אני מדבר על כך שהמשטרה ניסתה להציל אותם מהאבנים ובתמורה לכך הם החליטו לתת מכות לשוטרים.
אחד שם חשב הוא קינג קונג והתחיל לטפס על הגדרות ולחלק אגרופים לסדרנים.
אני מדבר על כך שהמשטרה ניסתה להציל אותם מהאבנים ובתמורה לכך הם החליטו לתת מכות לשוטרים.
אחד שם חשב הוא קינג קונג והתחיל לטפס על הגדרות ולחלק אגרופים לסדרנים.
|
|
חחחחחחח למה אתם חושבים שארקדי אשכרה תרם להם כסף לאיצדיון?
הוא השתמש בקשרים שלו והוא התקשר למישהו ושאל אם הוא רוצה לתרום והוא הסכים...
ארקדי רק שידך לא שילם![]()
מה אתה מחרטטנכתב במקור על ידי z0o0
אתה לא יודע מה קרה שם אז אל תדבר באווירנכתב במקור על ידי Hoobastank
אני דיברתי עם אנשים שהיו שם והמשטרה לא נתנה להם לרדת למגרש
הם פרצו למגרש ביגללה האבנים והמשטרה אמרה בתקשורת שהיא איפשרה להם לרדת למיגרש הכל שקרים
הם גם אשמים במכות שהיה שם והרבה אוהדים נפצעו מאלימות השוטרים ולא רק מאבנים
ולפי המשטרה חששו ממקרה כזה וציפו לתרחיש כזה
אז למה לעזזל לא לשחק בקרית אליעזר
בכל המצב הזה זה כשל חמור של המישטרה!!!
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
לכו כולכם יא אוהדי הפועל מסריחים אם זה היה לפני כמה שנים טובות היינו מעלים להם את כל האיצטדיון באש האוהדים של בית"ר התנהגו בסדר גמור אני רוצה לראות שהיו זורקים עליכם אבנים מבחוץ ומחכים לכם כדי לזיין אותכם מכות אם הייתם יושבים באמצע המגרש ושותקים מה אתם מצפים שהם יעשו ?
אני יכול להבין את כל אלה שהתפרעו שם וכל אלה שזיינו פה תשכל שעלק המשטרה עשתה הכל והאוהדים של בית"ר כתודה הביאו להם מכות אתם לא יודעים מה אתם מדברים למה המשטרה הזונה הזאת הייתה צריכה לצפות מראש הכל ולהשאיר בחוץ מספיק כוחות שיעצרו את אלה שזורקים אבנים זה ממש לא בעיה ממש בושה
חוץ מזה הביאו למגרש אבטחה של חברה ערבית שבמקום לעזור הביאו לאוהדים של בית"ר מכות וכשהתחילה מהומה כל השוטרים והמגבניקים ביחד עם הערבים קפצו עליהם
בושה וחרפה ועוד שלא נזכיר שהאוהדים של סכנין הכניסו 50 טון של נפצים, רק בטדי מביאים לך יותר סוסים וכלבים מאשר אוהדים שיריחו אותך אין לך מצב להכניס פיקה למגרש עושים לך חיפוש בביצים ובפי הטבעת
כשהיו אבוקות וזרקו החזיזים השוטרים לא עשו כלום, כשזה אוהדי ביתר ישר נכנסים מיליון יסמניקים ועוצרים חצי יציע
בקיצור ההתאחדות זונה ולא תעשה שום דבר למה הם ערבים וכמובן יתחילו להגיד גזענות גזענות אז אין מה לעשות חוץ מלהשתמש באלימות לא שאני בעד זה אבל סכנין הולכת לאכול מכות רצח.. עם האוהדים של בית"ר לא מתעסקים כמובן שהם לא יבואו לטדי בחיים שלהם החבורת פחדנים האלה אבל כבר יש תכנונים לבוא שבוע הבא לבולמפילד למשחק שלהם נגד בני יהודה ולחכות להם בחוץ
אל תשכחו שהם שברו לכל אוהדי בית"ר תמכוניות
לא סתם ארקדי אמר שזה לא יכול להיות שהאוהדים של בייתר שונאים ערבים הרי הם גם מתרבות המזרח...
בסופו של דבר, 2 מחנות האוהדים מרגישים שכל הזמן דופקים אותם, שניהם מלאי שנאה.
