מניאקים...אתם משחקים ואני עוד לא הצלחתי לשחק....קראק מזדיין
מניאקים...אתם משחקים ואני עוד לא הצלחתי לשחק....קראק מזדיין
pussy user
|
|
זה לא תמיד!!!! עכשיו ניסתי וזה לא נתן לי מכונית זה נתן לי כסף
חחחחחחחחחח אני מת לקחת ת'למבורגיני של מינג
לי זה יצא בכלל הסימן שאלה הימני
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
תשמרו לפני מרוץ עם אחד מהבלאק ליסט
מה הבעיה?
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ואז לעבור אותו שוב? לא תודה
חחחחחח איזה מכוערים עלק לשמור לפני המירוץ.
מדובר פה על עוד מכונית.. במקום להישאר עם מכונית אחת ולשפר אותה עד הסוף ולהתרגל לשליטה שלה אתם מחליפים כל מירוץ מכונית.
אנשים מכוערים ביותר.
האמת כרגע אני עם 2 מכוניות שאספתי ואני לא נוגע בהם
עדיין עם המכונית שפתחתי איתה
מכוערת לך הדודה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ברק אתה מטומטם או שאתה מתיימר להיות? אם אתה מבין אתה המשחק אתה יודע שלכל מכונית יש "היט" בגלל זה טוב שיש לך כמה מכוניות, ועדיף גם מכוניות טובות ומשופרות כבר שיחסוך לך כסף לשפר את המכונית שהתחלת איתה.נכתב במקור על ידי barak
אני משפר תמיד את הסופרה שלי ויש לי עוד 3 מכוניות אחרות שאני אוסף איתם באונטי וכו'.
אם אתה רוצה תשים את ההודעה הזאת באשכול הדביק, לא לפתוח אשכולות נוספים!
-נעול-
אם אתה לא מבין למה דבר איתי בפרטי\מסנג'ר
Frisky אני פותח, אין טעם לנעול הדיון דווקא התפתח יפה =]
ד"א לי זה כבר 5 פעמים יצא המכונית של היריב =/ לא יודע כנראה יש אצלי באג חחחחח איזה מגניב זה =|
בקיצור סליחה אם לכם זה לא ככה אבל באמת שכבר 5 פעמים קיבלתי תמכונית של היריב =/ 5 פעמים ..........................
אני עכשיו ב #7 ב BlackList איזה קשה הזונה הזאת !!! :| :| :| :| :|
הגעתי לפאקינג 360 אלף באונטי ~!!! אתם קולטים 360 אלף !!!!!!!!!!!! במרדף !!! חצי שעה שיחקתי בשבייל זה!!! וטפסו אותי!!!!!!!!!!!!! כמעט שברתי תמחשב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:|
>:| >:| >:| >:| >:| >:|
לא מעניין אותי שזה התפתח יפה.
אתה אומר את זה רק בגלל שזה הדיון שלך.
יש חוקים, ואם זאת הדוגמא שלך בתור מנהל אז המצב קשה
-נעול-
זה לא קשור לאיך שהוא התפתח ולזה שאתה מנהל. יש מסורת שהתחילה עוד מלפני שחזרת לפורום.נכתב במקור על ידי Born2Kill
כל משחק חדש שיוצא אנחנו שמים בדביק וכל הנושאים שקשורים אליו בדרך ישירה או עקיפה נכתבים אך ורק שם או בתמיכה אם זה משהו שלא עובד. אל תבוא בבקשה עם חוקים חדשים ואל תתלהב שאתה מנהל, יש לך עבודה לעשות, תעשה אותה במקום לחשוב שזה שאתה מנהל נותן לך כוח