קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אדג' , סינה , ביגי ואליפות העולם במניה?
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 13-03-2009, 17:33
  2. [דיון] חמשת השחקנים הכי טובים לפי דעתכם?
    על ידי -Niv- בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2009, 22:56
  3. [דיון] מי האחרון שיעפיל לאליפות העולם בNWO?
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-02-2009, 08:33
  4. [דיון] שכר השחקנים הגבוה
    על ידי Azax Syndrom בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 22-03-2008, 15:31
  5. [דיון]עשרת השחקנים הכי טובים בטניס (atp+wta)
    על ידי kinghagai בפורום ספורט כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-12-2007, 22:47
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

[דיון] מכת השחקנים המאוזרחים בנבחרות העולם - עמוד 2

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

ציטוט נכתב במקור על ידי MeToRaF
    אוי , אני יכול ללמד אותך אזרחות.
    אני יודע טוב מאוד שבן אדם שנישא לאזרח/ית ישראלי/ת זכאי לאזרחות ישראלית.
    ואם אתה חושב שהוא יתחתן עם ישראלית כדי להיות בנבחרת אתה טיפש
    בוא תלמד נראה אותך כמה אתה יודע ... אני עשיתי על זה בגרות אז תתחיל להירגע ..

אני לא חושב ככה אלה אתה שקורא לו זר ושהוא לא מייצג אותך בזמן שהוא ישראלי בדיוק כמוך לכן הטיפש היחיד פה זה אתה וחבל שאתה משתגע ככה ..

ואור לא יודע לדעתי לדקו היה מקום בברזיל ליד אמרסון מאחורי קאקה אדראינו רונלדנו וזה מה שמו חחח
    במקום זה רוברטו שמשחק כקשר אחורי ..

אבל שוב שחקן בוחר לייצג את המדינה שלך תכבד אותו .. באדיר לא שר את התקווה אז הוא לא מייצג אותך ?.

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי MikE BibbY
    בוא תלמד נראה אותך כמה אתה יודע ... אני עשיתי על זה בגרות אז תתחיל להירגע ..

אני לא חושב ככה אלה אתה שקורא לו זר ושהוא לא מייצג אותך בזמן שהוא ישראלי בדיוק כמוך לכן הטיפש היחיד פה זה אתה וחבל שאתה משתגע ככה ..

ואור לא יודע לדעתי לדקו היה מקום בברזיל ליד אמרסון מאחורי קאקה אדראינו רונלדנו וזה מה שמו חחח
    במקום זה רוברטו שמשחק כקשר אחורי ..

אבל שוב שחקן בוחר לייצג את המדינה שלך תכבד אותו .. באדיר לא שר את התקווה אז הוא לא מייצג אותך ?.
    חבוב , הוא ישראלי על הנייר.
    הוא לא ישראלי בנפש והוא לא ישרלאי בראש.
    אין לו קשר שורשי לישראל והסיבה היחידה שמאזרחים אותו היא בגלל שהוא מתחתן.
    אני לא אומר שלא מגיעה לו אזרחות , בוודאי שמגיעה , וגם מותר ובטוח שירכיבו אותו בנבחרת , אבל השאלה איפה ההזדהות שלי בתור אוהד נבחרת ישראל עם קולאוטי?!

הכל בשביל הכסף :\

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

אני לא אומר שלא מגיעה לו אזרחות , בוודאי שמגיעה , וגם מותר ובטוח שירכיבו אותו בנבחרת , אבל השאלה איפה ההזדהות שלי בתור אוהד נבחרת ישראל עם קולאוטי?!
    אבל לא ענית לי על השאלה עם יש לך הזדהות עם באדיר או עם עבאס סואן ??
    כי הם לא שרים .. הם לא מזדהים איתו אבל בכל זאת הם מייצגים את ישראל איך שלא תסתכל על זה ..
    אני לא יודע מה יהיה איתו מי יודע אולי הוא יכנס יותר רחוק בדת.. גם אם לא זכותו אנחנו מדינה דמוקרטית ..
    אם הסיבה שהוא קיבל אזרחות זאת חתונה אני אישית ירגיש טוב עם הוא ישחק בנבחרת ..

