חחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי ~sha{BL}uli~
אבל תכלס!
ואדים ואדים אירה אירה ואדים!
היה בנזונה![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי ~sha{BL}uli~
אבל תכלס!
ואדים ואדים אירה אירה ואדים!
היה בנזונה![]()
MaoRussO
_____ _המאפיה הראשלצית
![]()
|
|
וואי היה בן זונה
י3 כיתה לפנים בספר!
שרהה שרה שיר שמחח שרה שרה אור
אוווורררר כן את האור את הכח את הכלל!
מאור אחי אתה מסריח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואי היה באמת לפנים!
איך אני רואה את אורון רושם פה יומן טיול כזה של שלוש עמודים
חברים תעלו תמונות !
תודה לעצמי על הכוסונית למעלה:Boxing:
טוב היה בן זונה.. אני יספר פה את כל הדברים החזקים שהיה לנו.. מי שרוצה לקרוא מוזמן..
ביום השני ישנו באוהלים מסריחים מעפנים אחושרמוטה.. באמצע המדבר ..היה ממש קר... רק לרוסו המניאק היה חם.. הוא הביא חרמונית.. המורים וכולם ישנו רחוק מאיפה שאנחנו ישנו.. אז כולם יצאו החוצה והתחילו לזרוק מזודותוהיה בלאגן שם..
וביום השלישי היה יותר טוב ישנו באוהל בדואי גדול לכיתה שלי י'-3 סידרו אוהל בנפרד מחומם משהו לפנים ..הבדואים האלה יודעים לפנק.. כמה אוכל הם הביאו לנו.. אחלה בדואים..
ועכשיו הגענו ליום הרביעי.. היום הכי קטלני.. ישנו באכסניה אחת הטובות.. יש מטבח שני מזגנים מקלחת שירותים.. הכל.. וקנינו וודקה אבסולוט וישבנו ושתינו והיה חזק .. תפסנו ראש טוב כזה.. היה קצת בלאגן וקצת מכות בין שני חברים.. והיה שם הרבה מריבות...
וביום החמישי גם הינו באכסניה ובאותו יום הינו גם בבית משוגעים.. היה שם נחמד... בהתחלה ובסוף ראינו כמה אנשים ממש מפחידים.. ויש שם את המכונת קפה הכי קטלנית שאני מכיר .. שקל וחצי עולה קפה ואתה מקבל את זה עם כפית לערבב..חחחחחחחחחחח
וביום השישי לקחו אותנו למלון בירושלים ג'רוזלם גולד מלון יפה .. אחלה מלון..והאוכל שם היה מגעיל.. וביום שישי גם הינו בכותל .. שמעו זה דבר מדהים.. איזה יופי זה... פול אנשים היו שם ורקדנו איתם ושרנו איתם.. וגם התפללנו..
והיה לנו את אחת המדריכות הקליבריות .. וכולם ביחד.. שרה שרה שיר שמח - שרה שרה אור
שאדי אוהבים אותך... שאדי זה היה המאבטח שלנו.. חחחחחח מאבטח שחש מורה ... חחחח ממבר תוריד תאוזניות..
אני ושאולי נעלה לפה תמונות... יש פול תמונות..
תודה לעופר (Crash`) על הדבר היפה הזה למעלה
היה טיול ענק... אין צורך לפרט כי אורון כבר סיפר הכל...
בחיים לא נהנתי ככה מטיול...
היה כיף!!
היה כיף כיף כיףףףף@@@
היה שולטטט!!!!!!!!!![]()
Look at the stars,"
Look how they shine for you,
And everything you do,
" ...Yeah, they were all yellow.