חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי EmptyEyes
יש לך אומץ לדבר בכלל?
בוא נתערב שאם אני מביא לך כאפה אתה לא זז ומחכה שזה יגמר כבר חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי EmptyEyes
יש לך אומץ לדבר בכלל?
בוא נתערב שאם אני מביא לך כאפה אתה לא זז ומחכה שזה יגמר כבר חחח
|
|
לאפחד אצלנו אין כוח לרדת לעיר.. בטח יהיה מפוצץ
כנראה עושים על האש.. עוד מעט יורדים לאבו גוש לקנות כמה מצרגים כגון שתיה, נרגילה וחשיש.. לא סתם.. LOL
ן-EmptyEyes אם ת'צריך עזרה עם הכאפות לאור.. אני פה בשביל לעזור =].. אור כפרה על תעלב אבל אתה כל-כך חתיך שאני לא יכול לתת לך לא לצאת ילד כאפות... ככה זה.. אם אתה חתיך אתה ילד כאפות LOL
בוא בוא רגע....נכתב במקור על ידי NE0N
אני מחכה..
שניכם עליי...אני אוכל את שניכם לבד..
ואז משאית של בדואים עלייכם..![]()
אור שמע ישבנו אצלי היום בצהרים אתמול בערב לפני שירדנו אתמול בצהרים ושילשום והיום שלפני שלשום.. בקיצור כל יום יש בחניה מישהו אחר.. נהיה שם כמו בית זונות.. כבר נמאס לי לשבת שם.. אני חייב לעשות משהו פיזי.. יעני ללכת ודברים כאלה.. באזור תעשיה יש מה לעשות.. יש שם גם הרבה אנשים.. פשוט אנחנו לא מכירים... ואני מתערב איתך שאמא של עמית עומדת שם איפה שהרמזור.!!!!! בקיצור יאללה בוא נלך לראות עולם.. נבקר את ילוו סלידר.. חוץ מזה אנחנו הולכים לשם הרבה.. וכמעט אף אחד לא ישאר פה.. וגם ככה אתה תהיה בבית.. אז יאללה בוא ..ובחיים אל תחשוב על מסיבת רוק.. תירקב בבית ואל תלך למסיבת רוק..!!!!
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
חחחחחחחחחח הרגתם אותי
אור מזיין אותכם...אתם לא מכירים אותו..כאפה אחת שלו ושתיכם משותקים.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
קונים בקבוק שפניה 36 בירות אוכל
יהו צחוקים קיצר יהיה טוב
יאללה אריק עוד מעט יוצאים!!!!!!!!!!!!!!!
אני ואריק על בקבוק אחד!!! =))
חח.. אהבתי דרינק חח.?![]()
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
אתה נוגע בשפיר אני מרסק לך את הפנים!!נכתב במקור על ידי EmptyEyes
שפיר אני לא מעשן אני ילד טוב !!נכתב במקור על ידי Oman
סליחה שיצא שתי הודעותץ1
שקרןנכתב במקור על ידי anad
חחחח צוחק אח שלי..... שהיה לך בהצלחה עם צריך עזרה תקשר
ואני... איך לא?![]()
Mirko Crocop K-1