הם צריכים לשחחר אותו ללכת דווקא על חיזוק בעמדת הסנטר
מי משחק שם סנטר עכשיו? J O? וקרושר PF?
בע
הם צריכים לשחחר אותו ללכת דווקא על חיזוק בעמדת הסנטר
מי משחק שם סנטר עכשיו? J O? וקרושר PF?
בע
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
|
|
חחחחח קרושר היה כל כך גרוע לפנות בוקר מול קליבלנד שזה היה מצחיק =]
אבל עם משחררים את ארטסט והולכים לכיוון הסנטר צריך לחשוב על עמדת הסמול - שתתפנה .
אפשר לשחק עם שאראס שוטינג וסטיבן ג'קסון סמול
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
א. JO יכול לשחק סנטר טוב מאוד מול 80% מקבוצות הליגה מבחינה התקפית והגנתית.
ב. מבחינת קו אחורי יש מספיק גיבוי גם בSF טינסלי שאראס ג'קסון פרד ג'ונס(שמי שראה אותו בלילה ראה שיש לו יכולות חוץ מלהטביע) אנתוני ג'ונסון, בסמול פוורד יש את קרושיר וג'ריינג'ר הרוקי המוכשר וגם סטיבן ג'קסון בעצמו.
אינדיאנה צריכה להביא או PF דומיננטי שישחק ליד ג'רמיין כמו אל הרינגטון לדוגמא או סנטר אבל קשה לי להאמין שקבוצה אם סנטר טוב וצעיר תוותר עליו כל כך בקלות בתקופה חסרת סנטרים כמו שאנחנו כרגע נמצאים.
ואין טעם להזדרז אם המהלך, יש זמן.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
וגם גרנג'ר לא פראייר.
אבל מי ייתן סנטר תמורת ארטסט חצי ליגה מחפשת סנטר.
"רק איפה זה חיפה?"מירו, RaUl, עפולה.
מה מי יתן יש את סקרמנטו שיכולים לעזור לכל קבוצה גם ככה העתיד שלהם הוא כמו אטלנתה ..
אני לא חושב שאינדאנה ירצו שחקן אפס כמו הסרבי הזה כי החוזה שלו נגמר והם יכולים להישאר בלי כלום מי יודע לאן ההומו ירצה ללכת ..
אבל אם הם רוצים שחקן ליד אוניל יש לנו קני תומאס ויליאמסון שחקנים אדירים .
Indianapolis colts Champions!!!
מירו אתה נשמע לי כמו אוי אוי אויייייי הקבוצה שלי מפסידה ....![]()
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
איך אתה רוצה שאני ישמע ?.? שאני יחגוג את כל ההפסדים ?? שאני יגיד שעדיין סקמרנטו הכי גדולים ובלה בלה ..נכתב במקור על ידי Reggie Miller
הם קבוצה עלובה אני אומר את האמת ניהול גרוע זרקו את המלך בעד נגרים עלובים ביבי ומילר לא מובילים את הקבוצה נראה שלא איכפת לאף אחד ..
אדלמן אומר אחרי ההפסד מול דאלס שהוא שמח איך שהקבוצה שיחקה אז מה אני אמור להבין מזה .?
זה פשוט עצוב שהשחקנים המצטיינים כרגע הם בונזי ועבדול שבאו רק העונה ולהם יותר איכפת להצליח מאחרים ..
ארקו ארינה הפך לטיול לקבוצות עלובות כמו שארלוט וכבר לא מפחיד אף אחד ..
בקיצור זה הסיכום של הקבוצה הגרועה השנייה במערב 10-16 מדבר גם בעד עצמו ..
היום משחק תחתית חם המלכות נגד הפושעים של פורטלנד
Indianapolis colts Champions!!!