שמע אם אתה לא מתכוון ללכת לתיכון אז המצב גרוע
זה אומר שלא יהיה לך בגרות ואז לא יקבלו אותך לשום עבודה נורמאלית בעתיד לדעתי כדי לך לקחת את עצמך בידיים
ומצטער מאוד לשמוע על אבא שלך אבל לדעתי היית צריך להסביר לה את זה פשוט כי אולי היא לא יודעת?:\
שמע אם אתה לא מתכוון ללכת לתיכון אז המצב גרוע
זה אומר שלא יהיה לך בגרות ואז לא יקבלו אותך לשום עבודה נורמאלית בעתיד לדעתי כדי לך לקחת את עצמך בידיים
ומצטער מאוד לשמוע על אבא שלך אבל לדעתי היית צריך להסביר לה את זה פשוט כי אולי היא לא יודעת?:\
|
|
אז ככה.
עם היא מערבת משטרה או משהו גבהה מזה אז יעשה לך את הדברים הבאים לפי הסדר.
יראינו אותך ואותה.
ירשמו את התלונה שלה אליך.
יבדקו את המפרטים לעומק.
ועם ה"זונה" הזאות תמשיך עם זאות ותגיד שהיא מפחדת וזה יטפלו בך בגורמים ועונשים הבאים.
1. תיק פלילי ומעצר בית לחודש / חודשים.
2. תיק פלילי מעצר בית ועבודות שירות.
3. עבודות שירות.
4. אזהרה ועבודות שירות.
עם יערבו משטרה אז אני כמעט בטוח שיבוא לך אזהרה ועבודות שירות.
העבודות יתחלו ב- עזרה בבית אבות, היתגיסות לאיזה מקום שצריך בו עזרה כמו להזיז שולחנות כיסאות ארונות וכל זה.
למשך זמן מסוים, אני משאר בין 20-25 שעות +-.
ועם לא אז פשוט ישעו אותך מהבצפר לכמה ימים ודיבור עם ההורים.
וסה"כ ממה יש לך לפחד? תגיד לאימא שלך שהיא דיברה לא יפה עם אבא והיא תבין כבר.
Mirko Crocop K-1
אתה חתיכת מטומטם תגיד לה שלא תתקשר לאבא שלך בגלל הסיבה [האמיתית] ושתנסה לטלפן יותר מאוחר מה אתה טמבל האיום בכלל לא מוצדק אם היית מסביר לה את המצב של אבא שלך היא אפילו הייתה אולי מוותרת על השיחה עם האמא ...
רק החמרת את המצב וסליחה שאני ככה אומר לך אבל אתה באמת יצאת פה אהבל
חכה, עכשיו זה עוד בסדר..
חכה שתגמור צבא אתה תגור הרבה מאוד זמן עם ההורים שלך..
תתחיל לקחת את הלימודים ברצינות, תראה לי עבודה אחת שתקבל אותך בלי 12 שנות לימוד (אני לא מדבר על בגרות מלאה)
מזכיר לי, בימים שהייתי ביב', המורה לספרות עיצבנה אותי, אמרתי לה : "יש לך דייהו לבנה נכון?" והיא התקשרה לאבא שלי לא שזה עזר במשהו כי הוא חפיפניק כמוני
היית צריך להסביר לה את המצב במקום להתעצבן
היא היתה מבינה
חבל שעכשיו ישעו אותך
אבל תאמת יום אחד בבית יעשה לי טוב
"אני מיתר ומיתר זה אני"
אל תידאג לא יעשו לך כלום עם תסביר לה מה קרה
בת זונה למה מי היא?! אם אתה לא רוצה ללכת לתיכון עזובת'ך... תעבוד במוסך או משו לול...
שיעיפו אותך מהבצפר כבר עכישו מזה משנה כבר?!
איזה כיתה אתה?
היא יכולה חופשי להגיש עליך תלונה במנאייקים
אם אתה גם ככה לא ממשיך אז תביא לה מכות...
מה אכפת לך אם יעשו לך
משו
ההפך אם אתה לא ממשיך אתה כבר יכוללעזוב עכשיו חחח
לא נשמע לי רציני ... =\
אני מכיר הרבה שאמרו את זה ..
"אני אשבור לך תראש !!"
"שתקי עבלה .."
עוד ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
טוב אתם לא מכירים אותי בכיתה ז' הרבצתי למורה לאנגלית רק כי היא לקחה לי ת'מחברת להיסטוריה...
עכשיו אני ט' ולא ניראה לי בכלל שהולכים לקבל חצי מהשכבה שלי לתיכון למה לרוב השיכבה יש ב-ב-ג' בהתנהגות לי יש ב'-ג' אז לא ניראה לי יקבלו אותי אם אני לא ישתפר ודרך אגב אני מושעה ליומיים...
היום ומחר...
דרך אגב המורה יודעת שאבא שלי בבית חולים היא כל יום משחקת אותה מתעניינת שואל תמה עם אבא מה עם אבא
שאבא שלך יעבור את הניתוח בשלום.
ושתילך סעמק ...המורה המפגרת הזאת
גשם של עופרת יצוקה.