הורדתי את זה תוך יום בתוכנה
Revconnect
הורדתי את זה תוך יום בתוכנה
Revconnect
|
|
יש למשהו הורדת לביטורנט להביא לי?
מתי הוא יצא?
ואני לא מוצא אותו בגיימ ספוט וגם לא בסבבה דיסי
איפה אפשר להוריד אותו
הוא גם ידוע בשם INDIGO PROPHECY... יותר מאשר FARENHEIT... וכן, זה משחק פשוט מעולה...
אל תשימו לב לילדים המפגרים שאומרים שהוא משעמם ולא טוב, זה הטמבלים האלה שאוהבים משחקים שיורים בהם בכל מה שזז בלי לחשוב
יאאאא איזה משחק הורדתי אלוהיםםםםםםםםםםם המשחק לדעתי הכי טוב ששיחקתי בחיים שלי גם הרפתקאות גם מחשבה וגם פעולה
כמה זמן לקח לי להבין מה עשוים בהתחלהשצריך לנקות את הדם וזה וואי איך קפצתי שאני יענו עם הרוצח בבית ושאני שוטף ידיים ואז אני רואה משהו מאחרי במראה פייי ירד לי הלב
שמח שהורדת אותו =] ... סיימת אותו??
אם אתה בהתחלה אתה לא תאמין עד כמה המשחק מתחיל להסתבך... ויש קטעים מצחיקים של סקס חח =]
תהנה אם לא סיימת ..
אני מחר אביא מידע על המשחק + תמונות וכו'...
אני מוריד עכשיו .. נראה נקווה לטוב
וואלה שיחקתי בדמו וגמרתי אהבתי לאללה תדמו..
אממ טוב לא ידעתי שהמלא נפרץ נוריד ת'ו =]
שמח לשמוע שהוא כזה טוב..
עריכה:
WTF !?
אין את ה NFO של המשחק ב NFORCE אין את המשחק ב TorrentBytes אין באתרי טורנט מאיפה אני פאקינג יוריד מזה החרטא הזה ?!!!?!?
אני לא שיחקתי שיחקתי ממש איזה חצי שעה וזהו אני ימשיך היום וזה משחק שצריך לחשוב בו הרבה בקיצור ממש אהבתי
ד"א משחקים הרבה עם הרוצח החולה נפש הזה? או שיותר אם השוטרים?
בהתחלה עם הרוצח (והוא לא חולה נפש חחחחח) ואחר כך אתה תשחק באותה מידה גם עם השוטרים וגם עם הרוצח.
חחח הוא חולה נפש או משהו הוא ניסה להתאבד ואז רצח את האיש הזה בשירותים ואז אמר מה עשיתי למה עשיתי את זה או שהאנגלית שלי ממש גרועה?
if you had read the whole thread, you would have known that the more common name for the game is INDIGO PROPHECY.נכתב במקור על ידי Born2Kill
הוא ממש לא חולה נפש .. והוא לא ניסה להתאבד ...
וכל הסיפור מבוסס עליו!! בטח שתשחק איתו ועם השוטרים .. עם אחיו בקושי משחקים ..
הרוב משחקים עם לוקס (הרוצח)...
ושמע אחי ההתחלה זה אולי הקטע הכי פחות מעניין במשחק איך שזה מתפתח וניהיה קשה .. כי בהתחלה אתה רק צריך להסתלק מהמסעדה ולנקות דברים מהשטח למרות שזה משפיע כלפי הבלשים שימצאו פרטים =]