חח
לא
זה בגלל שאת פה איזה חודש ואת מקללת את יאן כאילו את מכירה אותו מאז המלחמות יאן
חח
לא
זה בגלל שאת פה איזה חודש ואת מקללת את יאן כאילו את מכירה אותו מאז המלחמות יאן
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
אהה חחחח..פשוט בהתחלה שלי פה הרבה היו נכנסים לאייסי שלי ומקללים אותי ואומרים שאני יאן המפגר הזה ולא ידעתי מי זה..קיצר רביד ואריאל סיפרו לי ואז הבנתי. וגם ראיתי איזה הודעות הוא כותב הוא פשוט אפס.נכתב במקור על ידי linkin
באלאק לדעתי הכי מתאים למנצ'סטר קשר 50-50 בסגנון של רוי קין שאמור להוביל את ההתקפה הדי פגומה של השדים האדומים.
גם לא מזמן באלאק הצהיר שהוא רוצה לשחק באנגליה אז נדמה לי שהוא בסוף ילך לאנגליה למרות שריאל גם חזק בגלל ההזדקנות של הקישור זידאן בן 30+ והם חייבים לתת עוד אופציה.
מי שאמר שבאלאק יבוא לבארסה אין לו מה לחפש שם יש את ואן בומל על התפקיד שלו וגם רונאלדיניו משחק על התפקיד שלו ככה שיקרה שם לדעתי משו נורא אם הוא ילך לבארסה.
ביובה תאמת אין לו מהלחפש ממלא הקישור שם מלא,הבעיה היא יותר באגפים.
זה או ריאל או מנצ'סטר וכרגע לפי מה שאני חושב שהוא ילבש אדום גם בעונה הבאה[רק באנגליה...]
הסוכן שלו אומר שהוא בא לריאל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מתאים למנצ'סטר לדעתי אבל הוא ילך אחורה שם כי מה לעשות מנצ' כבר לא מהגדולות באירופה....ביובה לא רוצה לראות אותו...
שמתם לב שהוא כפיל של ג'ון סינה?
ואתה חייב לי התנצלותנכתב במקור על ידי linkin
חייב? אוקיי אז אני מתנצל מעמקי ליבי הרחב מעצם הבריח אפילו
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מאחלת לך שריאל תפסיד בשבת 4-0 לברצלונה.נכתב במקור על ידי linkin
כוסאוחטוק מאחל לך אממ בעצם את כבר גרה בערד מה עוד אפשר לאחל.. אממ תרדי לצומת=] וכאן נגמר הוויכוח אל תגריי אותי לזה סאוחטוק
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מתלבש עלינו בול.
אם הוא בא לריאל זה יהיה חלום!
עזוב ריאל רוצים גם את כריטיאנו רונאלדו..רוצים את כולם החמדנים האלה עד שהם יפשטו רגל מרוב הוצאות ויאלצו למכור את האצטדיון. ובשבת הם הולכים לקבל השפלה מברצלונה..אך אני כבר רואה את רונאלדיניו מסובב את רוברטו קרלוסנכתב במקור על ידי SuB
א. שימי משקפיים
ב. מי חפץ בו?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תגידי את בהריון?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
יש לו בחירה ללכת לריאל הגלאקטיקוס עגלקטיקוס ולהחליף את זידאן