הממ לא חברים אמיתיים לא כמו שלך המחשב :\נכתב במקור על ידי Yan
ת'יודע לפעמיםן אני ממש מרחם עליך שכמה מסכן והומו ובודד שאין לו חברים אתה יכל להיות אבל זה מצחיק אותי כי אני יודע שאתה בדדניק שאף אחד לא שם עליו שכולם צחקו עליו שהיה בבית ספר![]()
הממ לא חברים אמיתיים לא כמו שלך המחשב :\נכתב במקור על ידי Yan
ת'יודע לפעמיםן אני ממש מרחם עליך שכמה מסכן והומו ובודד שאין לו חברים אתה יכל להיות אבל זה מצחיק אותי כי אני יודע שאתה בדדניק שאף אחד לא שם עליו שכולם צחקו עליו שהיה בבית ספר![]()
|
|
חחחח ויקי תודהנכתב במקור על ידי ויקי זפורוז'ן
עריכה
אופסי לא שמתי לב לדאבל
sorry D:
אפסנכתב במקור על ידי Yan
*טוב ערכתי...אבל תשעו את החסר חיים הזה*
נערך לאחרונה על ידי Maniac; 07-11-2005 בשעה 15:13.
-ReMiX-
ככה מנהל לא צריך לדבר, גזען מגעיל.נכתב במקור על ידי Maniac
אז אתה מעדיף שיהיה לך רשום 5? :|
לא משנה.. לפחות המבחן הבא שלך יהיה יותר טוב...
Bring the Violence-
אחי תודה על העזרה באמת אבל אל תכליל את כל הרוים כמה שאתה מנסה לעזו ר ואני מודה לך למהנכתב במקור על ידי Maniac
יש כמה שהם בסדר כמו רן החמוד שמעליי תודה אבל בכל זאת
אחי המבחן הבא שלי זה מאה זה היה כולה מבדק מעפן היום עשיתי את המבחן הלך לי קלי קלות התכוננתי הרבה דווקא והלך לי קל ואני מעדיף נחשל או משהו אבלנכתב במקור על ידי Dead Or Alive
sorry
?>:o![]()
אה רן מצטערנכתב במקור על ידי z0o0
אתה יודע שזה רק על יאן
ושום מנהל שום בטיח את השמן הזה היו צריכים להשעות מזמן וכל הזמן מחזירים אותו..אני לא גזען פשוט הוא הדליק אותי..קוף מרוקאי שיקרא לסבא שלו
חח ורוןחפיף זה פשוט הדליק אותי כי יש לו בעיה עם מרוקאים..כנראה שהמכות שהוא אוכל בצבא מהשחורים מפריעים לו לחשוב
-ReMiX-
שמח שזה לא באמת היה מכוון לרוסים בכלל [כללי] ואממ...
זה משהו יותר טוב להראות להורים חחחנכתב במקור על ידי ron4ever
Bring the Violence-
כאילו אתה לא יודע שכשמקללים את יאן זה בגלל שהוא חרא של בנאדם..חושב שאוהבים אותו בפורום..
-ReMiX-
YOU'RE ?נכתב במקור על ידי Yan
ועוד אתה אומר שאחרים לא יודעים אנגלית? פחחחח אומלל.
אף אחד לא אוהב אותו לא רק פה בפורום :|נכתב במקור על ידי Maniac
אני די בטוח גם בהפסקות הוא לבד כל הזמן אין לו עם מי לדבר מסתובב מתחיל להתחבר עם ילדים חדשים שמגיעים לבית ספר ולהיות אומלל כל היום
זאת שושי השומרת יערות הבלונדה השרמוטה שחושבת שהיא מגניבה שהיא לפעמים אומרתנכתב במקור על ידי z0o0
"אתם חושבים שאני פוטמה?"
בעעע היא מלדמדת אותי בהקבצה א'
חחחח אה ושמעתה שעכשיו לא אומרים א' יותר חחח בגלל שהמפגרים התלוננו שצוחקים עליהם שאומרים שהם הקבצה ג' אז הם אמרו שיהיה
א1,א2,א2
XDD
מה יש ג'? מסכנים.נכתב במקור על ידי ron4ever
ופשוט אומרים 5 יחידות, 4 יחידות וכו'.
ואם אתה רוצה אפשר לסדר
C4
בתוך הארונית של שושי הזאת באמרת שומרת יערות![]()
הלוואי שיווו אני כל כך שונא אותה תמיד שמשהו רע הולך לקרות לי היא מחייכת גם לפני שהיא נתנה לי את המבחן היא התחילה לצחוקנכתב במקור על ידי z0o0
"רוןן חעחחעחע"
כמוט מטורללת והכי מעצבן שהיא מספרת לנו סיפורים על זה שהיא למדה בחו"ל
=-O