כבר עדיף לכם מאזן גנאיים על לוני הרציקוביץ' ולופא קדוש על ניר קלינגר בקבוצה.....
ראו על המבט של לוני שריאיינו אותו בדאבל פס שהוא אומר לעצמו בראש....מה תקעו אותי ליד הערבי הזה(מאזן)??????תנו ללכת הביתה כבר לנקות תקרחת
כבר עדיף לכם מאזן גנאיים על לוני הרציקוביץ' ולופא קדוש על ניר קלינגר בקבוצה.....
ראו על המבט של לוני שריאיינו אותו בדאבל פס שהוא אומר לעצמו בראש....מה תקעו אותי ליד הערבי הזה(מאזן)??????תנו ללכת הביתה כבר לנקות תקרחת
|
|
רוצים את ניר לוין בחזרה @!!!!
אולי בשנתיים שלו הוא לא הביא שום אליפות אבל שתי גביעים בתוספת כדורגל מהנה עם הרבה שעריים 10-1 על ראשון 7-0 על ביתר זה מה שאני רוצה לראות כדורגל שמכבי יכולים לשחק עם כל הכישרון שיוצא ממחלקת הנוער אבל בסוף רואים אותו מצליח בקבוצות אחרות זה כואב . .
Indianapolis colts Champions!!!
נכון אנחנו אפסים, קלינגר אפס.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
כל הקבוצה הזאת היא חבורה של זבל.. אין מה לעשות.. פשוט משחקים מגעיל..
מכבי ת"א זה בלוף אחד גדול.
הביאו בית אבות וחשבו שהם יגיעו להישגים , אין דרך , אין אמונה בצעירים , יש מאמן פישר שמפחד מהשחקנים שלו.
איך קבוצה רוצה להצליח אם המאמן שלה נותן יחס מועדף לוותיקים ומתייחס לצעירים כמו זבל ומחרבן עליהם?! רבאק...
מכבי ת"א הפכה להיות משם דבר לשום דבר
וזה כבר לא מעניין אותנו מה הולך שם
איזה הפסד מגעיללללללללללללללללללל מכבי משחקים כמו חרא
ואנחנו בתור אוהדים לא משנה מה תגידו נשאר בקבוצה
לא כמו חיפה כשלא הולך אנשים בורחים ולא כמו ביתר
אם יש משהו שאני כן מתגאה בו בקשר שלי עם מכבי זו האהדה שלי לקבוצה שמתחזקת מיום ליום ככל שיותר קשה אני יותר אוהב אותה וככל שאתם יורדים ומקללים יותר אנחנו נתחזק יותר
כולכם זונות תמותו שרמוטות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
חרא זה עוד תיאור טוב לצורת משחק שלהם
כן זה נכון
אבל אז מה מכבי תלמד מהטעות הזו ותתחזק
אני מקווה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יש לך אמון בקבוצה, במקרה הזה זה חבל כי השנה לא נראה לי תעשו משהו.נכתב במקור על ידי linkin
אם תצאו בלי שום תואר ובלי שום אירופה מהשנה זה יהיה הבלוף הכי רציני.