תיקרא שוב מה שכתבתי ותירא טוב שאמרתי שמילאן ניצחו מי נבדל לא הכחשתי את זה, רק ציינתי שיובה נעזרים בשופטים כול השנה וכשמילאן נעזרת בהם אז אתם באים בטענות למה???נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תיקרא שוב מה שכתבתי ותירא טוב שאמרתי שמילאן ניצחו מי נבדל לא הכחשתי את זה, רק ציינתי שיובה נעזרים בשופטים כול השנה וכשמילאן נעזרת בהם אז אתם באים בטענות למה???נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
|
|
כן כן שמענו שמענו טענות טענות טענות אחחחח כואב לדעת שהקבוצה שאתה אוהד פשוט לא מספיק טובה כדי לסכן את יובה.נכתב במקור על ידי Sheva
אני ראיתי את המשחק. אולי אתה לא.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
תתעלם מהעובדה שעקב זילזול מילאן לא הובילה במחצית (!) 4-0 או 5-0.
זה שהיה נבדל זה ממש לא משנה כי המשחק היה אמור להיות גמור כבר במחצית.
בסדר אחי אל תתערבב לי פה,כוללה אמרתי שמילאן ניצחה שלא בצדק משער בנבדל,אולי הגיע לה אולי לא לא יודע.נכתב במקור על ידי SuB
שיובה יצליחו לעשות משהו באירופה וכרגע ב-5 שנים האחרונות לא ראינו מהם תואר ממשי באירופה תדבר!!!!!!!!!!נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
וזה שמילאן ניצחו את יובה 3-1 זה לא לסכן???
נבדל או לא
היה שער וזהו אין מה להתווכח
יכל להגמר במחצית? לא נגמר? אין מה להתווכח הם לא ניצלו מצבים זה לא אומר שזה ממש מצדיק את הנצחון שלהם
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אוי נו... עם שוער נורמאלי לא הייתם מכניסים אף אחד מהגולים ששמתם להם.נכתב במקור על ידי Sheva
תוסיף גם את הגול הפוקסי של סיידורף שפגע בטוראם אם אני לא טועה.
יובה 2 רמות מעל מילאן.
מילאן הקבוצה הכי מבוגרת שראיתי בחיים שלי, אפילו בריאל כבר הפנימו שצריך להצעיר את הסגל, כדאי מאוד שגם במילאן יבינו את זה.
קימאנטי עמד בשער צריכים להוריד אותו לקבוצת הנוערנכתב במקור על ידי Sheva
ומילאן השנה ממש תעשה משהו אחרי שהיא תזכה בגביע אופ"א או שהיא תפסיד שוב בגמר
אחרי שהיא תוביל 3-0?!
יבינו שנה הבאה הם הולכים על הצערת הסגל זה בטוח אבל עדיין השנה גם אם סגל שהגיל הממוצע בו זה 33 הם יכולים להגיע לשלבים גבוהים אם חיזוק נכון בינואר!נכתב במקור על ידי SuB
והיה ברור שמילאן לוקחים תמשחק מול יובה גם אם כול שוער אחר היה עומד בשער זה לא משנה מילאן יותר רצו באותו משחק והיו יותר טובים בכול המשחק שלא תגיד שהם לא שלטו והיו יותר טובים!
נכתב במקור על ידי Sheva
אמממ אני לא ראיתי בנתיים התעניינות של מילאן בשחקנים צעירים...רק לא מזמן מאלדיני האריך ת'חוזה למרות שמצידי הוא יכול לשחק עוד מיליון שנה כי לראות אותו פשוטממלא אותי בשמחה אבל חחח ההגנה שם זקנה וגם הקישור חייב ריענון בעצם כל הקבוצה.
הסיבה היחידה שמילאן הבקיעה את 3 השערים מול יובה היא שהמחליף של המחליף של השוער שיחק....
קימאנטי לא שיחק משחק רציני מי יודע כמה זמן ואם אביאטי או בכלל בופון היו משחקים היה נגמר 1-0 ליובה בטוח
מה שמעתי יובה לא הצליחה בליגת אלופות ב5 שנים האחרונות?? ב2003 היא הגיעה לגמר אז על מה אתה מדבר?!
העיקר שהיה כיף לראות את מילאן האפסים בקושי מנצחים את לצ'ה ואת שבצ'נקו מחמיף אלף הזדמנויות..
בקושי בקושי אבל ניצחונכתב במקור על ידי juve
זה לא שיובה פירקה בדיוק את טרוויזו שנחשבת לחלשה באיטליה (בעצם אחרי קליארי)
פירקה פירקה בטח שפירקה אתה אמרת לי שראית רק את המחצית הראשונה....בשנייה היתה שחיטה.....
אומרים שבופון חוזר למשחק נגד פיורנטינה שאגב קבלו משהו מגניב
גם ביום חמישי יובה מתארחת אצל פיורנטינה בגביע איטליה
שאגב לאוהדי יובה שבטוחים בניצחון יובנטוס אני ממליץ לשים ווינר יחס 2.45 ממש טוב...
וגם ביום ראשון יש בדיוק אותו משחק בליגה ובעזרת השם יובה תנצח בשניהם, אני לא הבנתי לאיזה מהמפגשים התכוונו שבופון חוזר....
יאללה ישראל מפרקים את בארסה חחחחח
אני מעדיף לראות את בופון חוזר שהוא במצב של 100 אחוז ולא 90 או 80 אחוז,אם הוא עולה לשחק שיהיה כשיר לגמרי ושלא ישחקו איתו משחקים כי כתף זה איזור כזה רגיש במיוחד לשוער,נפילה חזקה מדי או תנועה לא נכונה והוא שוב מושבת חס וחלילה,בכל מקרה עד עכשיו קנאבארו ותוראם שמרו על השער נראה לי יותר מאשר אביאטי.
בופון ב80 אחוז וגם ב70 אחוז יותר טוב מאביאטי ביום טוב..
אבל באמת עדיף שלא יסתכנו שלא יהיה פצוע עוד חצי שנה
אבל הם חייבים אותו ביום ראשון, אם יש שוער שמסוגל לעצור את לוקה טוני המטורף שכובש לפחות אחד כל משחק זה בופון
יובה חייבת לנצח את פיורנטינה כי לפיורנטינה יש קבוצה ענקית השנה ואם הם ינצחו את יובה יש להם מצב גדול לאליפות
זה כבר ברור שהשנה פיורנטינה היא המתחרה של יובה על האליפות ולא מילאן למרות שגם לפיורנטינה אין ממש סיכוי........