קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-12-2010, 16:44
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-03-2009, 18:14
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-12-2005, 00:45
  4. מילאן מפסידה, יובה מנצחת
    על ידי Idan- בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 23:10
  5. בלאט למה לסגור?! פורום אנימה שוב פעם
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

יובה שוב מנצחת. - עמוד 2

Sheva
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    תראה,כמות העבירות שההגנה של מילאן מבצעת כתוצאה מחוסר יכולת לרוץ עקב זקנה אמורה להביא לה לפחות אמממ 5 אדומים במשחק לכול ההגנה שלה,אבל כצפוי היא לא תקבל שום דבר.
    והגול של מילאן היה בנבדל ברור,אתה סליחה על הביטוי מפגר אם לא ראית שהיה נבדל.

תאמת זה לא כל כך משנה הכי חשוב שעדיין מילאן רואה רק את החור תחת של יובה כשהיא מביטה למעלה.
    תיקרא שוב מה שכתבתי ותירא טוב שאמרתי שמילאן ניצחו מי נבדל לא הכחשתי את זה, רק ציינתי שיובה נעזרים בשופטים כול השנה וכשמילאן נעזרת בהם אז אתם באים בטענות למה???

2. קישורים ממומנים

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Sheva
    תיקרא שוב מה שכתבתי ותירא טוב שאמרתי שמילאן ניצחו מי נבדל לא הכחשתי את זה, רק ציינתי שיובה נעזרים בשופטים כול השנה וכשמילאן נעזרת בהם אז אתם באים בטענות למה???
    כן כן שמענו שמענו טענות טענות טענות אחחחח כואב לדעת שהקבוצה שאתה אוהד פשוט לא מספיק טובה כדי לסכן את יובה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

אתה בטוח שראית ת'משחק?
    היה נבדל ברור בגול של פיפו ועוד בדקה ה94,כנראה שסילביו קונה את השופטים,אבל בתכלס כמה שהוא ינסה לקנות אותם וכו' עדיין הוא יודע שקבוצה אחת מסתכלת עליו מלמעלה.

ובקשר להזדמנויות,לא ראיתי את כל המשחק כי הייתי במיליון מסיבות גיוס אבל יצא לי לראות באחת מהן את השער של אינזאגי ותאמין לי לא מגיע למילאן להבקיע את השער הזה.
    אני ראיתי את המשחק. אולי אתה לא.
    תתעלם מהעובדה שעקב זילזול מילאן לא הובילה במחצית (!) 4-0 או 5-0.
    זה שהיה נבדל זה ממש לא משנה כי המשחק היה אמור להיות גמור כבר במחצית.

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי SuB
    אני ראיתי את המשחק. אולי אתה לא.
    תתעלם מהעובדה שעקב זילזול מילאן לא הובילה במחצית (!) 4-0 או 5-0.
    זה שהיה נבדל זה ממש לא משנה כי המשחק היה אמור להיות גמור כבר במחצית.
    בסדר אחי אל תתערבב לי פה,כוללה אמרתי שמילאן ניצחה שלא בצדק משער בנבדל,אולי הגיע לה אולי לא לא יודע.

Sheva
    אורח

כן כן שמענו שמענו טענות טענות טענות אחחחח כואב לדעת שהקבוצה שאתה אוהד פשוט לא מספיק טובה כדי לסכן את יובה.
    שיובה יצליחו לעשות משהו באירופה וכרגע ב-5 שנים האחרונות לא ראינו מהם תואר ממשי באירופה תדבר!!!!!!!!!!
    וזה שמילאן ניצחו את יובה 3-1 זה לא לסכן???

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

נבדל או לא
    היה שער וזהו אין מה להתווכח

יכל להגמר במחצית? לא נגמר? אין מה להתווכח הם לא ניצלו מצבים זה לא אומר שזה ממש מצדיק את הנצחון שלהם

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש מכור
    שם פרטי
    ניר
    לייקים
    0
    נקודות
    289
    משפט מחץ
    Real Madrid Forever!

שיובה יצליחו לעשות משהו באירופה וכרגע ב-5 שנים האחרונות לא ראינו מהם תואר ממשי באירופה תדבר!!!!!!!!!!
    אוי נו... עם שוער נורמאלי לא הייתם מכניסים אף אחד מהגולים ששמתם להם.
    תוסיף גם את הגול הפוקסי של סיידורף שפגע בטוראם אם אני לא טועה.
    יובה 2 רמות מעל מילאן.
    מילאן הקבוצה הכי מבוגרת שראיתי בחיים שלי, אפילו בריאל כבר הפנימו שצריך להצעיר את הסגל, כדאי מאוד שגם במילאן יבינו את זה.

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

קימאנטי עמד בשער צריכים להוריד אותו לקבוצת הנוער

ומילאן השנה ממש תעשה משהו אחרי שהיא תזכה בגביע אופ"א או שהיא תפסיד שוב בגמר
    אחרי שהיא תוביל 3-0?!

