LLLLLLLLLLLL
איזה מרוקקי dumbass
LLLLLLLLLLLL
איזה מרוקקי dumbass
|
|
אל תילך על זה קח עצה ממני אתה צריך שמישהו יגלה אותך אתה עוד קטן תלמד תוציא בגרות תשתפר אין לך ברירה!
וואלה אני יודע מה זה לעבוד עבדתי אצל דוד שלי בחופש הגדול וקרעתי ת'תחת כל יום במשך חודש שלם רק כדי לנסוע לאילת עם החרבים כמה פעמים (נסעתי בכללי 3 פעמים לא כולל הפעם עם ההורים...) היה לי כסף למה שבא לי אחרי העבודה כי קיבלתי משכורת של מעל 7000 בשביל ילד בגילי זה ממש המון לחודש...נכתב במקור על ידי meidan
רציתי ג'ינס קניתי בלי לדפוק חשבון נעל קניתי בלי לדפוק חשבון...
כל מה שבא לי עד שגמרתי הכל...
אז ככה כסף לא ניראה לי בעיה...
חלאס לשחק אותה כלי באמת שדי אתה ילד קטן לא מבין כלום מהחיים שלך עדייןנכתב במקור על ידי MaNiA
אתה חי בסרטים כדאי מהר מאוד שתיצא מהם
וחוץ מזה אם אתה מתכנן להרוויח ממוזיקה כסף אז תשכח מזה לא מרוויחים מזה הרבה ולא עושים מוזיקה בשביל להרוויח כסף
תשלוט בהתנהגות שלך ואל תעשה פוזות וזה הכל תתנהג יפה זה לא ציונים או משהו שקשה לשפר תבקש מהמורה לעביר אותך מקום או משהו שלא תדבר עם ילדים ותשאר בהפסקה בכיתה ואל תיגרר לעשות בלאגן
לא קראתי את התגובות אבל בכול מקרה
אחי טראנס פסיי זה לא שאתה יכול להיות בשנייה
אתה צריך ללמוד...אתה לא אומר יש לי שם
אני יודע פרוטי וזהו ...אתה יודע כמה-כמה-כמה יש אמונים...שאפילו לא מוכרים....
זה לא בשנייה...אתה צריך ללמוד קיו בייס...ותוכנה על רמה..לא פרוטי...שיעור פרטי על קיו בייס ...אצל בן אדם באולפן מקצועי יכול להעלות מ80-130 שקל[המקס שראיתי זה 120...]
אצל בן אדם בבית...שיעור פרטי אחד לשעה...80 שקל...זה לא כסף קטן
אתה צריך את הציוד...ובקיצור....לא נראה לי שילך לך...אבל בכול זאת..תחשוב איזה באסה תהיה אם השקעת הכול ולא הולך לך....לפיי דעתי עזוב את הרעיון הזה ותלמד בבצפר...אותי כמאט העיפו שנה שעברה ב...ט'
אפילו בתעודה כתבו לי שאני לא עולה כיתה ושאני צריך למצוא מסגרת אחרת...אז הסתדר בסוף והמקס'...
תילך לבצפר אחר אין מצב שלפחות אחד שתיים לא יקבלו אותך...
אתה חי באשליות
אבל זה בסדר אתה תגדל קצת תבין)
אין לא יכול כל דבר שיש אני חייב להיות מעורב זה לא שאני רוצה זה פשוט אני אומר לעצמי ככה:נכתב במקור על ידי mayhem
יש לי גם ככה התנהגות גרועה אז אין לאן לרדת... להשתפר בבצפר שלנו אי אפשר אתה לא מכיר ת'בצפר ושיש לך סטיגמה של מופרע אתה לא יכול לעשות כלום ושרוב המורים בבצפר שונאים אותך ועל כל שטות לבית אז זה גם משהו אחר...
ולא רוצה להרוויח מזה כסף זה מה שאני אוהב ורוצה לעשות לא נכנס לזה בגלל הכסף...
ד"א עוד משהו וכדי לך להקשיב לי לוולאדי ולכל פורום אלקטרונית זה החיים שלך מוזיקה עושים כי אוהבים את זה אנשים שפשוט חיים את זה וזה לא מצחיק אתה אומר את זה כי אתה חושב שזה כסף טוב אז זהו שלא אתה ילד בן 14 בשוק של האלקטרונית לא יסתכלו עליך בכלל אתה עוד קטן חוץ מיזה במוזיקה אין כסף רד מיזה ולא תמיד יהיה לך דוד שתוכל לעבוד אצלו
לא איכפת לך כסף?!נכתב במקור על ידי MaNiA
איך תחייה איך תאכל איך בכלל תעשה משהו חייב להגיע מקור הכנסה זה שאתה חי עם אמא שלך עוד 5 שנים אתה תיהיה ברחוב אם תמשיך לחשוב ככה לא כל החיים יהיה לך את הבית של אמא ואבא
תנסה לארגן שיחה עם המורה שלך ותעשה איתה הסכם שאם אתה מתנהג יפה הם יעלו לך את הציון תאמין לי שאף אחד לא בא לרעתך פשוט רואים שאתה כל הזמן מתפרע אז אין מה לעשות תתנהג יפה זה הדבר הכי קל בעולםנכתב במקור על ידי MaNiA
על התנהגות בבית ספר שלך מעיפים ?? ומשאירים כיתה ? בעעעע
אתה חי באשלייה כזו גדולה,תשקיע כמה שאתה יכול בבצפר אל תשחק אותה מופרע בשיעורים פשוט תשב בשקט וזהו תקשיב ותוציא תעודת בגרות וזהו אחרת הצבא ישים אותך בתפקידים הכי חרא אם תרצה לעבוד איפשהו לא יקבלו אותך לשום מקום בקיצור אתה די תידפק בחיים מה גם שלהיות אמן פסיי טראנס אתה צריך כישרון והמון מזל ושתציג משהו שונה שלא היה עד עכשיו כי אם תעשה מה שסקאזי וכול החבר'ה שלו עשו אז אף אחד לא ישמע אותך.
בקיצור החיים שאתה רוצה זה לא דבר כזה הכרחי פשוט תשב בבצפר תלמד תעתיק את החומר תלמד למבחנים תוציא עובר בהכול שתהיה לך תעודת בגרות וזהו יש לך דבר די חשוב בחיים אחרי הצבא תעשה מה שאתה רוצה אם זה להיות אמן פסיי טראנס או כל דבר אחר,בגיל שאתה נמצא בו ואתה ילד ממש צעיר אתה צריך רק ללמוד ולא לעבוד כדי להיות די'גיי ואני בטוח שאם ההורים שלך ידעו על זה הם פשוט יחשבו שאתה דפוק שזה מה שאתה עושה במקום ללמוד קיצר תלמד ותשאר בבצפר ואל תעשה טעות שכול החיים אתה תתחרט עלייה אח"כ.