טוב שמעי
אז היא שומעת דיכאון
אז היא מדברת כמו "ערסית"
לא הכול חייב להיות איך שאת אוהבת
ובקשר לזה שהיא יורדת על אחרים, טוב אולי זה בצחוק זה ההומור שלה אם זה פוגע בך אז תגידי לה
אם היא לא מבינה כנראה שהיא כבר לא רוצה להיות חברה שלך
טוב שמעי
אז היא שומעת דיכאון
אז היא מדברת כמו "ערסית"
לא הכול חייב להיות איך שאת אוהבת
ובקשר לזה שהיא יורדת על אחרים, טוב אולי זה בצחוק זה ההומור שלה אם זה פוגע בך אז תגידי לה
אם היא לא מבינה כנראה שהיא כבר לא רוצה להיות חברה שלך
|
|
תורידו אותו וזהונכתב במקור על ידי Shery :)
אתם בטח חושבים שאני חברה מגעילה ששופטת לא נכון אנשים .
אבל זה לא ככה.
אני אוהבת אותה . היא החברה הכי טובה שלי .
אבל .. אם אותו ילד גרר אותה לעשן נרגילה אני לא רוצה לדעת מה הוא עוד מסוגל לעשות .
ואי אפשר להוציא אותו כי כולם חברים טובים שלו , ככה הם חושבים .
בחבורה הזאת כל אחד מרכל על השני . זה פשוט מגעיל .
רק הבנות נורמליות - אם כבר.
ואני ממש אבל ממש לא רוצה שהיא תתחיל 'לסגוד' לאותו ילד .
אני באמת לא רוצה לדעת מה יכול לקרות .
אני אומרת לכם , זאת ילדה טובה של אמא !
וזה לא שאנחנו רבות או משהו או שהיא מתייחסת אליי מגעיל, פשוט .. רק העניין הזה מפריע לי .
היא ממשיכה פחות או יותר להיות אותה חברה , חוץ מהקטע הזה של הדיכאון והעישון .
בקשר לעישון זה קרה פעם אחת , היא ניסתה והיא הבטיחה לי שהיא לא תעשן יותר כי זה הגעיל אותה .
אבללל .. אם היא לא הייתה מכירה אותו היא לא הייתה חושבת על זה בכלל ..
והיא כל הזמן מגנה עליו /: וזה נמאס . גם אם היא יודעת שזה נכון היא תגן עליו בכל מחיר - רק שלא יקללו את הידיד ה'מדהים' שלה.
הוא לא ילד חיובי . בכלל לא .
וזו דעתי ואף אחד לא ישנה לי אותה.
אני אתחיל חחחח :
יש לך כמה דברים נכונים וכמה ממש לא ...
נתחיל ככה דברים שאת אומרת ב"טעות" :
מה זה אומרת מתחילה להגיד "ראסמי" "סלאמט" וכל מיני כאלה זה לא אומר מה הבן אדם ומי הוא ואיך הוא
אני יכול להגיד לך על עצמי אני רגיל ,לא ערס,לא "פריק", לא חנון, אני פשוט עצמי ...
ואני אומר "סלאמט" וכל השטויות האלה (בזמן המתאים בטח =\ )
אני שומע מזרחית ... וגם דיכאון לפעמים ... כן אז מה זה לא אומר מי אני זה לא אומר שאני ערס או משהו אחר
זה פשוט מראה שאני לא אוהב את סוג המוזיקה של הראל סקעת =\ או איזה איזה להקת רוק לדוגמא
בקשר ל"מושפעת" אני לא יכול להגיד כי אני לא ממש מכיר את הבחורה אני לא יודע מה היא הייתה ומה היא עכשיו
אבל אם היא השתנתה בגלל הבחור הזה שאת אומרת אז יכול מאוד להיות שהיא מושפעת ממנו ... אני עדיין לא אומר שהיא כן מושפעת ! כי אני לא מכיר אותה אבל זה גם הגיוני מאוד ...
בקשר לשאר הדברים שאמרת ...
קודם כל ! אני מאוד מאוד מאוד מאוד (ועוד הרבה כאלה) מעריך את זה שאת דואגת לחברה שלך זה מראה שאת חברה טובה ואכפת לך ..
יפה מאוד ! זה קודם !
מה שאני מציע לך זה שאת פשוט תיפגשי איתה >
אחרי שאתן לפגשו תגידי לה את כל מה שאת חושבת אבל יפה ..
ולאט לאט וב"נועם" כי אם את תעשי את זה לא יפה ומהר וזה יבוא אליה בבום אחד היא יכולה לריב איתך ...
ולפי מה שאני רואה זה לא מה שאת רוצה =]
תסבירי לה איך היא היתה איך היא עכשיו .. תשאלי אותה אולי היא יודעת למה זה קרה .. ?
פשוט תנסי להכנס לראש שלה ולהבין אותה
ולקראת הסיום אני ממליץ לך משהו ... אם היא באמת חשבוה לך ...
תגידי לה ככה :
"שושנה את יודעת שאת חברה שלי ואת מאוד חשובה לי .. אני מאוד אוהבת אותך ...
