המוות של אלנה וכדור האש משאיר את השרשרת ואת הצלקות על היד של הנסיך
וגם המוות שלה מחזיר לנסיך את הכוח של השליטה בזמן
באמת הגיע הזמן :\
![]()
המוות של אלנה וכדור האש משאיר את השרשרת ואת הצלקות על היד של הנסיך
וגם המוות שלה מחזיר לנסיך את הכוח של השליטה בזמן
באמת הגיע הזמן :\
![]()
|
|
כיף לךךך
אצלי אפילו NFS כבר לא עובד טוב :\
איזה גרפיקה מדהימה
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
בקלות
הוא קנה את המשחקים ואז לא הייתה לו שום בעית SF
גם לאור לא הייתה..
בטח יש לאור כוננים של חברה מסויימת שSF לא מזהה.. זה מה שאני חושב
that game is sooooooooooo coooooooool
אח שלו...אם מדברים על הכוננים של הדיסקים...נכתב במקור על ידי Jacoby
אז..יש לי Lite-On
וצורב של LG....
על הזין שלי כולם אני הורדתי עכשיו את המשחק והוא עובד לי בלי ניתוק כוננים וכל החרא הזה רק שמים בDT4 מתקינים שמים סיראל וזהו
ויש לי צורב של סמסונג
אני יכול להביא הוכחות למי שלא מאמין
תרגע אחי זה לא הזמן להתלהב אנשים עצבניים עכשיו חחנכתב במקור על ידי Neo
חח גם לי פועל רק עם דימון טולס 4 וזהו בלי בעיה בכלל יש לי צורב lg וסידירום של אסוס
סעמק נתקעתי ביצור המכוער הזה :\
הצלחתי פעמיים לעלות על הגב שלו אבל הזונה מעיף אותי :\
![]()
Here's what I've come to realize. After reading lots of comments here and on other sites and after installing it on a friend's PC that has a MB based on nForce 3 chipset I think that the people that have a MB like that don't have to unplug anything. Here's what I did in this case: Mount the mds in DT4, installed, rebooted when asked, inputed the serial from the NFO when asked and the game worked without any starfuck, starforce nightmare or anything...
On the other hand on my PC, with a nForce 2 based MB, the only way i made it work was to put my DVD writer on the sata to ide adapter (helps you connect an IDE drive on a SATA connector on your MB) called serillel 2 and then just run the game. Also no other software needed. Click here for info on serillel 2.
Otherwise I came to think that you should FIRST unplug your optical drives and only after that install the game and play it.
בדיוק כמו שאורחן רשם
ראיתי הודעה דומה בnforce