עובדות או לא מהכפת לי.
ישך בעיה עם זה? פנה לבגץ. רוצה לריב? בוא אלי לאייסי קיו.
איזה פורום מאפיה... 90% אוהדי יובה ואין הקשבה מהצד שלי.
תבואו אחד אחד לאייסי ונדבר
עובדות או לא מהכפת לי.
ישך בעיה עם זה? פנה לבגץ. רוצה לריב? בוא אלי לאייסי קיו.
איזה פורום מאפיה... 90% אוהדי יובה ואין הקשבה מהצד שלי.
תבואו אחד אחד לאייסי ונדבר
|
|
חחח אל תשחק אותה עבריין..."רוצה לריב בוא לאייסיקיו",אתה לא עושה על אף אחד פוזות
הצגנו בפנייך עובדות וזהו,אמרנו את שלנו,אתה יכול להגיד את שלך גם ונחייה אחד עם השני ככה וזהו.
נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
חחח אל תשחק אותה מנהל פורום כדורגל...
אני לא משחק אותה,אני כזה.נכתב במקור על ידי Esheep
לא טוב לך,יש פורום משוב אתה מוזמן לכתוב שם לראשיים שאני דיקטטור ומאפיונר שנותן תמיכה לאוהדי יובה וריאל ועל אוהדים של אינטר ובארסה ומילאן אני זורק זין גדול ומקלל אותם בצורה בוטה מאוד וכול הדברים הנלווים.
לא אמרתי את זה אתה סתם עושה פיל מזבוב.
אתה פשוט סתם מתלהב. זה שאתה בא ומקלל את אינטר זה על הזין שלי. אבל זה שאתה מזמין ריב זה ממש מכוער.
"ועל אינטר באמת שאי אפשר להגיד מועמדת לאליפות בסה"כ זו הקבוצה הלוזרית באירופה אי פעם גם אם נניח והיא תעקוף את יובה ומילאן ותהיה מחזור לסיום בראש הטבלה ביתרון של 3 נקודות או 2 או 1 היא תפסיד את האליפות כרגיל השמוקית הזאת."
מה אני לא יודע שזה מכוון אליי כי אני זה שפה בריב איתך?
אם באמת הייתה רוצה להגיד שלאינטר אין סיכוי לא הייתה קורא לה שמוקית ולא הייתה מביא פה משל שאני עומד לבכות פה איך אתה ממציא סיפורים.
יאללה תודה בזה שאתה סתם בא פה לפתוח איתי ריב איפה שלך יש יותר תומכים ואתה יוצא מזה "גבר".
נערך לאחרונה על ידי Esheep; 19-01-2006 בשעה 22:45.
ולעלות ליתרון מול קבוצות גדולות זה לא כדורגל?נכתב במקור על ידי juve
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
איפה הוא קילל את אינטר? לוזריות זה לא קללה, זה תואר שמתבסס על עובדות:]
חוצמזה כמו ששאתה יכול לומר שאינטר לא לוזרים זכותו לומר שאינטר כן לוזרים....אתה גם יכול לומר שיובה לוזרים.....אתה אבל תטעה אם תאמר ככה![]()
יובה משעממים.. אולי הכי משעממת בליגה אחרי מילאןנכתב במקור על ידי O-MaN1
תגיד לי אתה חושב שעד כדי כך חסרים לי חיים כדי שאני יגיד שאינטר לוזרית בכוונה כדי שאני יריב איתך?נכתב במקור על ידי Esheep
מה אשכרה אין לי עוד מה לעשות בעולם?
לא יודע מה איתך,אבל אני לא עד כדי כך משועמם לעשות את זה,כנראה שאם אתה אומר את זה,סימן שזה מה שאתה מחפש לריב.
לי אין סיבה ומטרה לריב פה עם אף אחד,אני אומר את מה שאני חושב על כול קבוצה,ולא שם זין על אף אחד אתה מוזמן לשאול פה אחרים כמה ירדתי על מכבי ת"א,על ברצלונה,מנצטסר,ריאל מדריד מילאן וכו'...ואף אחד לא לקח את זה יותר מדי קשה[חוץ מאריאל שהייתי במלחמה איתו אבל זה כי אני אוהב אותו],מעניין אותי שרק אתה שמוציאים פיפס קטן על אינטר,ישר יוצא במסע סנגוריה על אינטר,אז תבין אני לא מחפש לריב פה ולהתווכח פה עם אף אחד ובטח שלא איתך,אין לי עניין בזה ותאמין לי שיש לי מה לעשות בחיים מאשר להתווכח איתך ובטח שבטח על דברים כאלה,תכניס את זה לעמצך טוב לראש כי עוד שנייה כבר יתחיל להישבר לי מכל הפלצנות שלך והחסרות אונים שלך שאתה נפגע מכול דבר שאומרים על אינטר ואז באמת אני יצא עלייך עד שאתה תתחיל לבכות למה נרשמת לפורום הזה בכלל,אז אני מציע לך להנמיך קצת את הפרופיל שלך בכול מה שקשור אליי,כי אני לא יסבול יותר האשמות שווא מצידך,זה נמאס עלייי ובפעם הבאה שתעשה את זה ותאשים אותי שאני מתחיל ריב בכוונה,כשהכוונה שלי היא בכלל להביע את דעתי אני יכנס בך ויכנס בך חזק יותר מכול אחד אחר שנכנסתי בו,אז עכשיו בתקווה שהצצלחת להבין את מה שאמרתי לך פה ואני כולי מלא תקווה שתיישם את זה תירגע ומהר.
עשו טובה אני עייף מדי לקרוא את מה שכתבתם
ואין לי כח להפריד ולמחוק ושטויות כאלו
תתבגרו
כל מה שאני יגיד זה:
"חדש חדש חדש חדש....."
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אל תגיד לי תירגע ואל תתחיל לאיים.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
זכותי להפגע וזכותי להביע דעה כמוך.
אל תנסה להיות רמה מעלי .
אלון תמחוק...
רגע רגע, מה זה קשור עכשיו?!נכתב במקור על ידי Michael
אני דיברתי על הליגה הספרדית ? לא. אז מה אתה מזיין בשכל מה?!
אתה זה שמזיין בשכל ש"יובה במשבר"נכתב במקור על ידי MeToRaF
איפה בדיוק אתה רואה משבר???