אני לא רוצה לפגוע בך או משהו אני רק רוצה שלא יהיה לך רע אני מאחלת לך רק טוב .. אני יודעת איך את היית אני יודעת שאת השתנת כי אני רואה את זה מהצד .. תנסי לראות את זה מהצד שלי ... רק תנסי ... תחשבי על זה ... "( =] )
אני מאמין שהיא תבין את זה ככה ואני מקווה שהיא באמת תחשוב על זה..
אם את תעשי את זה יפה אני מאמין שהיא גם תחזור להיות איך שהיא היית ... בהצלחה לך =]
אם את צריכה עוד עזרה אני יכול לעזור לך בפרטי =)
בהצלחה (נשמה ;] ) אבי .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני חושבת (כמעט בטוחה ..) ב90% שהיא אוהבת את הילד הזה.
מה אני עושהה?!
ואבי - תודה![]()
זה עוד יותר עוזר לנו ...נכתב במקור על ידי Shery :)
אה פשוט הולכת ושואלת אותה אם היא מרגישה משהו כלפיו .. אם היא רואה שיצא לה מזה משהו
את נכנסת איתה לזה .. לראות המ היא מרגישה .. ולראות מה היא מנסה לעשות ..
ככה אני חושב שאת "תכנסי" איתה לזה ותראי את מה שהיא רואה רק ככה את תצליחי להוציא אותה מזה ...
אל תשכחי להגיד לנו מה היה !
בהצלחה =]
נערך לאחרונה על ידי AvixTz; 19-12-2005 בשעה 11:21.
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
תסבירי לה את מה שהסברת לנו אם היא לא מבינה אז היא לא חברה אמיתית.
שרי
פה מדבר הילד שאת מדברת עליו (טל) חח מדברת לי בחסוי...
אני אצל מישהו עם באמת יש לך משו להגיד לי בפנים בואי ותגידי אותו יא פחדנית שלא תחטפי איזה כאפה!
מה בגלל שאני שומע דיכאון?!?!?!?!?
בגלל שאני אוהב את זה????
אז שמעי ושמעי לי טוב..
כל פעם ופעם את מנסה לסכסכך ביני לבין כולם ואת לא מצליחה את לא מבינה!??!
שכולם שונאים אותך??? ואני לא יגיד שמות כדי לא לסכסך אבל קחי את זה בחשבון..
ועוד משו חח מה בגלל שכולם חברים טובים שלי את בוכה??
מה את רוצה גם?!?!
יאלה יאלה סעי לבכות בחדר
ילדה בת 5
סנטור מה קרה ?!
היא אומרת משהו כי כואב לה לא כי היא מקנה !
מה אתה רוצה להגיד בהודעה שלך !?!?!?
יאללה אם אתה לא יכול לעזור ואתה עוד מכיר את הנושא יותר מכולנו לפי מה שאני רואה אז תגיב בכלל ! >:o
גם אני לא אוהב דיכאון אז מה?
מה שכן, אים היא מתחילה לעשן זה לא טוב...
לנסות לעשן זה בסדר גם אני עשנתי נרגילה פעם אחת...
אהבתי את זה, למרות שאני לא יעשן עוד פעם....
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אבי אחי ! זה חבר שלי רשם את התגובה [ זה שהיא מדברת עליו שגורר את כולם]
לא התכוונתי לכלום זה הוא רשם אחי !
שמעי גם לי שי חברים שמעשנים וזה ושותים אני לא אוהב את זה הם אומרים שאם הם שותים אז זה נותםן להם תמריץ וכיף אני גם כה עושה כיף ולא אכפת לי שהם מעשנים לידי נרגילה סיגרייה יש לי רצון עצמי לא להסחף לזה אז אני לא נוגע..
נגיד פעם יצאנו אם חברים ופתאום הם החילטו שהם הוךכים לעשן נרגילה אז אמרתי עזוב אותך לך הביתה כי הם ייצאו ביוחד לנרגילה אם הם יוצאים למסיבה או משהו אז לא אכפת לי אנייושב איתם צוחק והם עושים מה שבא להםם..
פשו צריך שיהיה רצון... דברי אם חברה שלך ותנסי לעשות משהו אם היא לא מקשיבה זה כבר בעיה שלה..!!
טל שמע, היא חברה הכי טובה שלי, אני מתה חולה גוססת שרופה עליה לא מנסה לסכסך לא מנסה כלום,
אני לא אומרת שדיכאון זה חרא מוסיקה כי אתה אוהב את זה סבבה זה הטעם שלך אני לא מתחברת למוסיקה הזאת! אין מה לעשות!
וסבבה היא כן אין לי בעיה!
אבל אני ל=א רוצה לאבד אותה! אתה לא מבין כמה היא יקרה לי וכמה היא חשובה לי אבל היא אמרה שהיא לא תעשן אני סומכת עליה בעיניים עצומוות ! ואני חולה על הילדה הזאת .. אתה צריך להבין שאני דואגת לה בתור חברה, ותפסיק כבר עם האיומים האלה שלך תנסה להבין גם ת'צד שלי . ומשו לסיום .
אני לא מנסה לסכסך בינך לבין אף אחד אז תפסיק לחרטט!!
זהו ..