כל עוד תוציא ציונים גבוהים בבגרויות אין סיבה שזה יפגע בך בעתיד (אוניברסיטה) אבל מידה ותוציא חרא ציונים עם כל ההקלות הללו זה יפגע בך.
כל עוד תוציא ציונים גבוהים בבגרויות אין סיבה שזה יפגע בך בעתיד (אוניברסיטה) אבל מידה ותוציא חרא ציונים עם כל ההקלות הללו זה יפגע בך.
|
|
אם ת'שמח מזה שבתעודת הבגרות (אם בכלל תוציא) יהיה לך כוכבית כזאת מפגרת, אז תהנה מה אני אגיד לך...
תאכלס אני יכול להגיד לך- שלא רשום איזה הקלות יש לך - אבל רחוק עם זה לא תגיע כי לכל מקום שתלך ההקלות האלה לא יהיו איתך וקח משפט חכם:
אין קיצורי דרך לעבר מטרה ששווה להגיע אליה.
תחשוב עליו... אני לא אתחיל לנג'ס לך בשכל ולהביא לך טחינות של מורים והורים- פשוט אני אומר לך שהכרטיס הזה בסוף ידפוק אותך יותר מאשר שהוא יעזור.
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
כל הכבוד אחי1
אחי... זה לא משפיע משיט... למה אני מכיר אחד שהיה לא מותאם... תוספת 25% זמן... מילונית וכל החרא שלך יש...והבנאדם התקבל לקורס טייס... ונפל באחד החלקים הקשים... חודש לפני הסיום... בניווטים...
אז כל מי שפה מזיין תשכל... כי עד שאתה לא מברר לבד... ממישהו שמבין... אתה לא תדע... כי אפילו בצו הראשון אתה מקבל את כל אלה... במבחן הפסיכוטכני... וגם לי יש חלק מאלה... ואני ירדתי לעומק העיניין כי אני רוצה להגיע לדברים נחשבים בצבא... ואף אחד לא יסתכל עליך בצורה שונה.
תודה ,
איזה כיףף לך אחי
למה תלא מתגייס?
ditoנכתב במקור על ידי Sandman_61
חחחח
מאגניב.. לא לא
יפה כוסעית..![]()
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
בדיוק...אין קיצורי דרך....אתה חושב שתיחמנת אותם אבל לא ממש..אתה תראה זה יחזור אליךנכתב במקור על ידי DaRk GoD
![]()
-ReMiX-
חגי אשתך לשעבר לא?נכתב במקור על ידי linkin
וחפיף :\