מה הקשר עישון למכורות למחשבנכתב במקור על ידי Tomm90
מה הקשר עישון למכורות למחשבנכתב במקור על ידי Tomm90
|
|
תתחיל להכין שיעורים.. תתחיל להתכונן למבחנים ותתחיל לעשות סדר עדיפויות
כי כמו שזה נראה המחשב יותר חשוב לך מכל דבר אחר.. אחרת לא היית עושה את זה..
Bring the Violence-
תראה בקשר לקטע של הלימודים: אני יודע כיתה י' משעמם רצח... תנסה ללמוד נושאים של כיתה יא ולעקוף את הכיתה(קח ספרים ותלמד את הנושאים,זאת לא בעיה... כך מתבזבז לך טונה זמן,מנסיון אני אומר לך... אם היה לי משעמם הייתי פותר תרגילים במתמטיקה[הייתי במואץ קרעתי את התחת אבל הייתה לי בדיוק אותה בעיה הייתי עצלן,משועמם, לא היה לי כוח לעשות כלום אז למדתי חומר מתקדם יותר]) אם אין לך כוח ללמוד מספרים לא חסרים אתרים באינטרנט.
זאת דרך מעולה להעביר את הזמן אני אומר לך מנסיון(אני גם הייתי מכור,ואני עדיין מכור אבל זאת אחלה דרך).
אם אתה לא אוהב ללמוד מספרים יש אתרים באינטרנט או ספרייה(למקרה שאתה לא רוצה לקנות את הספרים).
בקשר להשמנה: תאכל מאוזן(אל תאכל המבורגרים,ציפס וכל השטויות האלו) תנסה לאכול מאוזן,בלי חטיפים,ממתקים וכל השטויות האלו... ותלך פעם ביום לחדר כושר.
אממ עוד שיטה להפיג את השעמום זה לקרוא(אני לא קורא כי אין לי עצבים אבל יש ספרים נחמדים לאללה).
צא גם באופניים או ריצה ככה כל יום זאת גם אחלה דרך להפיג שעמום ולהרזות.
אממ ואם אתה רואה טלויזיה שלא יעזרו לך אלא צפה בערוצי מוזיקה או ערוצי הסטוריה(ככל שאתה מקשיב למוזיקה יותר אתה משפר את האנגלית).
זהו בערך.
בהצלחה אחי
וואלה אני גם תקוע בזה אין לי חיים לצערי
תמצא חיים מה זה כל היום יושב על המחשב???
חברים יש לך? כי לא נראה לי ואם הייתי מנהל הייתי משעה אותו כדי שיהיה לו משעמם וככה אולי הוא יעזוב את המחשב לכמה דקות ..
ובכלל תחשוב על עצמך כמה שזה גרוע המצב הזה וכמה שאתה חלש אופי ואז תבין ואולי תנסה לשנות את זה..
עצלן שמן שכמוך אולי המילים האלה יגרמו לך לחשוב טוב טוב !!!
אחי קנה אופניים/ סקייט/ גלשן/ לך לשחק כדורגל משו בסיגנון תתחיל להשקיע בלימודים אתה תיראה הזמן יעבור לך בכיף לא יהיה לך חשק להיות על המחשב
קרא חוקים
-צא החוצה-
אם כל הפתרונות שהיו פה לא עוזרים לך... תמשיך להיות במחשב ..
אם אתה נהנה מזה אז תמשיך .. אני אומר לך אל תדאג.. עוד חודש חודשיים ימאס לך מהמחשב
גם אני הייתי ככה הייתי הרבההה על המחשב יותר מ 8 שעות ביום ואז זה התחיל להמאס וזהו עכשיו אני רק ב MSN ואטרף
לא משנה מה תעשה .. תמיד ימאס לך בסוף
אממ אני למשל רואה סרטים וסדרות (הרבה מאוד) וקצת באיסי ופה ושם שעה שעתים ביום בסורס
כל השאר אני אצל חברים במכון ולומד..
תעשה גם ככה.. תחלק את היום שלך לכמה דברים ..
אולי זה יעזור כי להוציא את המחשב מהחדר אין סיכוי שתעשה .. :|
אבל אתם לא מבינים דבר אחד...נכתב במקור על ידי EviL BunnY
אם הוא אומר שכל היום הוא יושב על המחשב ולא עושה שיעורים אז כנראה הוא גם לא מדבר אם חברים ובגלל זה אין לו חברים וגם בגלל זה הוא לא יכול לצאת החוצה ולא יכול ללכת למקום כל שהוא כי לא הולכים לבד..
ובגלל זה הוא יושב בבית ובגלל שמשעמם יושב על מחשב כל היום
..
לפי דעתי אם ימצא חברים אז הכל יסתדר ..
[עכגשיו אל תגיד שיש לך חברים כי אם היו לך אז לא היית יושב כל היום על המחשב והיית נפגש איתם..
כי חברים זה לא האלה שאומרים לך שלום מדי פעם בביצפר ... ]
להה חברים יש לינכתב במקור על ידי rapakost
אני יוצא איתם הרבה אבל עדיין זה לא כל יום וכל יום
אני צריך מחשב וגם אם אין לך בכלל מה לעשות על המחשב
אני עליו
אני חייב להודות שיש לי בעיה דומה לשלך...
אני מכור למחשב בצורה מטורפת אבל אני יודע להשים לעצמו קווים אדומים כשזה נוגע ללימודים אבל גם אז אני חושב שאם לא היה לי מחשב , הייתי לומד יותר ומוציא ציונים אפילו טובים יותר ממה שיש לי...
=/
חברים אחי!!
לך אליהם תפגשו ותצאו לאנשהו@@
@!!!
ותכיר לך איזה חברה נחמדה...
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
תצא עם חברים שחקו כדורסל כדורגל מה שילדים אוהבים לעשות!!
לא יכול להיות שהמחשב ה הדבר היחידי שמעניין אותך