הייתי סורק לך אם היה לי רימוט Oo
אני מחובר ברשת והמחשב שלי חסום מכמה פורטים כי אני לא השרת... בחיים לא מצאתי תוצאה במחשב שלי כי יש לי חסימה לפורטים מסויימים :|
אבל ברימוט אני יכול לימצוא |:
ואני לא יכול לפרוץ רימוט =\
הייתי סורק לך אם היה לי רימוט Oo
אני מחובר ברשת והמחשב שלי חסום מכמה פורטים כי אני לא השרת... בחיים לא מצאתי תוצאה במחשב שלי כי יש לי חסימה לפורטים מסויימים :|
אבל ברימוט אני יכול לימצוא |:
ואני לא יכול לפרוץ רימוט =\
|
|
שמעו
אני מודיע לכם שהפאבים האלה לא יילכו לסופר לינקס , שם זה משהו אחר זה רמה אחת שם מדברים על פאבים של כמה שניות אחריי שמשחק או סרט ייצא
זה לא אותו הדבר
כל הפאבים שאתם תסרקו תקבלו אותם עם גישה להורדה לפאבים בהורדות משחקים סרטים או תוכנות
כל שאליכם לעשות הוא לגשת לאי סי קיו שלי ולבקש לעזור
אוקי אני עושה...שזה יגיע ל100 אחוז אני ישלח לזה שהסביר לי..
מקווה שעזרתי..
אני מוכן להיות פילר =]
אם אני רוצה ואני יצטרף לפרויקט הזה אתם תקבלו את זה לפניהם .נכתב במקור על ידי Avivco
מוכן לעזור בלימוד סריקה ולפרוץ אני יכול![]()
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
אני יודע קצת לסרוק אבל אני לא יכול לסנן בגלל הסרבס פאק 2 שיש לי שאני יפרמט ת המחשב (וזה יהיה בקרוב )אני יוכל גם לסנן אז אפשר להצטרף?
אני אולי יכול לעזור אם יצא משהו מזה איזה אקספליוט פרטיים או אקספליוטים לפריצת פורטים
אני יודע לפרוץ 3306,2100,42,10000,6129
אם אני יכול ללמוד שם לפרוץ או משהו ואני לא מדבר על לסרוק כי כל אחד יודע לסרוק אז תכתוב לי ואני יצור איתך כבר קשר
הייתי באמת עוזר בשמחה אבל אין לי זמן. אם תצטרכו כלים (אני לא מדבר על פרטיים, יש לי כבוד לקודרים שלנו), אני מוכן לסדר, תפנו אליי בפרטי.
ואביב, אח שלי גיבוד =]
א. טוב לראות שאתה עוד חי!
ב. תסדר להם כמה רימוטים התחלתיים, בסביבות ה10-15 שרתים מבלוק 211, שיהיו יציבים למשך זמן מינימלי לעבודה, וערוץ במירק שזה מאוד חשוב.
מוכל לסרוק...
סורק הכל