Sheva
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי SuB
    אוי נו... עם שוער נורמאלי לא הייתם מכניסים אף אחד מהגולים ששמתם להם.
    תוסיף גם את הגול הפוקסי של סיידורף שפגע בטוראם אם אני לא טועה.
    יובה 2 רמות מעל מילאן.
    מילאן הקבוצה הכי מבוגרת שראיתי בחיים שלי, אפילו בריאל כבר הפנימו שצריך להצעיר את הסגל, כדאי מאוד שגם במילאן יבינו את זה.
    יבינו שנה הבאה הם הולכים על הצערת הסגל זה בטוח אבל עדיין השנה גם אם סגל שהגיל הממוצע בו זה 33 הם יכולים להגיע לשלבים גבוהים אם חיזוק נכון בינואר!
    והיה ברור שמילאן לוקחים תמשחק מול יובה גם אם כול שוער אחר היה עומד בשער זה לא משנה מילאן יותר רצו באותו משחק והיו יותר טובים בכול המשחק שלא תגיד שהם לא שלטו והיו יותר טובים!

Gigi Buffon
    אורח

יבינו שנה הבאה הם הולכים על הצערת הסגל זה בטוח אבל עדיין השנה גם אם סגל שהגיל הממוצע בו זה 33 הם יכולים להגיע לשלבים גבוהים אם חיזוק נכון בינואר!
    והיה ברור שמילאן לוקחים תמשחק מול יובה גם אם כול שוער אחר היה עומד בשער זה לא משנה מילאן יותר רצו באותו משחק והיו יותר טובים בכול המשחק שלא תגיד שהם לא שלטו והיו יותר טובים!

אמממ אני לא ראיתי בנתיים התעניינות של מילאן בשחקנים צעירים...רק לא מזמן מאלדיני האריך ת'חוזה למרות שמצידי הוא יכול לשחק עוד מיליון שנה כי לראות אותו פשוטממלא אותי בשמחה אבל חחח ההגנה שם זקנה וגם הקישור חייב ריענון בעצם כל הקבוצה.

juve
    אורח

הסיבה היחידה שמילאן הבקיעה את 3 השערים מול יובה היא שהמחליף של המחליף של השוער שיחק....
    קימאנטי לא שיחק משחק רציני מי יודע כמה זמן ואם אביאטי או בכלל בופון היו משחקים היה נגמר 1-0 ליובה בטוח
    מה שמעתי יובה לא הצליחה בליגת אלופות ב5 שנים האחרונות?? ב2003 היא הגיעה לגמר אז על מה אתה מדבר?!
    העיקר שהיה כיף לראות את מילאן האפסים בקושי מנצחים את לצ'ה ואת שבצ'נקו מחמיף אלף הזדמנויות..

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי juve
    הסיבה היחידה שמילאן הבקיעה את 3 השערים מול יובה היא שהמחליף של המחליף של השוער שיחק....
    קימאנטי לא שיחק משחק רציני מי יודע כמה זמן ואם אביאטי או בכלל בופון היו משחקים היה נגמר 1-0 ליובה בטוח
    מה שמעתי יובה לא הצליחה בליגת אלופות ב5 שנים האחרונות?? ב2003 היא הגיעה לגמר אז על מה אתה מדבר?!
    העיקר שהיה כיף לראות את מילאן האפסים בקושי מנצחים את לצ'ה ואת שבצ'נקו מחמיף אלף הזדמנויות..
    בקושי בקושי אבל ניצחו
    זה לא שיובה פירקה בדיוק את טרוויזו שנחשבת לחלשה באיטליה (בעצם אחרי קליארי)

juve
    אורח

פירקה פירקה בטח שפירקה אתה אמרת לי שראית רק את המחצית הראשונה....בשנייה היתה שחיטה.....
    אומרים שבופון חוזר למשחק נגד פיורנטינה שאגב קבלו משהו מגניב
    גם ביום חמישי יובה מתארחת אצל פיורנטינה בגביע איטליה
    שאגב לאוהדי יובה שבטוחים בניצחון יובנטוס אני ממליץ לשים ווינר יחס 2.45 ממש טוב...
    וגם ביום ראשון יש בדיוק אותו משחק בליגה ובעזרת השם יובה תנצח בשניהם, אני לא הבנתי לאיזה מהמפגשים התכוונו שבופון חוזר....
    יאללה ישראל מפרקים את בארסה חחחחח

Gigi Buffon
    אורח

אני מעדיף לראות את בופון חוזר שהוא במצב של 100 אחוז ולא 90 או 80 אחוז,אם הוא עולה לשחק שיהיה כשיר לגמרי ושלא ישחקו איתו משחקים כי כתף זה איזור כזה רגיש במיוחד לשוער,נפילה חזקה מדי או תנועה לא נכונה והוא שוב מושבת חס וחלילה,בכל מקרה עד עכשיו קנאבארו ותוראם שמרו על השער נראה לי יותר מאשר אביאטי.

juve
    אורח

בופון ב80 אחוז וגם ב70 אחוז יותר טוב מאביאטי ביום טוב..
    אבל באמת עדיף שלא יסתכנו שלא יהיה פצוע עוד חצי שנה
    אבל הם חייבים אותו ביום ראשון, אם יש שוער שמסוגל לעצור את לוקה טוני המטורף שכובש לפחות אחד כל משחק זה בופון
    יובה חייבת לנצח את פיורנטינה כי לפיורנטינה יש קבוצה ענקית השנה ואם הם ינצחו את יובה יש להם מצב גדול לאליפות
    זה כבר ברור שהשנה פיורנטינה היא המתחרה של יובה על האליפות ולא מילאן למרות שגם לפיורנטינה אין ממש סיכוי........

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,434 | הודעות: 8,174,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect