אכלת גחלים??
סתם סתם
לא נראה לי שאפשר ככה בעמצה החיים להתחיל לגמגם... אולי זה רק ליד בנות??. או שזה מגיל קטן אבל אף פעם לא שמתה לב
אכלת גחלים??
סתם סתם
לא נראה לי שאפשר ככה בעמצה החיים להתחיל לגמגם... אולי זה רק ליד בנות??. או שזה מגיל קטן אבל אף פעם לא שמתה לב
=-O
|
|
תלך לרופא ויפנו אותך למקום שמתקן את ההגייה של המילים נכון..
גם כל אלו שיש להם תססס' ודברים שדומים זכאים ללכת למכונים האלו , זה סה"כ מקום שיעבדו איתך על הגייה ויעזרו לך..
עברת איזשהי טראומה לאחרונה?
זה יכול לגרום..ואם לא,אז יש מצמב שזה נורילגי..אבל אל תיקח מה שאנחנו אומרים כ 100% אנחנו לא בטוחים
להב ZOO הפלוגה
אחי..אם אתה מגמגם כי אתה "דפוק" ואל תפגע מהמילה דפוק..כי הכוונה היא לא להגיד שאתה דפוק..
הכוונה היא שיש פגם..זה קורה...
אבל אם סתם בגלל שאתה מדבר מהר..אז אני מבין אותך..כי גם לי זה לפעמים קורה...פשוט תארגן לך את המחשבות בראש..ואז תדבר..ולאט
בעיקרון לך לרופא משפחה
אני בטוח שהרבה הולכים בגלל דברים כאלה
הרבה פעמים גמגום נוצר מבעיות שמיעה
פחות מקטע של ביטחון עצמי
ההורים שלך יודעים?
הם שמו לב לבעיה?
זה קורה הרבה או רק לעתים רחוקות?...
תלך לרופא משפחה, הוא בטח יפנה אותך לבדיקת שמיעה... ומשם יפתרו לך את הבעיה מהר מאוד
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
בעיות שמיעה???????????.........נכתב במקור על ידי LoO
מה הקשר?:wtf: :wtf:
אם זה סתם קורה לך אחי אז זה קשור בסיטואציה שאתה בה , אם אתה במצב מביך אז הגיוני ששתגמגם טיפה .
אם זה סתם סיטואציה אז יש לי עצה בשבילך . תחשוב על מה שאתה רוצה לומר לפני שאתה מדבר ותדבר במהירות וללא הסוס (חד משמעי)
מקווה שעזרתי =]
הרבה פעמים הוא לא שומע את איך שצריך להגיד את המילה נכון
או שהוא לא שומע אם הוא כבר הגה את ההברה הזו או לא
זה בקטנות אתה לא חייב להיות חרש לגמרי כדי שתהיה לך תבעיה הזו
אבל זה משפיע
אני בת.
(ואפילו רשמתי את זה בורוד... בסדר?)
לך לרופא ומהר !!!
הם יודעים לטפל בזה ! חבל ... אני מכיר מישהו בן 30 + שהוא מגמגם בגגלל שהוא לא טיפל לא חבל ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
יכול להיות שזה לא קשור לרופא ושזה פסיכולוגי מתוך פחד היסוס או בלבול (משהו כזה )
ויכול להיות שזו מעין בעיה לך לרופא ותנסה לפתור את זה כמה שיותר מהר כדי שלא יחמיר ..
תעשה מה שכולם אומרים לך לעשות פה.. תלך לרופא.. יטפל בך טוב
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
קודם כל יש את זה להרבה אנשים שלא תתבאס ותחשוב שרק לך.
לי אישית יש שתי ילדים בכיתה שמגמגמים, ואחד כבר כמעט ולא.
למה?כי הוא הלך לרופא, אני לא יודע איזה בדיוק, אבל הוא עבר טיפול ועכשיו הוא כמעט ולא מגמגם, יענו המצב ממש השתפר.
מניסיון, לך לרופא אחי.