אגב מחמאות לספסל של ירושלים.
בעיקר במחצית הראשונה, קוז'י ומרקו עשו עבודות כסחנות ועבודה שחורה נפלאה מתחת לסלים ביחד קלעו 11 נדמה לי.
ונאור אם כמה חטיפות ובלוקים מדהימים, ריספקט.
גם לששון שמהקבר הביא 2 שלשות שהשאירו את מכבי במשחק.
אגב מחמאות לספסל של ירושלים.
בעיקר במחצית הראשונה, קוז'י ומרקו עשו עבודות כסחנות ועבודה שחורה נפלאה מתחת לסלים ביחד קלעו 11 נדמה לי.
ונאור אם כמה חטיפות ובלוקים מדהימים, ריספקט.
גם לששון שמהקבר הביא 2 שלשות שהשאירו את מכבי במשחק.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
|
|
אחד ממשחקי הכדורסל הישראלי הכי טובים שראיתי, היה ממש מהנה, למרות כל הטעויות שאני מאמין שהיו בלי כוונה ויודעים מה, ההגנה של מכבי בשלוש דקות האחרונות הייתה משהו מדהיםםםם
שלא נדבר על ה3 התקפות הקבוציות האחרונות שלהם, הפועל הסתמכו על השלשות בעיקרון משהו שלא כל כך הלך להם כל המשחק, חבל באמת. הוראס ג'נקיס או הורס ג'נקינס זאת השאלה..
אבל השופטים..
לא נשכח ולא נסלח 26/12/05
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
מה השופטים עשו?
הם שרקו לפאול תוקף של בורשטיין שמנה שלשה של ששון שלא היה ולא נברא.
לא ברור למה אתה מתכוון
רסקין ושלח הגדירו אתזה מעולה
השופטים התקזזו לכאן ולכאן
לקחו שריקה נתנו אותה התפקה אחר כך
פשוט צריך לראות אתזה זה לא מסובך
שרון ששון + יניב גרין מול מרקו+קוז'י נתנו מצ'אפ גדול יותר מאשר סולומון מול ג'אנק אינס
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
ארז אשם בהפסד, הוא עשה הכנה מדהימה למשחק הזה אבל איבד ריכוז בסוף המשחק.
מרוב שהוא היה עסוק עם השופטים הוא שכח את אוסטין על המגרש, ולא נתן הוראה מפורשת לעצור את באסטון בתגובה.
לא אהבתי את מסע ההתבכיינות של ארז והפרובוקציה של שלח..
סה"כ אחד הערבים היפים של הכדורסל, התגעגעתי לערב כזה.
חבל שירושליים לא ניצחה, התגעגעתי גם ליש האדיר של מלחה, נקווה שזה יהיה בפעם הבאה.
זה רק גרם לי לשנוא את ההחלטה של הפיינל פור עוד יותר, אין בה טיפה של היגיון
אדלשטיין לא מצא את עצמו בהתבכיינות בסוף,באמת בהכנת משחק הוא גאון אבל לתפוס שחקנים בביצים ולנהל את המשחק הוא לוקה
בזה פיני דווקא טוב
אני מתגעגע לדני
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
צודק אלון, גם אתה יואב, היו גרועים גם בצד הזה וגם בצד הזה,נכתב במקור על ידי Reggie Miller
אבל ההחלטות במוני טיים, פאק מה הם היו עד כדי כך בלחץ, ויודע מה אני לא אומר שזה היה בכוונה, בכלל לא .. אני מאמין שזה מלחיץ להיות שופט במשחק כזה אבל פאק מה לא היה בלתי ספורטיבי על אוסטין?, לפחות מהמקום שאני ישבתי זה היה נראה ככה.
אבל בואו לא נאשים את השופטים, מכבי אחלה קבוצה, זה למה היא אלופה, כי הם יודעים לשחק ביחד גם בזמן אמת בסוף, כל הכבוד להם.
And I never wanna say goodbye
But girl you make it hard to be faithful
With the lips of an angel
אל תתבאס
כי בכושר כזה אני רואה עוד יולב להפועל
כי אשכרה יש לכם אחלה קבוצה והכל עוד פתוח
היום הפסדתם תנצחו משחק הבא=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
עכשיו בגמר הפלייאוף במקום לקבל 3,4,5 משחקים נקבל רק אחד.
ובעוד במגרש" נייטרלי" יד אליהו. בעעעע
הבעיה שעכשיו צריך לחכות כמה חודשים למפגש הבא ועד אז אין עיניין.
