תראו זה לא טוב לכדורגל כל מי שאומר שימשיכו להירס תחשבו מה שבא לכם .
ושוב רק בן אדם צריך לעוף ושמו ניר קלינגר .. הביא את השחקנים דחפו לו את שחקנים לא איכפת לי הקבוצה על הפנים לא מראה כלום נכשל שיקום ויעוף
תראו זה לא טוב לכדורגל כל מי שאומר שימשיכו להירס תחשבו מה שבא לכם .
ושוב רק בן אדם צריך לעוף ושמו ניר קלינגר .. הביא את השחקנים דחפו לו את שחקנים לא איכפת לי הקבוצה על הפנים לא מראה כלום נכשל שיקום ויעוף
Indianapolis colts Champions!!!
|
|
לוני הרציקוביץ' צריך במקום לפתוח את הארנק לכל קשיש בשוק לפתוח את הראש, להביא את השחקנים הנכונים בזמן הנכון.
אתם חושבים שקבוצה ישראלית (אני מדגיש ישראלית) עם כל כך הרבה אגו יכולה להסתדר ביחד? סתכלו על ברקוביץ' הוא מערער את הקבוצה הזאת, חושב שהמועדון שלו, ומה הרציקוביץ' עושה ? כלום. מה קלינגר עושה? משקשק מפחד.
קבוצה לא בונים בשנה, קבוצה צריכה שלד חזק.
אם הוא היה חכם הוא היה רואה את ביטון איזה שחקן נפלא הוא, מביא איזה עומר גולן שישחק ברמות הגבוהות (שלא כל כך גבוהות עכשיו).
ככה לא בונים קבוצה. גם הציפיות לא היו צריכות להיות כל כך גבוהות מלכתחילה (ברקוביץ מצהיר שהם הולכים על הדאבל).
מכבי ת"א מעלה לי שאלה מסוימת : אם בונים קבוצה, כל עמדה מביאים את השחקן הכי טוב בעולם, האם זו תהיה הקבוצה הכי טובה בעולם שתדרוס כל קבוצה אחרת ?
לדעתי לא בהכרח.
צ'לסקי
אור אתה צודק י קבוצה לא בונים ברק כסף צריך גם שכל ובחירת שחקנים נכונה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אתה אומר שצ'לסקי זו קבוצה שהביאו בה את כל השחקנים הכי טובים ? אני מתכוון תיאורטית השחקן הכי טוב בעולם לעמדה מסוימת וביחד בונים קבוצה.נכתב במקור על ידי linkin
צ'לסי זה בדיוק איך כן בונים קבוצה מצליחה .. הביאו שחקנים עם כישרון אבל בלי שם .. מי זה דרגובה .? דאף לאמפרד .. ?? ג'ו קול וכל השאר .. מי העיקר אותם לפני שנתיים .. אולי רק אבי מלר ..
והנה עכשיו התוצאה ..
מכבי הביאו 3 שמות כמו ברקו נימני ורוסו שכבר סופר סטארים בליה הישראלית
Indianapolis colts Champions!!!
רוסו משחק מצוין תעשה לי טובה
כל השאר אפסים
למה ארז מסיקה לא זוכה לשחק במקום האפס הזה ברקוביץ'
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני מזמין טענתי שמכבי ת"א יש בחור בשם לירן כהן,שאם יתנו לו הזדמנות לשחק בהרכב הוא יהיה כישרון ענק,הוא שחקן מדהים באמת אחד הכשרוניים אבל מה אדון ברקוביץ המניפלטור תופס את המקום שלו באמצע המגרש ולכן מסיקה ולירן כהן המוכשרים יושבים על הספסל,וזה מתקשר לבעיה שנהרסים פה כשרונות צעירים כמו לירן כהן,ארז מסיקה,ראובן עובד בזמנו,אלי ביטון,רפאלוב,בן בסט וכו'...
פשוט הקבוצות מתייחסות לשחקנים צעירים בזלזול...
ועוד מוכשרים ברמות
שחקנים שגדלו אצלם ויונקים חלב צהוב
אלוהים
חיים חג'ג' בזמנו
ארז מסיקה לירן כהן תמיר כהן ביטון עובד ועכשיו גם רועי דיין
סעמק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
רק לידע הכללי הנה הסטיסטיקות של הכוכבים של מכבי ת"א
![]()
אכן יעילים.
יעילים משו אל תשאל.
כלב נכייה יותר יעיל מהם
נימני הוא היחיד שעוד איכשהו מתפקד, כל האחרים באמת לא הייתי משווה את יעילותם אפילו לאדם עיוור.
זה שציפו ממנו לניסים ונפלאות AKA אייל הקוסם ברקוביץ לא תורם כלום.
מההר נולד עכבר.
אגב
גם נמני לא מציג יכולת גאונית
אבל כותב העיתון כמו לוני וקלינגר מפחדים ממנו אז דפקו לו ציון
אבי ננמני הוא המלך
אבי נמני הוא המלך
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]