נכתב במקור על ידי Sheva
רק תסביר לי מה הקשר בין מילאן לנושא:"גילינו שגם לריאל יש אופי"..?הבאאא מה הקשר,להזיכרך מילאן אולי קבוצה עם אופי ממש חלש ולראייה הגמר באיסטנבולבול.
גם אפשר לחשוב כמה משחקים הם ינצחו בדקה ה90 העיקר הפער 5 נק' חי ובועט.
נכתב במקור על ידי Sheva
רק תסביר לי מה הקשר בין מילאן לנושא:"גילינו שגם לריאל יש אופי"..?הבאאא מה הקשר,להזיכרך מילאן אולי קבוצה עם אופי ממש חלש ולראייה הגמר באיסטנבולבול.
גם אפשר לחשוב כמה משחקים הם ינצחו בדקה ה90 העיקר הפער 5 נק' חי ובועט.
|
|
אני עדיין דבק בדעתי, מזל, מזל ועוד קצת מזל.נכתב במקור על ידי InSanitY
בכל זאת היינו טובים יותר במשך כל המשחק. לא שזה משנה את העובדה שריאל עלובים אבל עדיין.
זה לא אופי ולא טופי זה מזל שני הגולים יותר מזל משכל ..
ומישהו דיבר על הנוער של ריאל או בכלל על הבנייה ..
לריאל יש סגל קצר מאוד לקבוצה העשירה בעולם .. ראול ורונלדו פצועים אין חלוצים נותנים לחלוץ כמו אואן לעזוב אז למה לא להביא איזה חלוץ במקומו הוא לא חייב להיות גלאקטיקו מישהו שיעשה את העבודה השחורה יבקיע שערים ..
סתכלו על בארסה (שלא תצעקו ישר יובה) על הספסל יש להם גם לארסון גם מקסי לופז לא החלוצים הטובים בעולם אבל אם אטו יפצע (לא מאחל לאף שחקן פציעה ) יהיו לו מחליפים לא ברמה שלו אבל עדיין משהו .. בריאל אין כל הספסל זה שחקני הגנה או קשרים ..
ויובה זה דוגמא עוד יותר גדולה בקבוצה יש 5 חלוצים גם עם זלאטן יפצע או טרזגה יש מחליפים זה לא יהיה אותו דבר אבל עדיין חלוצים ..
ריאל פשוט צריכים למצוא את השחקנים האלה שישבו על הספסל ולא יעשו רעש כמו גוטי שכל הקריירה על הספסל של ריאל מחכה לפציעות ובסוף משחק יותר מרוב השחקנים שפותחים בהרכב ..
וזה לא קבוצה בלי תקציב .. מה שכן הם רוצים להביא את אדראינו ואז יש מצב רונאלדו אדראינו וראול אני רוצה לראות אחד מהם ישב על הספסל ..
Indianapolis colts Champions!!!