הכל יכול לקרות עד המפגש הבא
חיבור של קובצה אחת ופירוק של אחרת
מי יודע
במשחק נתון הכל יכול לקרות
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כל ההתבכיינות והחרא של שאר הליגה... ששלטון יחיד זה לא הולך וכו' וכו' וכו' והניסיונות להגביל את מכבי.... לדעתי הכוונה כאן היא שבמשחק נתון אפשר לנצח את מכבי... כמו שכמעט קרה היום... אז הם יודעים שב3-5 משחקים כנראה שמכבי תיקח וגם סיכוייה עולים.. אבל במשחק נתון מכבי עדיין פייבוריטית אך לא כמו בסדרת פלייאוף.נכתב במקור על ידי ליאו מנהיג הצבים
סתם חרא לדעתי.
ומה קורה אחי? long time no see
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
משחק תותח ומותח
חי, התגובות שלך פשוט מדהימות ..אין לך מה להגיד על תגיד חבל להרוס דיון טוב ..
ולדיון עצמו היה משחק באמת טוב לא חשבתי שאפשר להנות ככה במשחק ליגת העל בישראל (ליגה לאומית כל משחק חוויה חח )
אבל באמת ירושלים הראו שיש להם באמת שחקנים מעולים מייסון הזה שחקן גדול והם באמת היו קרובים אבל מכבי כמו מכבי מצאו כל הזמן מישהו אחר שיחזיר אותם למשחק במחצית הראשונה זה היה גריון בשנייה ששון למכבי יש כל כך הרבה כלים פשוט פיני לא מאמין בהם .. איך שחקן יכול להוכיח משהו שאם הוא נכנס ועשה טעות הוא ישר חוזר לספסל איזה ביטחון הוא יכול לצבור ??
ניקולה היה אדיר ... בקיצור השופטים עשו טעויות כמו בכל משחק לא משהו נגד מישהו ..
מכבי לקחו את המשחק למרות שירושלים הראו כדורסל יותר טוב אבל זהו שכדורסל יותר טוב ויפה לעין לא תמיד מביא לך ניצחונות .
החוסר ניסיון של ירושלים ברגעי לחץ גרם לזה אוסטין כמעט לא השתין במכנסיים בזריקות עונשיין כאשר מצד שני שארפ קלע כאילו כלום ...
לא שניצחון של ירושלים היה משנה פה את כל הליגה .. כי אין פה תחרות אז עכשיו יש לא רק מכבי אלה גם ירושלים שגדולה על שאר הקבוצות אז זה יתן תחרות ??? אני בספק
Indianapolis colts Champions!!!
כן אבל מה ההיגיון לסיים ליגה במשחק אחד, שמעת על זה אי פעם?נכתב במקור על ידי InSanitY
מהפאן הכספי, יש כאן הפסד ברור.
מהפאן התחרותי, יש כאן חוסר הגינות הרי זה גם לא הוגן לקבוצה שעבדה קשה כל הליגה שהכל יוכרע במשחק אחד. הנה סיטואציה: מכבי מנצחת את כל הליגה, ומפסידה בחצי גמר הפיינל פור לאשקלון.. נו מה זה הגיוני??
עוד סיטואציה: ירושלים מנצחת במלחה וביד אליהו בליגה, נותנת עונה מדהימה אשר בסיומה היא במקום הראשון.. מזה משנה?? הרי מכבי נהנים מיתרון הביתיות גם ככה.
ההחלטה הזו היא פשוט לא נכונה.. מילא היה לזה צידוק כספי הייתי מבין אבל זה גם מוריד את העניין מהכדורסל. דמיינו לכם רק סדרה של הטוב מ5, אולי 7 יכול להיות מעניין בין מכבי לירושליים.. מכבי במלחה 2-3 פעמים פשוט חוויה.
הכל טוב אחי מה שלומך אתה?? באמת לא התראנו הרבה זמן, למה שינית כינוי?
נ.ב אף אחד לא ציין את מייסון שנתן משחק נהדר
יואב, אני בספק אם ירושליים מסוגלים לקחת גביע יול"ב... זו קבוצה שבנוייה בעיקרה על קליעות מחצי מרחק, באותה קלות שהם קולעים הם יכולים גם להחטיא
מייסון סוס פשוט, גם סליי ואוסטין חמודים לדעתי.
פשוט לא אוהב שחקנים כמו ג'נקינס.
לגבי הגמר פלייאוף אני מסכים ב100% אם אורי.
לגבי הספסל של מכבי, זה פשוט מעצבן יניב גרין שחקן הגנתי ברמה של יורוליג וגם בהתקפה הוא תורם הרבה בעיקר שהוא משחק ליד ווציץ'. הוא פשוט לא מקבל מספיק צ'אננסים וזה מעצבן.
גם בירושלים אגב, חבל על לימונד... אם באמת תיהיה מצוקה שגם טפירו וגם ג'נקינס יפצעו או משהו יש את קנטור חבל על לימונד שמתבזבז שמה =\