אני דווקא מרוצה..
סוף סוף הם נראו כמו קבוצה איכשהו
התחברו דברים
לא כמו משחקים קודמים...
זה הפסד 2 בבתים, לא כל כך משנה
עדיף להפסיד עכשיו ולהכנס לכושר וזה
מאשר בסוף העונה...
אני דווקא מרוצה..
סוף סוף הם נראו כמו קבוצה איכשהו
התחברו דברים
לא כמו משחקים קודמים...
זה הפסד 2 בבתים, לא כל כך משנה
עדיף להפסיד עכשיו ולהכנס לכושר וזה
מאשר בסוף העונה...
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
|
|
ע"ע צסקא
כל מקרה ...
כבר דיברו על זה מלא פעמים .. מלא שישקרו דברים מסויימים
שלא מסכימים איתם .. אבל שתהיה אחידות
סולומון ושארפ נצמדו לרכזים של אפס וקיבלו מכות דחיפות מה לא ...
לא שרקו כלום
אז פעם אחת עשו על סולמון סנדביץ' ופופו עשה הצגה ... אז כן שורקים
ניחא :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חכו תראו בסוף העונה מי תיקח את היורוליג
תנו למכבי קצת זמן להתחבר
לא רק הבירה שלהם עושה לך שמח אני מבין =]נכתב במקור על ידי Ultras Hapoel
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מכבי הייתה יכולה להראות טוב אם היו מביאים רכז ולא איזה שחקן שכונתי בשם סולומון יש למכבי כבר שחקן שאפשר ללכת אליו בדקות האחרונות וזה פארקר וזאת הטעות העיקרית של מכבי העונה שהביאו את סולומון לקבוצה במקום להשאיר את הלפרין לרכז
בוא נאמר את האמת -
לולא שיפוט עלוב על סף המחריד של השופטים במשחק אתמול , מכבי הייתה מנצחת.
מכבי נראיתה טוב, אל תשכחו שפילזן קבוצה שבהחלט אפשר לסמן אותה כקבוצת פיינל פור השנה ויריבה ראוייה לצהובים וגם הקבוצה (לטענת רבים) עם ההגנה הכי טובה ביורוליג אז עצם זה שמכבי עברה את מחסום ה-64 של פילזן ודפקה לה 78 כמדומני כבר מעיד על משהו.
נכון ששאראס חסר אבל עם הצגה אתמול כמו של באסטון וסולומון , עוד קצת שפשוף ומכבי תתחיל לדרוס.
איך אומרים ? נתראה בהיכל נוקיה.
שטויות, באותה מידה של השיפוט אתה יכול להגיד שאם פילזן היו קולעים את ה8 זריקות עונשין שהם החטיאו בשניות האחרונות הם היו מנצחים בקלות.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אני לא אומר שהשופטים לא אשמים כי לא ראיתי את המשחק.
אבל להגיד שהם אשמים זה התרוץ הכי נדוש שיש !
אני גם משתמש בו, אבל רק שאני ממש עצבני ...![]()
בוא נאמר את האמת- אתה לא מבין בגרוש. אני לא אתחיל לפרט לך את כל השטויות כי חבל על הזמן, אבל אתה לא יכול להאשים את השופטים בגלל שתי שריקות שלא היו טובות. באותה מידה אתה יכול להגיד שבאסטון בחסימה היה צריך לקבל פאול, שמתוך 4 פאולים של שארפ שרקו לו אולי שניים. שופטים זה לשני הצדדים, לך נוח לזכור רק את השריקות שהיו נגדך.
אולי במקום להאשים את השופטים תאשים את סולומון שלא רואה אף אחד חוץ מאת עצמו ואת הסל? את וויצ'יץ שלא מסוגל לקחת ריבאונד. את באסטון שלא מסוגל לקלוע יותר מ32 אחוז מעונשין?
באופן אישי וכמו שכולם יודעים אני תמיד מאשים את המאמן. הוא בסופו של דבר זה שבחר את השחקנים, הוא אחראי על המשחק. מאמן עושה קבוצה. מה שמכבי משחקים זה שכונה. שילמדו מפילזן איך לשחק קבוצתי. שילמדו מה זה לחפש קלעים. שילמדו מה זה לשחק על החולשות.
"איך אומרים ? נתראה בהיכל נוקיה."
זה אתה אומר.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
סולומון פשוט טעות, הבן אדם לא רואה אף אחד ממטר.
זוועה של שחקן לא מתאים למערכת הזאת והוא לא רבע מהיכולת של שאראס , באסטון חוזר לכושר וזה מעודד.
חוץ מזה כלום, פארקר לא נכנס לעונה הזאת וויציץ' יום אסל יוםבסל ארנולד וקירק פני אם 0 נקודות ביחד לעזאזל! בשביל זה משלמים להם כל כך הרבה?
והישראלים? גורנישט מן גושנישט, בורשטיין שם איזה 8 נקודות אבל הישראלים בכלל לא פקטור במשחק.
זה בסדר אלון...
אין קבוצה כרגע מהארץ שתשחק ברמות האלה והישראלים שלה יהיו פקטורים.
אלא עם כן המאמן הוא ארז אדלשטיין כשנאור ומרקוביץ' איתו בקבוצה =]
זה כבר משהו אחר ...
אתה לא שווה תגובה.נכתב במקור על ידי Jason Terry
בלי שום קשר למה שאמרת וזה לא מופנה אליך -
ויל סולומון שחקן ענק , לא לחינם הוא הוביל בעונה הקודמת את פילזן לס"מ לפני הפיינל פור.
הבעיה היא שבמקום שמכבי תנסה להתאים לסולומון , מכבי מצפה שסולומון יתאים את עצמו אליה.
שאין מה להגיב אז אומרים שאני לא שווה תגובה.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
פחחחחח שמכבי תתאים את עצמה לסולומון? למה מי זה סולומון? לברון ג'יימס?
למכבי יש מערכת שעובדת מצויין מאז שנת 2000 ובמיוחד בשנתיים האחרונות יש להם בסיס שרץ יחד שנים מי זה סולומון הזה שיבוא וכמו שאתה אומר שמכבי יתאמו אליו?