יאללה מילאן אחד המישחקים החשובים העונה נקווה שמילאן ישחקו כמו שהם יודעים במשחק הזה וינצחו את הדרבי כי אחרת הלכה הליגה!
forza milan!
יאללה מילאן אחד המישחקים החשובים העונה נקווה שמילאן ישחקו כמו שהם יודעים במשחק הזה וינצחו את הדרבי כי אחרת הלכה הליגה!
forza milan!
נערך לאחרונה על ידי Sheva; 11-12-2005 בשעה 00:11.
|
|
מה אתם מתלבטים מה לראות.....אינטר מילאן זה משחק הרבה יותר טוב מהדרבי של ת"א או בארסה.....
גם אם אתם לא אוהדים את מילאן או אינטר זה משחק גדול בין קבוצות טובות ויהיו המון שערים
פעם ראשונה אני הולך לעודד את אינטר וגם לאינטר יש יותר סיכוי לנצח הפעם אם המשחק יגמר הפעם.....
נראה לי אוהדי אינטר הולכים לפוצץ את דידה לגמרי הפעם..בעצם תיקו יותר מתאים לי..אז יגמר תיקו
לא יודע היה הרבה רעש שנה שעברה לפני הדרבי וקיבלנו רק חרא אינטר גרוע ומילאן מנצחת ..
בקיצור לפי היכולת של אינטר בזמן האחרון בדרבי אין מה לצפות להרבה מה שכן הלוואי יהרגו אחד את השני ויגמר תיקו מסריח זה יהיה הכי טוב .. ובאמת שמחר כמה משחקים באותה שעה אני עם מכבי תל אביב גמרתי והליצנים שמביאים כמאמנים רונלדיניו ובארסה לא מעניינים אותי היכל התרבות לא משהו יותר מדי פרסומות בקיצור נצטרך לסבול את מילאן משחקת ואינטר שוב לא מציגה את היכולת שלה אני אומר X
Indianapolis colts Champions!!!
משחקים כאלה גדולים כמעט אף פעם לא נגמרים בתיקו..למרות שזאת התקווה
שמע מילאן מגיעה במצב לא טוב..בוא ניקח את 3 המשחקים האחרונים בליגה
הפסד 3-1 לפיורנטינה
2-1 על לצ'ה אחרי שאינזאגי גנב שער מנבדל בדקה ה94 - היה אמור להיגמר 1-1
הפסד 2-1 לקייבו - אין מה להגיד יותר על זה... אם מילאן ישחקו ביכולת שלהם במשחקים האחרונים אני אומר אינטר לוקחת
-פער 11-
כן אבל זה לא משחקים שמסתכלים על יכולת לפני זה אינטר לפני שנה דרסו את כולם הייתה תקופה שאדראינו פרח ואף אחד לא עצר אותו והגיעו לדרבי ועשו תיקו 0-0 ואחר כך הפסידו בדרבי השני וגם הודחו מליגת אלופות .. .
בקיצור אינטר פשוט לא טובה במשחקי הדרבי אני באמת שלא זוכר מתי פעם אחרונה הם ניצחו...
בזמן שמילאן יכולה לשחק רק עם יובה ואינטר כי שמה אפשר לשחק בונקר חופשי ולהבקיע שערים מכמה מצבים וזה תמיד הולך אולי המזל יתחיל להשתנות אמן ...
Indianapolis colts Champions!!!
מילאן תנצח והיא בתנופה אחרי שניצחה את שאלקה 3-2 במשחק כדורגל נהדר