אני בטוח שעידן טל רוצה את ההזדמנות החוזרת שלו לפרוץ לחו"ל וכולנו יודעים שחיפה היא המקום שממנו קופצים לחו"ל.
אני בטוח שעידן טל רוצה את ההזדמנות החוזרת שלו לפרוץ לחו"ל וכולנו יודעים שחיפה היא המקום שממנו קופצים לחו"ל.
|
|
מה אתם מבינים בכלל??
איזה שחקנים יביאו אם לא שחקנים בגיל 31.
בית"ר ירושליים לא תהיה צ'לסי, ומי שחשב שבית"ר תהיה צ'לסי בגלל שיש לה בעלים מליונר טועה.
אתה לא בונה אימפריה ביום, כמו שאת מכבי ת"א כדורסל לא בנו ביום.
קודם כל צריך להבוא לפה שחקנים מבוגרים בעלי שם, כדי שיכוונו את הצעירים לכיוונים הנכונים, לאחר מכן אחרי שכבר עברו פה שחקנים מבוגרים יש להניח שניתן יהיה להביא שחקנים מוכשרים צעירים יותר ביותר קלות. מדובר על תוכנית הדרגתית אי אפשר להביא לפה את ווין רוני גם אם גאידמק מסוגל לשלם לו יותר ממה שמשלמים לו ביונייטד (מה שאני לא בטוח אגב). בית"ר ב5 שנים הקרובות יכולה להיות במצב הטוב ביותר, קבוצה יוונית טיפוסית, לא מעבר לזה.
אני מסכים איתך... ברוב.. אני אוהד בית"ר ד"א..למי שלא יודע.. אך לדעתי עם התקדמות נכונה והחלטות טובות יהיה אפשר להיות יותר מיוונית.. אפשר יהיה לעבור את שלב הבתים באלופות... משהו כמו ולנסיה לה קורוניה בכושרן הנוכחי אפשר להיות לדעתי... כמובן שהדרך עוד רחוקה רחוקה...ולמה שציינת.. כן הוא יכול.. ממה שאני יודע הונו של גאיידמק גדול מהונו של גלייזר.. אבל גם ליונייטד יש משקיעים ומניות כך שאם יחסר כסף לא נראה לי שתהיה בעיה ליונייטד.נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
אם קבוצה ישראלית תעבור שלב בצמפיונס ליג אני הולך לקעקע את השם השם שלה על הזרוע שלי....נכתב במקור על ידי InSanitY
מה שכנראה לא יקרה בחיים גם אם ביתר "יש לנו בעלים עשיר אז אנחנו עכשיו באקסטזה אבל שהמשטרה תעלה עליו שהוא עושה דברים לא מוסריים עם הכף אנחנו חוזרים לאגורות של פניג'ל" ירושלים
גם ככה לא יכולים להתקרב לרמה גבוהה כי חצי קבוצה זה שחקנים ישראלים.
כסף כן קונה הכל פשוט לא הציעו לבניון מספיק.
ביתר יכולה לעלות לשלב הבתים אולי בעוד כמה שנים טובות אבל גם זה רחוק מעוד עם השחקנים הישראלים הנוכחיים.....ובכלל....
עד הודעה אחרת מכבי חיפה נשארת הנציגה של ישראל באירופה לשנים הבאות....
די כבר אתם יא פסימיים לרואה יותר מסתם שחקן למרות גילו הוא שחקן מצויין קפטן לאנס!! חברים הקבוצה קרעה 7:0 העונה את אוקזר מה אתם עושים צחוק? ותראו איזה חלוץ יכול להיות שבא אלינו החלוץ השני הטוב ביותר בברזיל וקאקא דיבר עלינו זה בכלל סנסציה