אחי זה היה פעם, זה ברור שלריאל עכשיו יש תקופה חדשה הרבה יותר טובה, ככה זה נראה.נכתב במקור על ידי MeToRaF
הסופר קלאסיקו יהיה קשה, אבל ננצח.![]()
אחי זה היה פעם, זה ברור שלריאל עכשיו יש תקופה חדשה הרבה יותר טובה, ככה זה נראה.נכתב במקור על ידי MeToRaF
הסופר קלאסיקו יהיה קשה, אבל ננצח.![]()
|
|
שופטים וקוונים הם לא מושלמים,גם הם טועים.
זה קרה לטובת מילאן,זה קורה לטובת ריאל זה קורה לטות צ'לסי זה קורה גם לטובת אינטר אדון אישיפ.
איך אומרים יום אסל יום בסל,פעם לטבתכם פעם לרעתכם.
נכתב במקור על ידי benp
אתה גם תבקיע ??? או רק תבשל ???
ודי לבכות עם השופטים עשו טעות אחת ויאללה כל השופטים עוזרים ליובה פחחחחחחחח..
זה נקרא מזל של אלופים שנה שעברה טעו לטובת מילאן 1000 פעם וזה היה בסדר טעו פעם אחת לטובת יובה זהו השופטים משוחדים .
אבי מלר מספר בדיחות שהסיבה שהשופטים לבשו צהוב כי הם לא יכלו ללבוש שחור לבן מאוד מצחיק.. מה הוא עושה שם בכלל איפה רון ברבש ??
Indianapolis colts Champions!!!
חלש...נכתב במקור על ידי RaUl
אותי זה הצחיק
כיף לך
תנו לי להזכיר לכם שרק בתחילת השנה בסופרקאפ נפסל שער חוקי של טרזגה בטענה שלא עבר את הקו כשהיה ברור שעבר
וזה הוביל לזכייה של אינטר בסופרקאפ...אצל מילאן לא צריך לפרט הרבה..כמעט כל משחק טועים לטובתם ואני אזכיר לכם את השער של אינזאגי בדקה ה94 נגד לצ'ה שהיה בנבדל ברור ושהביא למילאן ניצחון ועוד אלפי התחזויות של פיפו שהביאו לפנדלים...
אז פעם אחת עושים טעויות לטובת יובה מה קרה?! וחוץ מזה גם אם היה תיקו זה לא היה נותן לאינטר סיכוי לאליפות כי אולי הפער רק 8
אבל מחר פיורנטינה תאכל את אינטר ויום ראשון יובה תזיין את אינטר ואז הפער כבר יהיה 14 אז תפסיקו לבכות אוהדי אינטר.....
ואני שמחנכתב במקור על ידי benp
ד"א יש לך שגיאת כתיב במשפט מחץ שלך-רשמת "כך מגף בלה בלה בלה" שזה אמור להיות "קח מגף בלה בלה בלה"
טוב כדורגל זה כדורגל ושופט זה בנאדם. וזה מה שיש.
לא ציפיתי מאודינזה שתיקח נקודות מהאלופה.
סבבה אחי