סתם חרא מקצוע יש לי מזל שעברתי הגישו אותי על 70 וקיבלתי 51 בבגרות חחחחח אז יש לי 61 סופי
תאמין לי הכי טוב זה להוציא עכשיו את הציונים הגבוהים כי עוד מאט יהיה לך ממש קשה
סתם חרא מקצוע יש לי מזל שעברתי הגישו אותי על 70 וקיבלתי 51 בבגרות חחחחח אז יש לי 61 סופי
תאמין לי הכי טוב זה להוציא עכשיו את הציונים הגבוהים כי עוד מאט יהיה לך ממש קשה
Punk Not DeaD! ! !
![]()
AMD ATHLON 64 3200+ VENICE
GIGABYTE K8NSC
1024MB DUAL CHANNEL
LEADTEK 7600GT 256MB AGP
LG L1970HR LCD MONITOR
KENWOOD KRF-V5080D RECIVER
PURE ACOUSTICS EX650F SURROUND
|
|
אני ציון סופי בלשון יצא לי 80 ...
זה מקצוע יחסית קל
כי יש מלא שיטות ללמוד תחוקים ואת כל הדברים
אז אתה דפוק שאתה אומר את זה... מי שמכיר אותי יודע שאני בקושי לומד למבחנים.... ושיעורי בית עשיתי אולי פעמיים מתחילת שנה... אבל לשון? זאת השפה שלך גאד דמט אתה אמור לדעת אותה...אני לא מקשיב לה בשיעור בתירגולים... היא מסבירה אני מבין... אל תגיד לי שזה לא קל... זה תלוי בחומר... אני אומר לך שזה קל.. אני כיתה י' למי שרוצה לדעת.
אני מדבר לגנגסטה שיט.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
אם אתה חכם אז תשקיע רק בסוף, אני לדוגמא הגישו אותי על 80 בלבד והוצאתי 98 בבגרות!
ככה שאתה יכול לחשב את הממוצא לבד...
ממוצע....נכתב במקור על ידי סתום ת'פה
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
לא צריך פשוט לקבל עובר בשביל לקבל את הבגרות? כאילו תשאיר את זה על מינימום של 60 ככה :| לא נראה לי שאתה הולך ללמוד למשהו שצריך לשון..
Bring the Violence-
יו אחי אתה לא יודע גם אצלנו כולם שונאים זה סינית עלק לשון
מנתחים תאמא של האות
אם זה פהפ הפועל ואתה מוריד את האות נ' זה יקבל דגש תבניתי בבנין פועל שבגוף ניסתר
בעעע סעממק למוות12,43!@$
זה לא כזה מקצוע רצח
עושים ש.ב
לומדים שעתיים יום לפני מבחן
זהו
97 סופי
קלטו תמשפט בחתימה
נערך לאחרונה על ידי Alonh; 07-11-2005 בשעה 17:31.
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אחי אני שנה שעברה (כיתה י' ) למדתי לשון וגם כיתה ט' למדתי והייתי ממש חרא בזה, חוץ מ2 בחנים אולי (אחד מהם קיבלנו עותק לפני ופתרנו לפני השיעור) כל השאר ציונים של 60-70. במבחנים עוד חרשתי לפני וקיבלתי 83 84 וזהו ככה עד לפני הבגרות, אפילו מתכונת ומגן קיבלתי 85 בערך, ש"ב בקושי עשיתי את הרוב העתקתי בכיתה.
המורה הגישה אותי על 90 ולפני הבגרות לקחתי את הספר מיקוד (חשוב לקנות אותו) ופשוט חרשתי עליו פתרתי את כל המבחנים כל השאלות השתדלתי (לא את כל הסיכומים) ובבגרות קיבלתי 97, ציון סופי 94.
זה מראה שעדיין לא הכל אבוד, רק תשיג ציון מגן טוב ואחרי זה בגרות זה לדעתי קל אחרי כל החרישות האלה.
אחי אל תקשיב לאפחד...תקשיב לי.
אני שנה שעברה עשיתי סיימתי עם 89 סופי שזה לא משו לממוצע שאני מכוון אבל עדיין יצאתי לא רע בכלל....
תחילת ט' היא לימדה אותנו תחביר הייתי מקבל ציונים בסביבות 60, אח"כ בי' היא גם חזרה על זה קיבלתי ציונים טיפה יותר גבוהים 70 בוא נומר....אבל מה?החלק של התחביר-שיחבור זה איזה 20 נקודות מהבגרות כולה אם אני לא טועה...או 24....כן בדקתי זה 24....ויש לך בחירה....אז בוחרים מה שקל לך אחרי הרבה זמן בסוף שנה יהיה לך יותר קל אל תדאג אתה תתחיל לזהות מזה משפט מחובר או מורכב ואיפה הפסוקית....אני שנה שעברה הוצאתי מגן 80- הציון הכי גבוה שלי בשנה הזאת בלשון ורוב הפעמים לא עשיתי שיעורים(חוץ מהפעמים שהעתקתי) והיה לי מזל שהיא העריכה אותי והגישה על 88...אז יהיה לך טוב אל תדאג....אה וגם השנה התחלתי יותר גרוע ממך בכימיה.....נראה איך זה יתפתח....אה ותשמור תעצבים להיסטוריה...זה יותר קשה מלשון(במיוחד אם יש לך מורה כמו שהיתה לי)
נ.ב
אלון ימניאק 97 במקצוע הומני.....:[ איפה לולאות for שאני יקבל איתן 100? או אפילו סדרות הנדסיות???איפה?!!?!??
פועל מבחינתי היה הקטע הכי מכשיל ואיבדתי שם רק נקודה אחת.נכתב במקור על ידי O-MaN1
אני גם כיתה י' , ובמבחן הראשון שעשינו בלשון הלך לי טוב + בלשון והבעה היו כמה תאקלים...
מאיפה רוצים שאני אתחיל לחפש מילים מנוגדות בטקסט בשפה המסריחה הזאת?!
נותנים לי טקסטים על תבלינים בקוקו ג'אמבו , את מי זה מענין?!?!?
איתך אחי!
שונא תמקצוע בדם!
מבחן ראשון 66
מבחן שני 74
מבחן שלישי 67
אני רק רוצה לעבור תמקצוע בבגרות והממוצע יעלה ממחשבים...
FORZAMILAN
ROSSONERI!!
גמני הייתי גרוע בלשון ולא הצלחתי
פשוט עברתי ת'בגרות עם 60 ומשו וזהו אין מה לעשות