אני לא מאמין ממש בכל הקטע הזה...
אבל יכול להיות שזה יתממש אבל לדעתי לא נזכה לראות את זה...רק משהו כמו 1000 שנה יזכו לראות את זה:\
אני לא מאמין ממש בכל הקטע הזה...
אבל יכול להיות שזה יתממש אבל לדעתי לא נזכה לראות את זה...רק משהו כמו 1000 שנה יזכו לראות את זה:\
|
|
אני גם לא מאמין שבוע 1000 שנים מישהו יזכרה לראות את זה
אני לא מאמין במשיח בכלל
doesnt make sence
ואם הוא לא יבאו עד 6000
מה יקרה?
מה יקרה ?
אף אחד עדיין לא חווה את זה ..
משיח ... תחיית המתים =]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
ואז יהו יותר מדיי אנשים על העולם ולא יהיה מקום ויהיה בעיות
חחחחחחחחחחחחחח
חחחככל שעוברות השנים הסיפור הזה נשמע יותר ויותר מופרח אבל מי יודע....
כל אחד ואחד צריך להאמין בביאת המשיח ...
ולא יהיה מקום ?
יהיה כל החוטאים ימותו :|
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מי שחטא ימות?
חחחחחחחחחח איך אני מת לראות את הדתיים אחרי שתשס"ו תעבור והמשיח לא יבוא![]()
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
מה יצא לך מזה ?
לא ... יש שערים בירשולים ..
אני לא זוכר בדיוק את השם אבל אני יודע שיש איזה שער שהמשיח אמור להבוא משם ...
שער המשיח .. ? לא יודע פעם ראשונה שאני שומע ..
אז חוטאים הם יעני מי שלא עושה את כל מה שכתוב בתורה לעשות זה חוטאים?
98.9% מהועלם ?
קודם כל מעל 85 אחוז בעולם הם גויים .. ככה שהם לא נחשבים בכלל =\
השאר שהיניהם יהודים זה מי שלא קיים את המצוות .. לא את כלללללל המצוות אלא את מה שלפחות הוא יכל ולא עשה ..
אז אם למשל עליתי לתורה או שאני עושה סדר פסח זה נקרא שלא יקרה לי דברים רעים?
!Hasta la victoria siempre
~Che Guevara
אני לא ידוע זה נקרא כבר חשבונות שמיים ..
אף אחד לא יודע מי צדיק ומי לא ...
מה ??? מי שלא עושה מצוות למות , אני גם ככה לא מאמין במשיח אבל זה חרטה אמיתיתנכתב במקור על ידי AvixTz
תסלח לי על השפה באמת אבל זה זיוני שכל להפליא
לפי התנך אלוהים אף פעם לא העניש את בני ישראל על כך שלא עשו מצוות עלה רק על חטאים שבין אדם לחברו .