מילים זהב.נכתב במקור על ידי MeToRaF
מילים זהב.נכתב במקור על ידי MeToRaF
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
|
|
בארץ אין
בחו"ל ריאל ריאל ריאל
שחקן אהוב רונלדו
אורגינל לא חשבתי שכולם פה אוהדי מכבי ת"א ( הרוב המוחלט ) למה לא רואים אותכם במגרשים??
כי קהל של מכבי ת"א זה קהל שבא השנה בגלל נימני ברקו רוסו,תבין אין פה קהל עקבי אולי חוץ משל בית"ר והפועל ת"א כל שאר הקהלים קהלי הצלחות גם של מכבי חיפה וגם של מכבי ת"א.
בגלל זה הכול פה בקשר לכדורגל אולי חוץ למכבי חיפה שהיא מקצוענות ברמה גבוהה והיא ברמה וחצי מעל כל הליגת עלק הזו פה אין פה כלום וגם אפשר לחשוב איזה קהל,אף פעם לא קיבלנו תצוגת אהדה אולי למעט כמה פעמים בדרבי של ת"א וזה בא מכיוון הפועל בעיקר.
ואיי ורבאק תקפידו על כותרות ביקשתי בנעוץ כותרת שימצו תמטרה של האשכול
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 05-11-2005 בשעה 04:09.
כל מי שאוהד ריאל, השחקן היחידי שאמור להיות האהוב עליו הוא ראול, אולי אחר כך רונאדלו וכל החארות האחרים.
כל מי שזה לא מתקיים אצלו סביר להניח שהוא לא באמת אוהד ריאל/ אוהד ריאל מאז שכל ה"כוכבים" הגיעו.
בארץ ממש לא מעניין אותי שום דבר שקשור בכדורגל (?).
בחו"ל שם אחד: ריאל מדריד.
והשחקן (או יותר נכון האישיות) הוא ראול.
ראול כמובן האחד והיחיד- אבל אני מת על סגנון המשחק של טרזגה, אוהב מאוד את באלאק, זיזו וצ'אבי של בערסה (כן, מה לעשות)
איזה מאדר פאקר הצלחות? אליפות ב7 שנים ושלב בתים בליגת אלופות?!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אני אוהד את מכבי מאז גיל 0 זה יוצא מ89
חוצ מהאליפויותדאבל עם קשטן ב94/5 מכבי במצב גרוע
2 גביעים על ניר לוין זה כלום מכבי לא מה שכולם מצפים ממנה
אני משתגע אתה יכול להגיד את זה
מי יכול לבוא למכבי בגלל ברקובי ורוסו חח זה לא סיבה מספיק טובה תאמין לי
זה די מעליב להגיד שכל האוהדים פה זה אוהדי נצחונות ולא קהל עקבי.אגב מי ממלא את רמת גן בדרבים? אוהדי הפועל? לא לא נראה לי
אלירן יא מעליב
וניר
זה שאוהדים את ריאל ממש לא חובה לאהווד את ראול ולאטום ת'אוזניים לשחקנים אחרים
אני מאוד מאוד מאוד אוהב את ראול והאמת שדי בגללו ובגלל רדונדו התאהבתי בריאל אבל התרומה של רונאלדו כרגע ממש משמעותית וב3 שנים האחרונות אני ממש אוהב ת'בנאדם.. ב98 שנאתי אותו במונדיאל וגם ב2002
כשהוא בריאל זה עושה לי ממש טוב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שתדעו שלפי דעתי הקהל של מכבי ת"א זה הקהל הכי מניאק שיש בליגה שלנו
כשהקבוצה מנצחת כולם באים כשהיא מפסידה וצריכה עידוד אין כלב במגרשים ואני גם אוהד של מכבי ת"א
אני זוכר משחקים מלאים גם בשנת 98/99
גם ב2001 כשהמצב לא היה בשמיים
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אלירן זה לא ממש נכון להגיד על אוהדי חיפה ות"א אוהדי הצלחות, תמיד יש יוצאי מן הכלל אבל בגלל שמכבי חיפה בעיקר שולטת בליגה בשנים האחרונות אתה לא יכול להגיד שיש אוהדי הצלחות לקבוצה.
הזכרת גם תצוגות אהדה, אז לפי דעתי במשחקים של ישראליות באירופה יש תצוגות אהדה נהדרות [ע"ע חיפה - רוזנבורג]
בארץ מכבי חיפה
שחקן עידן טל
בחול יובה ובארסה אותו דבר
וכמובן רונאלדיניו המלך!
וגם את מסי הזה כזה סוסס
השנים שאתה זוכר הם שנים לפני 4-5 שנים !! אני מדבר איתך על ה-2-3 שנים האחרונות
האוהדים מפשלים
מבטיח לכולכם תראו בעונה הבאה אם בית"ר תצליח להביא שחקנים כמו עידן טל וכו' חצי מהמדינה יעברו לאהוד אותה.
יש אולי קמצים של אוהדי נאמנים לחיפה ות"א אבל השאר שם רק בגלל שהקבוצה אלופה וזה משו שבארץ לקוי,דבר שלא תמצאו באירופה על קבוצות כמו פיורנטינה ירדה 4 ליגות ועדיין יש לה המון אוהדים...
ראבק אלירן סע סע במטרופולין קו 4 לתחת שלי
אני רוצה סליחה רשמית
זה כזה מעליב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]