פיייי איזה משחקים חזקים!!
חבל ש2 קבוצות כל כך טובות יעופו כבר בשמינית (מילאן/ביירן ובארסה/צ'לסקי)
לגבי ריאל ארסנל הולך להיות משחק טוב וצמוד שתי קבוצות במשברון והכל יכול להיות רק חבל ששתיהן לא יעופו כמו שאלון אמר :]
פיייי איזה משחקים חזקים!!
חבל ש2 קבוצות כל כך טובות יעופו כבר בשמינית (מילאן/ביירן ובארסה/צ'לסקי)
לגבי ריאל ארסנל הולך להיות משחק טוב וצמוד שתי קבוצות במשברון והכל יכול להיות רק חבל ששתיהן לא יעופו כמו שאלון אמר :]
|
|
אבל תבינו, ברצלונה תלויה רק על רונאלדיניו..וצ'לסי עם ההגנה הכי טובה בעולם יסגרו אותו כמו שפנאתינייקוס עשו ביוון. מסי ואטו לא יכולים לעזור פה. חח נראה לי שמסי בכלל לא יפתח בהרכב.
או שאת שרוטה או שאת לא מבינה בכדורגל.. רק ברונאלדיניו? מה עם דקו אטו (צ'אבי=יעדר בשל פציעה.) פויול ואן בומל מסי הם פסלים? ושתדעי שאין מצב אפילו מזערי שמסי לא יפתח בהרכב.. זה היה בתחילת שנה.. עכשיו הוא פותח כל משחק......... רייקארד רק רצה להרגיל אותו ולתת לו ניסיון וכאשר הוא השיג את זה הוא החל לפתוח כל משחק... ושתדעי שה-0-0 ביוון היה בתקופה הרעה של בארסה.. תחילת העונה.. שהקבוצה פתחה חרא וגימגמה... ובארסה בלי רונאלדיניו ודקו ניצחה את בטיס 4-1 בחוץ כן כן אותה בטיס שניצחה 1-0 את צ'לסי... אז חדל להרעיף הבלות..(חח) ותתחילו לחשוב לפני שאתם כותבים......
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
נדבר אחרי שברצלונה תעוףנכתב במקור על ידי InSanitY
באמת בלי צ'אבי אני לא רואה מי יחזיק את מרכז המגרש אצל בארסה
דקו כרגע אחד המשמעותיים בבארסה ואם הוא נפצע.. אין בארסה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אריאל עם כל הכבוד שיש לי לבארסה צ'לסי ובארסה הם אותו דבר בדיוק.
קבוצות שבנויות רוב הזמן על כושר של שחקן אחד-רונאלדיניו ולמאפרד.
השאר בעיקר משלימים אותם אבל בוא נגיד שאם לאמפרד יתפוס יום חרא בשני המשחקים בארסה יעלו ואם רונאלדיניו יתפוס יום חרא בשני המשחקים צ'לסי יעלו,וזה לא אומר שהשאר פסלים כי יש מסביבם שחקנים באמת מעולים אבל הרוב תלוי על שני אלה שלדעתי כיום שני השחקנים הטובים ביותר בעולם[השלישי זה נדבד.]
ארסנל-ריאל
מילאן באיירן
יובה-ברמן
איינדהובן-ליון
אייאקס-אינטר
בנפיקה-ליברפול
ריינג'ס-ויריאל
בארסה - צ'לסי
חבל מאוד שויריאל תחזיק עוד סיבוב
אני אופטימי לגבי יובה אבל עדיין אני חושש מההתקפה של ברמן...
איזה הגרלה אלוהיםםםםם....באיירן-מילאן אני לא יודע מי אני רוצה יותר שתעוף.....באיירן יותר טובה ביכולת.....
ארסנל זאת הקבוצה הכי חלשה שריאל יכלו לקבל....לא שהיא חלששה אבל.....למרות שהיא הצליחה בליגת האלופות יש לי הרגשה שריאל תיקח....
בין המשחקים הכי מעניינים זה פ.ס.ו-ליון ואאאאאי איזה משחק
ויאריאל-ריינג'רס= :\
ויאריאל קבוצה טובה מאוד,לא מבין למה מסתכלים עליהם כקבוצת כדורל גרועה כמו פורטו של שנת 2004 שכולם אהבו לשנוא ובסוף היא לקחה ת'גביע.נכתב במקור על ידי Jacoby
קבוצה מעולה עם קשר עושה משחק נדיר ביותר אינטליגנט בצורה מדהימה וחלוץ שכרגע לא נמצא ב"זון" אבל אם הוא יצליח להתאפס עד למשחקים של הצמפיונס אוו אוו מה שיהיה לריינג'רס.
ד"א שנה שעברה כמדומני היה פ.ס.ו ליון ופ.סו העיפו את ליון,איך אני רואה השנה את ליון מקבלים נקמה מתוקה,אווייי כמה שפ.ס.ו קבוצה נחמדה היא תאכל הרבה חרא מליון.
בארסה הולכת השנה לפתוח את צ'לסי
ואני מוכן לחתום על זה עכשיו!
ברצלונה יותר טובה...!!!
איזה משחק איזה משחק הכנתי כבר טבלה
שסופרת תימים :]
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
הכל אפשרי במשחק נתון אחד כמו בשנה שעברה....זה לא משנה מי יותר טובה זה משנה מי יצליח לנטרל את השני....נכתב במקור על ידי InSanitY
אחת מהקבוצות האלה לא מגיעות לגמר זה כבר רווח לאוהדי יובה.....אז יהיה רבע גמר כמו לפני שנתיים ויובה תדיח את בארסה בהארכה....השאלה אם זאלייטה יישאר ביובה כלכך הרבה זמן כדי לשחזר את ההישג...
יותר עדיף לעשות קווים על החגורה מאשר טבלה עם תאריכים ככה לפחות יש לך מזכרת lol
מתי המשחקים?
wtf=f=f=f=f=f???
בארסה עכשיו בשיא כושרה... אלוהים גדול עד עוד יותר מחודשיים אף פעם לא הבנתי למה כל כך הרבה זמן בין שלב הבתים לבין שלב הנוקאאוט...