תחשוב, אם באה אליך בחורה ואתם לבד בחדר, והדלת סגורה, אתה חושב שההורים שלך חושבים שאתם משחקים קלפים? גם הם עברו תגיל הזה, וסביר להניח שהם יודעים מה אתה עושה בעניין הזה גם בלי "לתפוס אותך על חם", ככה שאני אישית חושב שלא צריך להיות שום שינוי בהתנהגות..
תחשוב, אם באה אליך בחורה ואתם לבד בחדר, והדלת סגורה, אתה חושב שההורים שלך חושבים שאתם משחקים קלפים? גם הם עברו תגיל הזה, וסביר להניח שהם יודעים מה אתה עושה בעניין הזה גם בלי "לתפוס אותך על חם", ככה שאני אישית חושב שלא צריך להיות שום שינוי בהתנהגות..
|
|
גרררר אותי האחים הקטנים התאומים תפסו מתנשק עם ידידה ואמרתי להם אם הם אומרים למישהו משהו הם לא נוגעים יותר במחשב
הם אמרו![]()
קרא חוקי חתימות
ההורים שלי..תפסו אותי על חם מתנשק עם אחותי.. היה לא נעים:/
מהההההההההההה??????????????????????????:wtf:![]()
מה זה הסטייה הזאת? אתה בטוח ב100 אחוז שלזה אתה מתכוון?????
גילוי אריות!!
יהיה כיף!
נכתב במקור על ידי guyraz
חחחח
אתה חוקר טבע מה?
אומרים ורושמים גילוי עריות
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
#2 WTF?!?!?!?!נכתב במקור על ידי La Bamba
מה יעני היית נואש?נכתב במקור על ידי pilpel
מה , אתה ילד קטן אחי ?
אז מה אם תפסו אותך ? מה אתה חושב? שאבא שלך הביא אותך לעולם בפינצטה ? הוא שכב עם אמא שלך מה לעשות.
אל תהיה קטנוני , מה שאתה עושה זה דחף הורמוני שאי אפשר להתעלם ממנו , וזה חשוב מאוד לממש אותו כי אם לא זה אפילו מסוכן
מקווה שעודדתי אותך חח
=]
טוב שלא לקחתם ברצינות את מה שרשמתי:/
חחחחח אשכרה איך לקחתם את זה רציני..!!!
קרא חוקי חתימות
אותי לא תפסו אף פעם
אהה בעצם זה לא נקרא ממש תפיסה כי ראיתי עם בן דוד שלי סרט פורנו ופתאום סבא שלנו נכנס והספקנו לכבות בזמן והתחמקנו מזה חח
התנשקתי עם חברה שלי והיתוש המזדיין ניכנס ועקץ אותי בתחת חח סתם כמו שאמרתי התנשקנו וכזה קצת שכבתי אליה והדלת לא הייתה סגורה ולא שמנו לב אם אני לא טועה הורים שלה ראו קצת פאדיחות אבל לא נורא... זה טיבעי
כן אבל אין שום סיבה לחשוב על זהנכתב במקור על ידי ron4ever
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)