תחשבו אתם חושבים שהוא יכול להגיע יותר ממה שהוא עכשיו? לא הוא לא יגיע למקומות גדולים וגם הוא אמר פעם שהוא היה מת לחזור לארץ ובצדק קשה שמה כיאלו לא בקטע של הכדורגל אתה רחוק מהבית מהשפחה והכול אז שיבוא לארץ גם יקבל יותר כסף ישחק כדורגל בכיף פה וזהו
תחשבו אתם חושבים שהוא יכול להגיע יותר ממה שהוא עכשיו? לא הוא לא יגיע למקומות גדולים וגם הוא אמר פעם שהוא היה מת לחזור לארץ ובצדק קשה שמה כיאלו לא בקטע של הכדורגל אתה רחוק מהבית מהשפחה והכול אז שיבוא לארץ גם יקבל יותר כסף ישחק כדורגל בכיף פה וזהו
|
|
מה זהו מה?!נכתב במקור על ידי ronbn1
איפה ההגשמה העצמית?
אז סבבה, יהיה לו עוד כמה אפסים בבנק, אבל איפה הסיפוק שלו מהקריירה?!
בשביל זה הוא יצא לחו"ל? בשביל לחזור לליגה המחורבנת שלנו??
קשה לי להאמין ששחקן נותן את החיים שלו לכדורגל מגיל כל כך צעיר כדי לסיים אותם בקבוצה ישראלית ולא להתפתח בחו"ל.
סה"כ הוא עוד צעיר, בן 26 , כל הקריירה שלו עוד לפניו לדעתי , מי אמר שהוא לא יוכל להתקדם ? בטח שהוא יוכל.
לא הכל זה כסף בחיים , תאמין לי שממה שהוא מרוויח עכשיו הוא יוכל לחיות טוב מאוד בעתיד , הוא יוכל לחיות מהריבית של מה שהוא מרוויח עכשיו.
אז אני שואל - מה עדיף , לשחק ברמות הגבוהות ולהרוויח סכומים שמנים או לשחק בליגה המחורבנת שלנו ולקבל יותר?
תקשיב מה אתה חושב שכיף לו שם רחוק מהבית רחוק מכולם ? שיבוא לארץ יעזור קצת לעלות את הרמה של הארץ שהוא בא ממנה ישחק כדורגל בכיף.
ד"א משהו ראה את ההשוואה שעשו בן בן חיים לדוד רביבו יענו שבן חיים בבולטון קם ב6 בבוקר הולך להתאמן חוזר הביתה אחרי שעה הולך למכון כושר אוכל ממש מסודר וחיי חיים ממש קשים ודוד רביבו קם ב11 שותה קפה הולך ב2 לאימון חוזר ב4 ב10 בלילה הולך למועדון מה בניון צריך את החרא הזה שיבוא לארץ ויחייה כמו מלך במקום שיחיה שם כמו זבל ואתה באמת מאמין שהוא יכול להגיע לקבוצות גדולות כמו מילן יובה או מנצ'סטר ארסנל ברסה ריאל ? לא הוא ישאר באותו מקום הכי הרבה יעבור קבוצות למקומות באותו מעמד
אייל ברקוביץ' בכל הקריירה לא הרוויח כמה שיוסי יכול להרוויח בהפועל ב5 שנים
15 מיליון דולר? אתם יודעים מה זה? לא משלמים כאלה סכומים בארץ וברוב הקבוצות באירופה
אבל אם הוא יחזור הוא יעשה טעות ענקיתתת לקריירה שלו....