Indianapolis colts Champions!!!

Gigi Buffon
    אורח

תפסיק עם הציונית המטומטמת הזו שלך?אתה חושב שלצרפתים אכפת שמשחקים אצלהם שחקנים מתאזרחים?ודאי שלא הרי מה עדיף לך נבחרת של באטרז פדראטי ליזארזו וצרפתיים שנולדו בצרפת או נבחרת של זידאן הנרי טרזגה ויירה מקאללה שהתאזרחו?אני מניח שמן הסתם את האופציה השנייה.
    אז כמו שהצרפתים לא מתלוננים על זה,גם לנו הישראלים ,פי כמה וכמה שאין לנו שום עבר מפואר שכולל השתתפות בטורנירים חשובים,מן הסתם כדאי ורצוי מאוד לאזרח זרים ואני מדבר שאם יצטרכו לשחק חצי נבחרת זרה אז ישחקו כי בכדורגל המטרה היא לנצח ולהגיע כמה שיותר גבוה,ואם אין לך את החומר המתאים אז אתה לא תצליח לעשות זאת,למזלנו בארץ יש שחקנים זרים ברמה גבוהה מאוד יחסית לשחקן הישראלי שאם תכניס אותם לנבחרת אתה מעלה את הנבחרת ב2 רמות לפחות ויוצר בסיס מעולה שבו אתה יכול להתחרות באמת.
    תעשה סקר קהל סתם אם אתה רוצה יודע מה תשאל סתם אנשים באייסיקיו האם הם מעדיפים נבחרת של ישראלים בלבד שפעם אחרי פעם נכשלת או נבחרת של ישראלים וזרים מתאזרחים שתתמוד הפעם ברצינות על העלייה ותהווה אתגר הרבה יותר גדול?
    רוב הסיכויים שיענו לך את התשובה השנייה,למה?כי הטיפוס הישראלי יעדיף לראות נבחרת של 11 ברזילאים לובשים את תלבושת הנבחרת של ישראל חוגגים עלייה למונדיאל מאשר 11 ישראלים בוכים במחזור האחרון.

אני אישית חושב שהתופעה הזו זה דבר מעולה,והיא מוצאת מקום לשחקנים שלא מצליחים לצוד את עין המאמן הלאומי של המדינה שבה הם נולדו בגלל גם ריבוי כשרונות יותר מהשחקן עצמו על אותה עמדה,זה נותן להם אפשרות לשחק במסגרת בינלאומית עבור מדינה אחרת ותאמין לי שחקני כדורגל הם בעצם שכירי חרב,הם יעשו כל מה שתגיד להם וילכו לאיפה שיש יותר כסף ויותר חשיפה,ואני מאמין שאם דירסאו בוקולי קולאוטי קאקו דוארטה בטורינה וכול הזרים הטובים באמת בליגה ישחקו בנבחרת,הרמת מוטיבציה שלהם תהיה לדעתי הרבה יותר גבוהה מהשחקן הישראלי:
    א]מהסיבה שהשחקן הזר הוא הרבה יותר מקצוען מהשחקן הישראלי ואת זה היה אפשר לראות בתוכנית של עמנואל רוזן שדוד רביבו שחקן נבחרת ישראל הולך לשתות קפה ב11 בבוקר בזמן ששחקן אחר כבר נמצא אחרי 4 שעות של אימון אינטנסיבי.

