אני הלא בוגר?נכתב במקור על ידי Esheep
מי רשם בהדעה שלו יאללה יובה תפסידי?
מה אתה לא מסוגל לרשום הודעה אחת בלי להוסיף דבר כזה מפגר שמוריד את הרמה שלך לילד בן 4?
זה כמו לדבר לקיר במקרה שלך.
אני הלא בוגר?נכתב במקור על ידי Esheep
מי רשם בהדעה שלו יאללה יובה תפסידי?
מה אתה לא מסוגל לרשום הודעה אחת בלי להוסיף דבר כזה מפגר שמוריד את הרמה שלך לילד בן 4?
זה כמו לדבר לקיר במקרה שלך.
|
|
אני אוהד כדורגל...
במקרה של היום יובה היא המכשול של אינטר.
אז למה שאני לא יגיד? אני צריך לשאול אותך לפני?
חלאס לתת תדעות האלה בחיי כמו איזה משטר טוטאליטרי... "אסור לאהוד את אינטר, אסור לרדת על יובה"
טוב אחי באמת שאין לי כוח להתווכח איתך וממש גם אין לי זמן לזהנכתב במקור על ידי Esheep
אז תהנה ע םהאהדה שלך כלפי אינטר לכול החיים
אתה מוזמן לכתוב מה שאתה רוצה פה מצידי תרשום שמועדון כדורגל יובנטוס ישרף ואני לא יתייחס בסדר?
מסכים...נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
פיורנטינה 1-1 :]
מוטו תותח!.....
מה קרה לזלאטן? גם בשבילו הוא הגזים עם העקבים....:\
בארסה מובילה 1:0
משחק טוב היה....מוטו החליף את נדבד מצויין
אבל היה בעיה רצינית בהגנה...זמברוטה לא שיחק וקובאץ' פצוע ולזבינה יש בעיות עם המועדון לא ממש הבנתי מה הלך שם יאללה שיעוף למילאן.......פסוטו באמת לא ברמה של שחקן הגנה ביובה ולהכניס את בלאסי להיות מגן זה טיפשי למרות שאני לא מאשים את קאפלו לא היה לו אפשרות אחרת פסוטו רצה לצאת....... באסה שסניול לא בא בסוף ונקווה שגאלאס באמת יעבור כמו שאומרים......
כן הבאסה עם סניול שהוא לא יגיע כנראה בסוף,אחרי שהוא דיבר ואמר שהוא רוצה לשחק ביובה,בסוף הוא דפק ברז,אני מקווה שגאלאס יגיע אולי לשחק בצד ימין.
אינטר סיימה ב0-0 מול מסינה החלשה.
עוד הוכחה שאין באינטר יציבות.
פיורנטינה עושה תיקו, אינטר עושה תיקו ולמרות שכבר כמעט בטוח שיובה לוקחת אליפות זה מעצבן כי אני מעדיף שתיהיה תחרות.....
לפחות מילאן מנצחת עכשיו..זה לא שאני שמח שמילאן מנצחת פשוט אני רוצה שתיהיה תחרות ושהליגה לא תיגמר..
בכל מקרה יובה אמפריה לוקחת אליפות 29 אני רק מקווה שהליגה לא תיגמר כשאני יהיה בטורינו 12.3.06 יובה-מילאן
לא יכול לחכות כבר................
מילאן עם 4-3 חח איזה שערים כל כך הרבה גולים טיפשים במשחק אחד ..
יובה עשו יופי של עבודה סוף סוף יוצא לי לראות משחק שלם שלהם ..
אינטר כבר איבדו את המקום השני כמה מהר ..
Indianapolis colts Champions!!!