כל היובנטוסים אתם לא מבינים כלום...
וראול איך אתה בכלל מדבר? סתכל איך הקבוצה שלך נראית.
הליגה עדיין פתוחה וגם ליגת האלופות ואתם מקדימים את המאוחר.
כל היובנטוסים אתם לא מבינים כלום...
וראול איך אתה בכלל מדבר? סתכל איך הקבוצה שלך נראית.
הליגה עדיין פתוחה וגם ליגת האלופות ואתם מקדימים את המאוחר.
|
|
קפאלו אמר שזה חלום שלו לאמן במנצ'סטר:\ , לפחות ככה כתוב בעיתון....
קפאלו אל תעזוב אותנוווווווווווווווווווווווווווו.....או שאני מוכן לטרייד....שהוא ילך לנבחרת איטליה וליפי יחזור ליובה![]()
אתה בכלל אין לך זכות לדבר כל עוד הקבוצה שאתה אוהד לא נמצאת במקום הראשון אז הזכות דיבור שלך עד כמה יובה גרועה היא ממש קטנה.נכתב במקור על ידי Esheep
בנתיים מי שמתסכלת מלמעלה על שאר הליגה זו יובנטוס ולא הלוזרית ממילאנו.
על איזה קבוצה אתה מדבר ..??נכתב במקור על ידי Esheep
ואור איזה ליפי לא צריך את ליפי ... שליפי ישאר בנבחרת שם שיהיה לו בהצלחה
Indianapolis colts Champions!!!
גם הוטמר היצפלד מועמד
בקשר עליך נפלה טעות בחלקינכתב במקור על ידי RaUl
![]()
אני לא מבין... כל עוד אינטר מקום שני אסור לדבר? רק לאלה שמקום ראשון?
וואלה לא ידעתי שיש מישטר בפורום. כי הרי בתור מנהל פורום אתה לא אמור להכתיב לי.
ולכולם סתכלו ערוץ 5+ איך יובה הפסידו למילאו
לא יודע מה איתכם אבל קפאלו בדרך למדריד ביחד עם אדריאנו מאינטר, פטריק ויירה וזלטן איברהימוביץ' מיובנטוס, וגם את סטיבן ג'רארד מליברפול.
http://www.sport5.co.il/Articles/Art...&CategoryID=67
חחיחיחיחי טוב דיי עזבו זו אחלה בדיחה.
לדעתי קפאלו יעזוב את יובה בסוף העונה...
אם זה יהיה עם אדריאנו אולי... כי ידוע שאדריאנו אוהב קבוצות עם הרבה ברזילאים.
אבל אני מקווה שהוא ישאר כי הוא אוהב את המועדון.
ריאל ידוע כקבוצה שאין לה בעיות פיננסיות ואם הם רוצים לחזור לימים היפים את חייבים את קאפלו דחוף
אותו דבר מנצ'סטר.
מותר לך לדבר אבל אתה יוצא בהצהרות כאילו אפשר לחשוב שהקבוצה שאתה אוהד היא הטובה באירופה.נכתב במקור על ידי Esheep
אין לי כוח להתווכח איתך כי באמת שזה לא לכבודי וגם אין לי כוח.
ההודעה הזו מראה עד כמה אתה "חכם".ולכולם סתכלו ערוץ 5+ איך יובה הפסידו למילאו
רואים שאתה אוהד אינטר,נהנה לראות הפסדים של קבוצות אחרות,אבל בעצמו אוהד את הקבוצה הכי לוזרית באיטליה.
הרי זה אתה שמדבר על איך ניצחתם אותנו אז מה הקטע שאני ידבר על איך הפסדתם?נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אני לא רואה איזה אינטרס יש לקאפלו לדבר על מעבר אפשרי ליונייטד בשלהי העונה הנוכחית, וגם לא רואה שום סיבה הגיונית לקאפלו לעזוב את יובנטוס שהיא כמו בת חם ושטוב לו שם ושהשכר שם וודאי גבוה בשביל ללכת ליונייטד שהיא כור היתוך , שההנהלה שם לא יציבה, שאין שם שקט.
קאפלו הורס לעצמו את הקרדיט שהוא מקבל בתור מאמן גדול לאט לאט.
נכתב במקור על ידי MeToRaF
הוא לא צריך את הקרדיט הזה שעושה את מאמן גדול לאט לאט.
שאתה אומר קאפלו הדבר הראשון שעולה לך לראש זה גדול הטקטיקנים בכדורגל האירופי ואחד מהמאמנים אם לא המעוטר מכולם בהצלחות.
בקשר למעבר ליונייטד יכול להיות שהוא הרגיש שהוא מיצה את עצמו באיטליה אז הוא רוצה לנסות דבר חדש,בכל מקרה לא נראה לי שיש הרבה קבוצות אולי למעט צ'לסי שיכולות להביא איתם את הרכשים שקאפלו רוצה זה השקעה של לפחות 150-200 מיליון דולר
תגיד לי אתה, בתור אוהד יובנטוס , זה נראה לך ראוי שמאמן של קבוצה מדבר על כך שהוא מעוניין לאמן קבוצה אחרת ? אפילו שזה בעונה הבאה?נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אין לזה שום השפעה על השחקנים ? פסיכולוגית?מנטלית?
-/