פשוט ככה אני חושב,שאם ההתאחדות המטומטמת הזו תקבל קצת שכל היא תעשה מצווה עניקת לאזרח שחקנים כמו בוקולי וקולאוטי שאולי לא מספיק טובים למדינה שלהם,אבל לישראל הם יהיו מעולים ותחשוב רק על שילוב כזה:
    עידן טל,זנדברג,דירסאו,בוקולי,בניון,קולאוטי ואל תשכח שיש לך את טל בן חיים בהגנה ויש לך סגל שחקנים מעולה לעבוד איתו בעתיד כמו לירן כהן,ארז מסיקה,אלי ביטון,משה ביטון וכו' אז אתה תתחיל לראות תוצאות בצורה הרבה יותר מהירה מאשר הרכב כזה:באדיר,נמני,בניון,בלילי,עומר גולן כמובן בלי לזלזל בכל שחקן אחד מהם אפשר להסכים שהזרים ברמה הרבה יותר גבוהה מהם והייתי מעדיף לראות את קולאוטי לובש את מדי הנבחרת ומבקיע במקום אדון בלילי שלובש את המדים של הנבחרת וחושב שהוא נינג'ה עם כול הקפיצות ריצות שלו ובוסף הוא גם לא מבקיע בכלל.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

אלירן , אתה מדבר כאלה שטויות
    רוצה נבחרת עם שחקנים מאוזרחים? אל תקרא לה ישראל.
    אני לא מיוצג ע"י שחקנים זרים שהאתזרחו רק בשביל לשחק בנבחרת או שמשחקים בנבחרת בעוד שאין להם שום קשר נפשי(כך נגדיר את זה) למדינה.
    אז מה אם ישראל תגיע רחוק ? אבל תראה מי מייצג את ישראל - לא ישראלים!!!
    אתה באמת חושב שקולואטי ייצג אותך בתור ישראלי? שדירסאו ייצג אותך בתור ישראלי?שבוקולי ייצא אותך בתור ישראלי?
    איפה הגאווה הלאומית בנבחרת ? אני מעדיף נבחרת ישראלית נטו מאשר נבחרת עם מתאזרחים שמגיעה יותר רחוק מבחינה מקצועית, כזה אני.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

המגמה הגוברת בעולם היא דווקא כן לאזרח שחקנים על מנת להגיע להישגים במדינות שעד כה לא צלחו כל כך.
    אני אישית לא מתנגד לנבחרת ישראל עם מתאזרחים אבל כן מתנגד לנבחרת ישראל עם יותר מדי מתאזרחים כי זה כבר מוגזם וכבר זה ייצור קצת קונצנזוס בארץ והרבה יתנגדו לכך, אבל נבחרת ישראל עם קולואטי וטוטו תמוז אני לא חושב שישנה התנגדות גדולה.

Gigi Buffon
    אורח

אלירן , אתה מדבר כאלה שטויות
    רוצה נבחרת עם שחקנים מאוזרחים? אל תקרא לה ישראל.
    אני לא מיוצג ע"י שחקנים זרים שהאתזרחו רק בשביל לשחק בנבחרת או שמשחקים בנבחרת בעוד שאין להם שום קשר נפשי(כך נגדיר את זה) למדינה.
    אז מה אם ישראל תגיע רחוק ? אבל תראה מי מייצג את ישראל - לא ישראלים!!!
    אתה באמת חושב שקולואטי ייצג אותך בתור ישראלי? שדירסאו ייצג אותך בתור ישראלי?שבוקולי ייצא אותך בתור ישראלי?
    איפה הגאווה הלאומית בנבחרת ? אני מעדיף נבחרת ישראלית נטו מאשר נבחרת עם מתאזרחים שמגיעה יותר רחוק מבחינה מקצועית, כזה אני.

כנראה שעדיין לא הפנמת את המטרה של הכדורגל-לנצח ולהגיע הכי רחוק שיש,גם אם זה אומר להוריד את כמות שחקני הבית שלך ולצרף זרים.

