זה לא הגיוני, הסרטים שציינתי בהודעה הראשונה מספרים על ילדות קטנות שהיה להם דיבוק. איך ילדה קטנה יכולה לעשות חטא כזה שהיא תקבל דיבוק?נכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4
זה לא הגיוני, הסרטים שציינתי בהודעה הראשונה מספרים על ילדות קטנות שהיה להם דיבוק. איך ילדה קטנה יכולה לעשות חטא כזה שהיא תקבל דיבוק?נכתב במקור על ידי H3LL^C@bR4
|
|
לא חייב להיות חטא ..
יש גם דרכים למשוך את זה אלייך ..
אני לא יודע את הדרכים אני יבדוק לך ואספר אחרי זה ...
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
סבבה גבר אני מקווה שתוכל לספר לי כמה שיותר על זה...תודה גדולה מראשנכתב במקור על ידי AvixTz
אין על מה ..
קראתי עכשיו דבר אחד ..
אסור לדבר בשירותים זה אחד הגורמים לכניסת דיבוק ..
יש עוד כמה .. זה מה שראיתי עד עכשיו ..
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
איזה שטויות כשאני מחרבן ואני מדבר לעצמי משהו קורה לי?
אתה רואה שרשמתי שזה קורה מהר על הפעם הראשונה .. ?
ואתה מדבר לעצמך שאתה מחרבן 0_O
וואי מוזר, אם תאכל להביא לי כל מיני כאלו הנחיות אני אשמח...ועוד שאלה אתה אישית פועל לפי זה?
זה מוזר.. למה דווקא שירותים ? כאילו שירותים זה כמו כל חלק אחר בבית...
שמע..יש לי משהו להגיד..
קודם כל..אתה מאמין ברוחות?
עכשיו תראה..אני מאמין באלוהים והכל...או יותר נכון משתדל להאמין..
אבל סתכל..
יצא לי לחשוב על זה לפני כמה ימים...
אם החיים שלנו כלכך נורמליים[מבחינת מאזן כוחות..] והחיים שלנו באמת נראים הרבה יותר הגיוניים מבחינה מדעית..והכל יותר מוכח..למה עדיין יש אנשים..שפויים אני צריך להזכיר..שמאמינים באיזו כח עליון כלשהו...
למה שיהיה אחד כזה אם אפעם לא ראינו אותו..לא שמענו...ואנחנו יודעים שאין דבר כזה בכלל כח עליון..=\
אם בנאדם עכשיו יגיד שיש כח עליון[מלבד האלוהים] יגידו שהוא משוגע...
אז מה באמת קורה כאן?
השאלה העיקרית בקשר לנושא שלך..היא אם אתה מאמין ברוחות ובשדים..
אם כן..
אתה מאמין בטוב וברע..וכך..בעוד הרבה כוחות עליונים נוספים...
אני אישית כן מאמין בזה ..
Oman לא ממש הבנתי אותך אבל לפי מה שאני הבנתי אז
היהדות הוכחה כבר ככה שאם מישהו יבוא ויגיד שיש עוד אחד אז אין לו מספיק "הוכחות" על הנושא ...
אם יש לו אני מוכן לשמוע .. =\
כי תא השירותים זה המקום המועדף על השדים , צפוף ומסריחנכתב במקור על ידי BigBear
וסתם שתדעו שדים שונאים מתכת לכן הם לא יבלו בחדרים שיש בהם הרבה מתכת , וזה אומר שבתקופה המודרנית אין הרבה בתי מגורים רדופי שדים מאחר שהם מלאים במתכות.
אמרתם פה שזה נשמה של בן אדם ולא שד שעושה את הדיבוק , אבל ניראה לי שזה דווקא שדים...
blood תתחיל להרגיע!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי michal; 07-02-2006 בשעה 22:34.
יש כזה דבר
זה לא שד
קוראים לזה דיבוק אני לא יודע איך להסביר מתי זה קורה
"את כתבת לי מכתב פרידה
איך עזבת אותי ילדה
ועכשיו אני לבד
"ואת איתו שם יד ביד
"אין לי מזל באהבה
כל חיי רק אכזבה
עוד לא מצאתי אהבה כנה
גם את פגעת לי בנשמה"
<<Blood>>
אתה מבלבל את השכל !!!
דייייי תפסיק כבר ..
אתה מביא שטויות !! אין לך הוכחה לכלום !! אתה רק ממציא !!
תפסיק !
כל נושא אתה שם משהו לא קשור ...
סליחה אם זה מעליב או משהו ... זה משגע אותי =\
גמני יכול לבוא ולהגיד לך
אתה והיהדות שלך זה הכל אתה מבלבל בשכל
בוא תביא לי הוכחות ליהדות שך! ואם הבאתה אז הם לא מספקות
לדעתי כל משאתה מאמין בו אתה ממציא ואתה חי בסרט , סבבה?
משהבאתי פה, קראתי מכל מיני מקורות אינטרנט , ספרים, לך תגיד למי שכתב אותם שהוא ממציא.
אז למה את אף פעם לא מביא מקורות ?
אני רואה אתה נכנס לויכוח ... אין לי בעיה יש לי על מה לסמוך ..
תביא מקורות ..
ועל מה אתה לא סומך ממה שאני הבאתי אני מביא לך מקור ...
מה שאתה רוצה !
תביא לי מקור אחד ל :
סתם שתדעו שדים שונאים מתכת לכן הם לא יבלו בחדרים שיש בהם הרבה מתכת , וזה אומר שבתקופה המודרנית אין הרבה בתי מגורים רדופי שדים מאחר שהם מלאים במתכות.
אמרתם פה שזה נשמה של בן אדם ולא שד שעושה את הדיבוק , אבל ניראה לי שזה דווקא שדים...