אל תדבר איתו לאיזה שבוע והוא יבין אותך כבר
אל תדבר איתו לאיזה שבוע והוא יבין אותך כבר
|
|
שמע לא לדבר איתו זה לא דרךנכתב במקור על ידי yarin4444
הוא אבא שלי אחרי הכל אני חייב לתת לו את כל הכבוד שמגיע לו
אבל הוא הגזים =\
אישית אם אצלי זה היה קורה והייתי מבין שזה לא בצחוק הייתי שם לו פצצה.. כמה שתגידו הוא אבא שלך והוא גדול ממך אני מספיק גדול כדי לשים לו אחת..
פשוט תדבר איתו על זה מה בעיה אני לא מביןןןןןןןןןןןןןןן
כן זה באמת מעליב אבל שמע ההורים שלי בודקים כל חבר שלי נראה לי חברים שלי רוצים לנגוח בהורים שלי
ושמע הוא אולי אמר בצחוק...
נגיד פעם הייתי אצל חבר שלי והיתה לו שפשפת ואבא שלו לא ידע אז אבא שלו אמר לו מה תקעו לך משו בתחת וזה לא היה כדי להגיד לו שהוא הומו אלה רק להצחיק כזה אולי אתה סתם נפגעת אבל תגיד לו.. שאתה לא מסומם ושלא אהבת את היציאה האתי הוא יבין אל תדאג :}
אני לא מסכים איתך אחינכתב במקור על ידי CrazYIsraelI
הכבוד שמגיע לו מגיע לו כל עוד הוא נותן לך את הכבוד שמגיע לך
תדבר עם אמא שלך ותגיד לה: עד שאבא לא מתנצל אין לו מה לדבר איתי
אולי הוא היה ציני...
אם הוא לא היה ציני...תסביר לו ואולי הוא יבין
חח מה אתה הומו? מה זה עוד פעם ההורים בודקים את החברים שלךנכתב במקור על ידי AK-47
סתם סתם אחי...
=]
ד"א, לזה שפתח ת'אשכול , נראה לי אבא שלך סתם צוחק עליך או איתך
חחחח
את האמת לך שאל אותו אם הוא באמת התכוון לזה. אם הוא באמת חושב כך ברח מהבית(ליום נגיד בשביל להפחיד אותו)
או אל תדבר איתו שבוע, אם הוא התלוצץ קח את זה בצחוק
חחחח
משתמש\ת יקרים, חתימך נערכה מאחר והיא עוברת על
חוקי החתימות בפורום אטרף, אנא עיינ\י בחוקי החתימות,
בתודה מראש, צוות ההנהלה.
חח צ'בע באלוהים!!
לך שאל אותו למה הוא התכוון ואם הוא אומר לך שהוא היה רציני תגיד לו שבחיים לא תיגע כי זה מגעיל אותך..:\
שמעו...זה מצב לא נעים...תגיד כן..ותגיד לא..נשמע כאילו בכל מקרה לא מאמינים לך..=\
זה מבאס ת'תחת...
אל תדאג יהיה פסדר..![]()
וואו אפשר לחשוב, אז הוא שאל אותך אם אתה משתמש בסמים...בטח הוא היה בהרצאות על זה ושם אומרים להורים שגם אם מישהו לא נראה שהוא לוקח סמים אז הוא גם לוקח.
היית עונה לו לא וזהו.
אור, אתה היית שם פצצה להורים שלך? פשש...בן טוב הם גידלו.
וואי איזה מגניבים יש פה שנותנים כאפות ומרביצים להורים שלהם חחח בטח כל מי שאמר את זה גמד מטר עשרים שלא יצא בחייים מהבית
פשוט תסביר לו אחי ותגיד לו שאתה לא נודע בזה.