אנטי - שמיותנכתב במקור על ידי DaRk GoD
הלאום השמי = יהודים ומוסלמים
אנטי - שמיותנכתב במקור על ידי DaRk GoD
הלאום השמי = יהודים ומוסלמים
|
|
אמןן אמןן שצרפת תיכחד! סתם מדינה מעפנה חוץ מבשמים היא לא שווה כלום שילכו להזדין דפקו תיהודים עכשיו הם נדפקו!
איך בדיוק דפקו את היהודים??נכתב במקור על ידי itay
סתם לידע הכללים , כל שריפות בתי הכנסת בצרפת בשנים האחרונות , אלו פעולות של המוסלמים בצרפת ולא של הצרפתים עצמם.
אז מה למה זה באמת ענין אותם??? היהודים חיו יותר טוב בארצות האיסלם הם היו משלם דמי חסות והיו מתנהגים אליהם כ-דימים שיענו יש את המגבלות של חוקי העומר וזהו חוץ מזה אם ערבי רק היה מעז לגעת ברכוש של יהודי ישר גזרו עליו גזר דין מוות!נכתב במקור על ידי MeToRaF
ומה הצרפתים בני זונות העלימו עין!
אמן תפרוץ להם מלחמהה אמשללההה
לא הייתי אומר העלימו עין כי בכל זאת שיראק הגיב בחריפות על כל גילויי האנטישמיות בצרפת והפוגרומים נגד בתי הכנסת בצרפת , אבל עדיין , יש משהו בדברים שאתה אומר שכאילו הצרפתים באמת "הורידו פרופיל" ולא ממש השקיעו את כל כולם במרדף אחרי אלו ששורפים בתי כנסת ופוגעים ביהודים ובסיכול המקרים האלונכתב במקור על ידי itay
כן אחי... גם אתה צודק... ובכול זאות אני מעדיף שמה שהיה לא ייגמר ככה ויהיה להם הרבה יותר גרוע, שיחטפו קצת בראש לא יזיק לאפחדנכתב במקור על ידי MeToRaF
אכן אתה צודק אבל המונח מיוחס ליהודים בלבד במציאות.נכתב במקור על ידי z0o0
לכן אפשר להגיד שאנטישמיות זאת שנאת יהודים :\
ראה בלינק הזה :
http://lib.cet.ac.il/Pages/item.asp?item=9365&kwd=75
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תגיד רגע.. למה שממשלת צרפת תעשה משהו למען היהודים שבצרפת?
היהודים הם נחשבים חלשים (לא מבחינה כלכלית, חלשים= מפוחדים) הם מיעוט ביחס למספר המוסלמים שם
המוסלמים יותר חזקים, יותר אלימים וידועים במה שהם יכולים לעשות.. אז, למה שממשלת צרפת תהיה בעד היהודים? אין להם שום אינטרס....
אה.. ועוד משהו... יש פול השחטת מסגדים בבריטניה אבל אתה לא שומע על זה...
[center]
ד"א, סתם לידע הכללינכתב במקור על ידי Sunz
היהודים בצרפת הם באמת חלשים כלכלית ולא ממש משפיעים בניגוד ליהודים בארה"ב/קנדה ושאר ירקות.
היהודים בצרפת מורכבים בעצם ממרוקאים חח בעלי עסקים קטנים בפרברי פריס ורק מעט מאוד יהודים צרפתים נחשבים עשירים.
נכון אתה צודק, באירופה המונח אנטישמיות מיוחס ליהדות בלבד.נכתב במקור על ידי DaRk GoD
ככה המורה להיסטוריה הסבירה לנו![]()
טעות יש לך =\נכתב במקור על ידי MeToRaF
היהודי העשיר בעולם חי בצרפת (אני חושב שהוא הכי עשיר אי אפשר ממש לבדוק את זה)...רוטשילד....והוא לא היה מרוקאי..אלא ממוצא גרמני...
וגם כיום יש צרפתים אשכנזים וצרפתים מרוקאים...
זה פשוט תלוי באיזור..
צפון-אשכנזים
דרום-מרוקאים בעיקר...
נערך לאחרונה על ידי H3LL^C@bR4; 07-11-2005 בשעה 23:02.
שישרפו אחד את השני
שונא צפרתים ושונא עוד יותר ערבים
אז מה רע?!
אני באופן אישי לא מקווה שאף אחד ימות.
לא מאחל הרוגים לאף צד ולאף עם בעולם חוץ מארגוני הטרור.
זה שהאירופאים עשו טעות זה ברור, אבל במקום לשמוח לאד על הרוגים בעולם תתחילו לחשוב על הבעיות המוסריות מדיניות כלכליות ביטחוניות וחינוכיות שיש לנו במדינה שלנו.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
שייזנו לכולם את האמאמא כל עוד לא פוגעים ביהודי הכל טוב!
אמן שישרפו את כל הצרפתים בני זונות אנטישמים