אמממ יאללה הנה סיפור עונה שלי
התחלתי עונה רצינית אחרי ששיחקתי קצת עם יובה וצ'לסי התחלתי עונה בליגה הישראלית עם מכבי חיפה כי יש לי חלום רטוב לזכות עם קבוצה ישראלית בצמפיונס,בקיצור תחילת עונה שיחררתי את גרייב ועוד כמה שחקני נוער,היה לי תקציב די גדול אז הבאתי את ארז מסיקה ממכבי ת"א לחזק את הקישור,קניתי מאיזה קבוצה ממרוקו שחקן צעיר מאוד מוכשר במחיר יחסית זול וכמובן השארתי את רוב הסגל,נכשלתי בהעפלה לליגת האלופות בשלב השלישי המוקדם בהפסד לאייאקס אמסטרדם אחרי שהצלחתי לנצח 3-1 בבית הם פתחו אותי באמסטרדם ארינה 6-0,המשכתי לאופ"א שם העפתי קבוצה קטנה מליטא ואז פגשתי את לוקומוטיב מוסקבה העפתי אותם אחרי משחק ענק במפגש השני בחוץ 5-2 ניצחתי ועליתי לשלב הבתים כשאני בבית עם שטוטגרט,ריינגרס רוזנבורג ועוד קבוצה.
בחלון ההעברות השני הבאתי את פליקס אובוקה וסלים טועמה,בליגה המצב לא היה טוב ואחרי שליטה של עשר מחזורים בטבלה התחלתי להפסיד כ6 משחקים ברצף שהורידו אותי למקום השישי אבל באופ"א הצלחתי להעפיל לשלב הבא אחרי שעליתי מהמקום השני,שם בשלב הבא פגשתי קבוצה מרוסיה שוב והעפתי אותה בקלילות כשהמשוכה הבאה הייתה ולנסיה הספרדית,בינתיים בליגה התאוששתי וטיפסתי למקום השלישי כשבדרך אני מפסיד את גביע הטוטו להפועל ת"א בפנדלים,המשחק הראשון מול ולנסיה הסתיים בניצחון שלהם 3-2,המפגש השני נגמר ב6-0 כשהשחקנים מתפרקים לגמרי במחצית השנייה,בליגה שוב סדרת תיקו והפסדים שמורידים אותי למקום החמישי,ואז בסוף העונה סיימתי במקום הרביעי וכמחזיק גביע המדינה אחרי ניצחון 6-2 על נצרת עילית בגמר.
בפגרה הבאתי חיזוקים משמעותיים:עבאס סואן,רוני גפני,חלוץ אוקראיני,קשר ספרדי מריאל מדריד ב' בחינם,עבאד רבאח ושיחררתי את אדורם קייסי להפועל ת"א שלנעליו נכנס מגרלשוילי.
עכשיו אני רק בתחילת העונה השנייה והמנהלים מרוצים מאוד יש לי תקציב של מיליון דולר ואני אמור לשחק בגביע אופ"א וכג'וב נוסף לקחתי על עצמי את אימון נבחרת אנגליה שנכשלה במונדיאל,כרגע המטרה היא להצליח עם הנבחרת הצעירה שלהם ואז לטפל בבוגרת.

ציטוט ההודעה