נו תספר!!!!!!
|
|
מה אתם נלחצים כבר :\
למשל בקלאן שהוא נמצא:
כאשר הוא בקרב אז סבבה הכל יפה כולם כמו קבוצה.. בערך..
אבל אחרי זה אף אחד לא מדבר עם אף אחד כי כולם מחשבים את עצמם שמה לאלים של המשחק :\ ותאמינו לי זה מתחיל לעצבן כאשר אתה כותב שמה ואף אחד לא מתייחס עלייך.. וגם לא מביאים לך שמה שום עזרה.. וזה כאילו לא הקלאן שלך.. ובסוף זה גורם לך לפרוש מהקלאן..
עכשיו זה נשמע דיי דפוק נכון? חכו שתיהיו בכזה קלאן ואז נראה אותכם אומרים משהו.. ולא על הימים הראשונים..
אפילו עם תכתבו שמה אני פורש מהקלאן אפילו הם יכתבו לכם what ever... לא אכפת להם מאף אחד שמה..
איזה סיבות.... די מעאפנות הייתי נשאר רק כדי להגיד שאני בקלאן כמו כל השאר XD
חחחח אחי למה אנחנו די ביחד כאילו הם עוזרים לי ומתייחסים וזה סבבה אחי אבל יש משהו במה שאתה אומר באמת יש שחקנים כאלה נאכסים ד"אנכתב במקור על ידי FreezeR
אני הכי שונא את הלידר של אליי הוא מסריח רצחחחח
Zangetsu
הוא הירו כמו חמי אבל הוא בן זונה כזה כל מילה שניה שלי הוא מאיים על קיק ומדבר מסריח ותופס מעצמו תחת בלי האליי שלו הוא אפסססס
חח אני חשבתי סיבות טובות יותראבל הלידר שלהם באמת חושב את עצמו פעם אחת נדכסתי איתם רק כדי ליראות איך כובשים טירה אז החרא הזה כל פעם שאתה בא לדבר איתו אתה צריך להשתחוות אליו
ומלא אמרו לי ללכת......
![]()
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
:{ איזה לידדר הומלס QQQQ
אמרתי לכם אתם לא תבינו את הסיבות האלה עד שתיהיו בקלאן כזה.. :\ ron4ever יפה אתה מתחיל להכיר שמה אנשים בדרך כלל בקלאנים כאלה יש את האנשים שחושבים את עצמם לאלים החננות האלה.. :\ ודרך חזרתי לשחק אבל לא בשרת הזה אני משחק בשרת ישראלי נמעס לי מהחרא מחוץ לארץ שכאשר אתה אומר שאתה מישראל אתה מקלל קללות לפנים והיחס חרא..
צודק הם כאלה זונות שזה הורג אותייי כנראה אולי אני גם יעבור אבל עד שאני יהיה רמה שמונים עם דאסק כל הסידרה וטומב שזה החלום שלי אז אני יעבור חחחח ד"א אחי בא לך למכור לי את החשבון שלך שמעתי אתה סוסנכתב במקור על ידי FreezeR
![]()
שמע יש לי דמווית רמות 60 אבל החפצים היה לי פאקינג 300 wetar stones ...עד שהם התחלפו לbroken stonesנכתב במקור על ידי ron4ever
ושלי הפכו פתאום לאבן אחד מסכנה שלא שווה דבר!! יכל להיות לי DT+MM שעולה באמת 1.8biln אבל עכשיו אין לי כלום..
עדיין אני ייקח אם אתה רוצה למכור חחחחחח ד"א שלי רמה 70 =]נכתב במקור על ידי FreezeR
יפהנכתב במקור על ידי ron4ever
אבל שמע כבר
shpiץ
ביקש ממני וסירבתי אז אם אני מביא לך עכשיו אני יוצא מניאק.. אז מצטער
חחחחח סבבה אחינכתב במקור על ידי FreezeR