תבין אני גם לא בעד לראות נבחרת של 11 זרים,אבל אני בעד לראות נבחרת של 4 זרים ו6 ישראלים שה4 זרים האלה יעלו לך את רמת המקצוענות בנבחרת,וכקולאוטי,דירסאו ובוקולי ישחקו בנבחרת לצד שחקנים כמו בניון קטן וזנדברג אז הרווחת לעצמך נבחרת מעולה.

ואני שוב חוזר לעניין הצרפתים,באמת נדמה לך שהם שאלו את עצמם למה נבחרת של מהגרים מייצגת אותם??ודאי שלא,כשאתה מעפיל למונדיאל או זוכה בו כל הדברים האלה לא מעניינים אותך,מעניינת אותך השמחה של ההפעלה ועוד יותר תהיה שמח שאתה יודע שבלי השלישיה הזו לא היית יכול לעלות למונדיאל.

ת'אמת יש לי גם הרגשה שבוקולי ייצג אותי יותר טוב מרוב שחקני הנבחרת והוא לא ילך לזונות ערב לפני המשחק,ולא ישחק שש-בש חצי שעה לפני שעולים לכר הדשא והוא לא יצא למסיבות בזמן קמפיין לעלייה כמו שרוב השחקנים הישראלים עושים.

בקשר לגאווה הלאומית שלך,אני רואה שאתה ישראלי טוב,אבל עם חומר שחקנים כזה ללא מתאזרחים אנחנו נמשיך לבכות כל סיום קמפיין כי יוסי בניון וינב קטן לא יכולים לעלות אותנו לבד לטורניר חשוב עם כל הכבוד,שיש מסביבם עוד זרים ברמתם הנטל יתחלק ויהיה אפשר לעשות את זה סוף סוף.

שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

אלירן , מבחינתי כדורגל במסגרת של נבחרות זה להזדהות עם המדינה שלך , לעודד את השחקנים שנלחמים למען המדינה

זו הדיעה שלי.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

אלירן אני ישעה אותך אתה כותב יותר מדי
    יש שחקנים שיכולים לייצג אותך אפילו יותר טוב מהישראלים, לא רק מבחינת יכולת, אלא גם מבחינה של רצון לעזור למדינה ולייצג אותה.
    לדוגמא: כריס ווטסון- מתאזרח ששיחק ונתן תלב שלו באליפות אירופה בכדורסל[נתתי דוגמא בכדורסל כי בכדורגל בינתיים אין מתאזרחים] תאר לך שחקן כזה שנותן תלב שלו והנשמה...הוא עדיף משחקן כמו דודו אוואט שעזוב תיכולת שלו הוא בא במאבקי כוח להיכנס להרכב הוא לא מבין שהמאמן קובע והאגו שלו לשבת על הספסל הכריע בזה שהוא לא ישחק יותר בנבחרת, או לפחות הוא לא ראוי לשחק יותר בנבחרת לדעתי...תאר לך מאזרחים את בוקולי[שיודע עברית ומכיר תארץ כמה שנים טובות] יהיה לו רצון לייצג תמדינה כמו כל אחד אחר בנבחרת הישראלית....או אפילו יותר....

לדעתי פשוט צריך לעשות הגבלה למתאזרחים, וזה הכל
    כי באמת אני לא הייתי רוצה לראות הרבה זרים מנצחים בשבילי... לא מתחבר אליהם
    אלא שיהיה הגבלה, שהרוב יהיה ישראלים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

האמת שאין כל כך מה לעשות הרי הם עדיין אזרחיםשל אותם מדינות...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל סבבה מה איתך?

לדעתי זה בסדר מאד כי ככה שחקנים גם יוכלו להתקדם כי קולאוטי לא יוכל להגיע לנבחרת ארגנטינה וגם טוטו תמוז לא יוכל להגיע לנבחרת שלו ויש שחקנים שרוצים כסף שיהיה להם בכיף והנבחרות רוצות את זה אז למה לא?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,412 | הודעות: 8,173,999 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect