פעם אחת הלכתי ברחוב והייתה אחת כוסית מצד ימין... קיצר הסתכלתי לה על התחת איזה שעה עד שפתאום בום נכנסתי בתמרור עצור |:
פעם אחת הלכתי ברחוב והייתה אחת כוסית מצד ימין... קיצר הסתכלתי לה על התחת איזה שעה עד שפתאום בום נכנסתי בתמרור עצור |:
|
|
שנתקעתי בפח זבל ואמרתי לו SORRY כוסאמא שלו =\
נזכרתי בעוד אחת..
אני וחברים שלי הולכים למועדון בדאוןטאון קיצר אנחנו עוברים כזה יש שלט ענק של בחורה..אז אני מסתכל איזה שעה וכזה שמתי יד קדימה כי ידעתי שישמצב עמוד בכל מקרה חח נכנסתי בעמוד עצור למרות שניסיתי לעצור כל החברים שהיו שמה נקרעו...![]()
אה קרה לי כמה פעמים דברים כאלו
פעם אחת אני וילד אחד הלכנו קללות וזה אני מקלל אותו ואני בדיוק מסתובב ללכת בקיצור אני כבר הולך לכיוון השני אבל הראש שלי עדיין לכיוון שלו פתאום אני מתנגש בעץ חח
קרו לי עוד מלא כאלו אבל אני לא זוכר עכשיו
אם אני אזכר אני אספר
ואנחנו לא הבוגרים. לא באמת לא מבקר אותך או משהו אבל סתכל מה זהנכתב במקור על ידי meidan
מצד אחד אתה יכול לשחק אותה מצד שני אתההולך קללות עם איזה ילד
שמע אחי
\=
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
פעם אחת באמצע השיעור כשהמורה הסבירה על משהו , פתאום עמד לי וזה בלט ..
..המורה ראתה , יצאה מריכוז והיתבלבלה כזה בהסבר.. וכמה מהכיתה ראו והיתפוצצו מצחוק.. חחח..
ופעם אחת דרכתי על איזה קרש והוא עף לי בומבה לראש..
ניתקעתי בעמוד..
ופעם בגיל 7 קמתי בלילה והמיטה ליד הקיר קיצר ירדתי מהמיטה מהצד הלא נכון וקיבלתי פצצה מהקיר.
נערך לאחרונה על ידי <<<BlooD>>>; 31-01-2006 בשעה 11:21.
חחחחחחחחח
הלכתי עם ידידה לפני מלא זמן ודפקתי וואחד נפילה , לא יכלתי להוזיז תרגל
והיא רק צוחקת חח
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
וואלה עם העמוד קרה לי משהו מצחיק אחושרמוטה אני מניאק שכמעט כל אחד פה קיבל עמוד לראש...
הלכתי עם חברים בעיר לאכול עכשיו השעה 12 בלילה אנחנו מחפשים משהו בשרי פתוח אנחנו עולים והיה כזה פאב פתוח עמוס אנשים והדלת שלו הייתה שקופה אז אני ממשיך חבר שלי עושה לי לאן אתה הולך אני עושה לו הנה מפה ואני כזה מקבל ת'זכוכית לראש יומיים היה לי כאב ראש חחח וכל הפאב כזה שומע פינגגגג הדלת נטרקה חחחח ברחתי משם אבל היה מצחיק אש
ממממממממ אחרי טיול שנתי שלא ישנתי .........
נרדמתי באוטובוס אחרי כמה שניות
אנשיח םאמרו לי שצעכקתי : "איפה הדובי שלי?!!?!? "
וכשירדתי אז חיכיתי עם חבר שלי לאבא שלו ושאלית את חבר שלי : "מי זה האיש המסומם הזה"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואי ואי ואי נזכרתי במשהו שקרה לי בכיתה ו':
בטיול שנתי, אני הייתי במקלחת, וחבר שלי קורא לי לקחת משהו. אני יוצא מכוסה במגבת, והוא פתאום דוחף אותי החוצה מול הבנות ומוריד לי את המגבת!
וכרגע יש לי בכיתה מישהו שקבוע רב עם מורים ותמיד עושה להם פאדיחות חחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אתם גמורים באמא שלי!!
חכו חכו אני יחשוב על מש'ו.....
אני כול החיים שלי זה פאדיחה
איזה פאב? אתה בקושי בן 12 :wtf:נכתב במקור על ידי MaNiA
פחי עליכם שום דבר לא משתווה אל מה שקרה לי.. כמעט הרגו אותי
אני וחבר שלי מיהרנו להופעה בחיפה ועצרנו במקדונלדס.. אכלנו וזה עד שהיינו חייבים לעוף בטיל
קיצור הוא עושה לי "רגע רגע שנייה אני מזמין פה רגע" אני אומר לעצמי סבבה הוא כולה יקח איזה גלידה לדרך
עכשיו המקום הזה כולו היה מפוצץ בערבים בחיים שלי לא ראיתי מקום עם כל כך הרבה ערבים פשוט היינו מוקפים
אז אנחנו ממהרים והוא עושה למוכרת "שלום אני רוצה להזמין מנה" אני עושה לו "נו אבל אנחנו ממהרים!!!!!!"
אז הוא אומר לי "נו הנה שנייה נסיים את הארוחה וזזים " אני צועק לו "נו מה אתה ערבי?!"
פתאום הסתכלו אלי עד שקלטתי מה אמרתי חח והוא כולו מסתכל אלי כאילו "היה נעים להכיר אותך , בהי"
חחח
חחח טוב
הלכתי עם כמה ידידות וכמה חברים
וזה היה בערך
כיתה ו' או ד'
היה כמו נחל כזה מה זה נחל בשביל הגשם
והוא ארוך.
קיצור אני וכמה חברים זרקנו עלים ואמרנו נעשה תחרות
חחח שמתי תעלה ופתאום נפלתי לנחל ולא היה לי איך לצאת
והידידות שלי נפלו מצחוק עליי ואני קולי בוכה
וצועק
החליפה החדשה שאמא קנתה לי