חרא של בני אדם כולם.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
יאללה איזה עבריינים האוהדים של בית"ר
חחחחחחחחחחחחחחח מה אתם חשים אותה גנגסטרים,בסוף יעצרו חצי מהאוהדים,בית"ר תקבל משחקי רדיוס ותאכלו אותה בסוף,בגלל זה אני לא מתפלא למה יצא לאוהדי בית"ר שם של טמבלים.אבל סכנין הולכת לאכול מכות רצח.. עם האוהדים של בית"ר לא מתעסקים כמובן שהם לא יבואו לטדי בחיים שלהם החבורת פחדנים האלה אבל כבר יש תכנונים לבוא שבוע הבא לבולמפילד למשחק שלהם נגד בני יהודה ולחכות להם בחוץ
נערך לאחרונה על ידי Nigga; 09-01-2006 בשעה 18:49.
ועאלק אוהדי סכנין לפני המשחק:""נקבל אותם באהב"
בולשיט עם סכינים
\
אני מוכן להתערב שבטדי המצב היה דומה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
לדתעי המשחקים האלו בין בית"ר לסכנין אם אני הייתי יו"ר ההתאחדות,ב3 משחקים בינהם,ישחקן משחקי רדיוס ברמת גן או לא יודע איפה,לא בדוחא ולא בטדי.
רגע מה אתה חושב שלא תיהיה תגובה מצד האוהדים של בית"ר?נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
עזוב לא משנה תלא מבין כלום.. רדיוס לא רדיוס אין מצב שזה יעבור בשתיקה
זה לא דברים שהמצאתי כנס לאתר של בית"ר תראה מה הולך שם בין חברי האתר
בטדי אני לא מאמין שיקרה משו מהסיבה הפשוטהנכתב במקור על ידי linkin
שבטדי יש שוטרים עם ביצים וישמים שלא מפחדים והם יודעים לאבטח אני מביטח לך שעם היו לוקחים את כל הישמ והשוטרים של טדי למשחק אתמול לא היה קורה כלום כי הם שוטרים שלא מפחדים ועם צריך הם גם היו ניכנסים ליציע של סכנין
אבל במקום שוטרים קיבלנו 350 איש שבגלל שהם עם מדים הם נקראים שוטרים אבל הם בעצם חבורה של כוסיות פחדנים
ועוד 150 סדרנים ערבים וכולם אוהדי סכנין ורק חיפשו להריץ לאוהדי ביתר
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
חחחח נו ולא תעברו על זה בשתיקה,יעמידו את הקבוצה שלכם לדין על התנהגות האוהדים וזה וארקדי יטצרך לשלם כסף למרות שזה לא מזיז לו,ואז בסוף יחליטו על רדיוס ובסופו של דבר הקבוצה תיפגע ובמקום להיות בצמרת הטבלה לנסות לתפוס מקום שלישי הם יגמרו 8 9 בגלל האוהדים.נכתב במקור על ידי Nigga
תקשיב האודים של סכנין זרקו בלוקים על האוהדים של ביתר שהם היו בתוך המגרש 2 נפצעו הם ניפצו מכוניות של אוהדים מה אתה מדבר בטדי הם יאכלו מכות ולדעתי בצדק מה הם גברים על 300 איש ביתרים שהם יבוא לפה 300 או יותר האוהדים של ביתר ישברו להם ת'פנים ובצדק (בטדי במשחק מול סכנין יהיו לפחות 7 אלף אוהדים של ביתר)
אם יותר חשוב לאוהדים של ביתר, לשמור על "הכבוד" וה"סמל" של המועדון מאשר הצלחות, אז כן הם טמבלים.
וכנראה זה ככה
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
יש לי דבר אחד להגיד..תארו לכם שקורנפיין היה נפגע? ויותר מזה..חזיז שפוגע לו בראש הוא מת..משותק..זה ישרוף לו את תאי המוח.
אז מה? אז מההההה?!?!!?!?!?!?
על זה לא מדברים? חוץ מזה שעכשיו כתוב באתר של ספורט 5 שהמשטרה איפשרה לאוהדי בית"ר לרדת לדשא הם לא פרצו והאוהדים של סכנין התחילו עליהם מכות..
קיצור- כל סכנין
בית"ר הגנו על עצמם.
לא..אולי פשוט שישבו על הדשא ושאוהדי סכנין יזרקו עליהם אבנים..רעיון טוב לא? נו באמת.
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 10-01-2006 בשעה 04:08.