ערבים לא מאמינים בכך שהנשמה שלך עולה
הם מאמינים בכך שכולך הולך לגן עדן
ערבים לא מאמינים בכך שהנשמה שלך עולה
הם מאמינים בכך שכולך הולך לגן עדן
|
|
**עריכה**נכתב במקור על ידי michal
תשמור על הפה שלך!! פה לא ידברו ככה!! קפיש?!
נערך לאחרונה על ידי michal; 10-12-2005 בשעה 19:33.
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
ת'אמת גם אני לא מבין אותם.
תעלומה ... :ם
ערבים ? תעלומה ?נכתב במקור על ידי Disk2
לא נראה לי ...
שיתפוצצו להם .. =\
לא ממש מעניינים מישהו .. ככה שזה לא תעלומה ...
אולי שאלה ... מפגרת ... אבל סתם ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ערבים.. לך תבין![]()
דבר ראשון ערבים הם לא דת ...
אתה מתכוון למוסלמים הערבים ...
מה שמצחיק זה שכמו ביהדות ... הם במשך השנים המציאו כל מיני דברים לדת שלא היו קיימים במקור כדי להפיץ אותה ולחזק אותה ...
למשל כל נושא נקמת הדם וכל זה ... לפי מה שיודעים מוחמד הוריד את הספר שלהם בלי שום הזכר לזה
וכדי לנצח ולהעלות את המוראל של אנשיו הוא המציא את החוק הזה ...
בסופו של דבר החוק הזה הפך והופך את האיסלאם לדת פנאטית ומפחידה ...
"מה שמצחיק זה שכמו ביהדות ... הם במשך השנים המציאו כל מיני דברים לדת שלא היו קיימים במקור כדי להפיץ אותה ולחזק אותה ..."
talik אפשר לדעת לאיזה דברים אתה מתכוון בדיוק?!
Talik בילבול מח :|
מאיפה את/אתה מביא את מה שאתה אומר ? על סמך מה ?
איזה שטויות ...
"מה שמצחיק זה שכמו ביהדות ... הם במשך השנים המציאו כל מיני דברים לדת שלא היו קיימים במקור כדי להפיץ אותה ולחזק אותה ..."
תביא לי משהו שהוסיפו ... המציאו ... מה ? חארטה עצבנית !
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אין שכל אין דאגות
זכור את זה
כל העניין אצל המוסלמים זה שהתקשורת מנסה לשדר לנו כאילו כל המוסלמים אלה רוצחי אדם ושונאי האחר וזה כל כך לא נכון.
כל ההתפרצות הזאת של הרוע האיסלאמי נובעת מעלייה לשלטון ומשלטון של מדינות ערביות בידי עריצים ודיקטטורים וקיצוניים שמנסים לשדר לנוער שהציונות והנצרות אלה האויבים של האיסלאם ושיש להרוג אותם.
תסתכלו למשל על מה שקורה באיראן , לאט לאט יש שם מהפכה בכל מה שקשור לאיסלאם , אומנם השלטון שם הוא עדיין קיצוני אבל העם עצמו נמאס לו כבר מההגבלות האלה שיש עילהם בגלל כל ה"איסורים" של האיסלאם לטענת השלטון.
שימו לב למה שקרה באפגניסטן ובעיראק, מי היה בכלל מאמין שנשים באפגניסטן יוכלו ללכת ללא כיסוי ראש?!?! העם המוסלמי ברובו לא רוצה את השלטון הקציוני שמטיף להרוג את האחרים.
כבר ענית לעצמך על השאלה
הם ערבים
מיכלנכתב במקור על ידי michal
לא כתוב בקוראן על רצח המונים... הרוב זה סילוף ושינוי של הדברים לטובתם
לוקחים קטעים מהקוראן, משנים, עורכים, מוסיפים כשצריך והופ קיבלנו חוק/ מצוות קודש
שבעקרון הוא מתבסס על הקוראן..
גם היטלר עשה את זה על תורת דרבין... שהבסיס ממש אותו דבר
אבל התוכן= שונה !!!!
ובקשר לשאלה... תשאל חכם בדת המוסלמית הוא יענה לך... לא נראה לי שיש מישהו שמבין בזה...
יאללה גמרתי כאן
[center]
SUNZ
עצם זה שהם הולכים לפי מה שרשום עכשיו זה ה שמפריע לו מה שהיה רשום ...
המצווה שלהם כיום היא להרוג ... נכון ?
כן ... בדקתי ...
יש להם מצווה "שהיד" שזה כמה שיותר ואם זה חדש או לא אני לא יודע ..
אבל אם אתה אומר ... בבקשה ...
ג'יאהד- "מלחמת מצווה" או מאמץ בשביל אללה נגד הכופרים (לחימה נגד כופרים שזה יענו אנחנו והנוצרים)
שאהיד- "קדוש", מת במלחמת המצווה.
בסדר.. כיום זה משהו אחר
אבל אם תתני לבן אדם חיצוני לקרוא את הקוראן הוא לא יבין מאיפה ה"מצווה" הזו להרוג כמה שיותר יהודים או נוצרים כתובה...
את יכולה לראות שיש קטעים בהיסטוריה שדווקא במקום להרוג יהודים/נוצרים, נתנו להם זכויות שונות.. אני לא זוכר באילו תקופות אבל זה היה....
אני לא אומר שהערבים תמימים או דבר כזה
רק דייקתי את מה שאמרת...
[center]