ואני עוד הייתי מצפה מאוהדים שעד השנה שעברה חוו רק אכזבות לא לבכות על דברים כאלה.
כנראה שאתם קצת מפונקים
ואני עוד הייתי מצפה מאוהדים שעד השנה שעברה חוו רק אכזבות לא לבכות על דברים כאלה.
כנראה שאתם קצת מפונקים
|
|
כן אין מה לעשות , עם האוכל בא התיאבון.נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
אנחנו לא אמורים לסלוח לשחקנים על טעויות מפגרות כאלה רק בגלל שפעם לא היינו בטופ של הכדורגל הספרדי בדיוק.
וואי זה יהיה כזה מפגר לקנוס אותו
נראה לך זה באמת יעזור למנוע עוד טעויות ?
כי זה הרי בעצם מה שחשוב
זה רק יוריד לו את הבטחון ויגרע מהיכולת שלו
כולם צריכים להגיד לו לא נורא לא קרה כלום
ושרייקארד ידבר איתו על זה שיהיה זהיר בעתיד
טעויות קורות
מה לעשות שעל טעויות של שוערים משלמים יותר
אף אחד לא מושלם
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
כמו שאלון אמר לקנוס אותו ??? תגיד לי אתה בסדר הבן אדם עשה טעות .. שחקן הגנה הבקיע שער עצמי צריך לקבל קנס ??
אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה אז לא יצא לו מסירה אז סוף העולם ?? זה שבארסה לא הצליחו להקיע ממש לא אשמתו ..
מה שכן תמיד זוכרים לשוערים את הטעויות ולא את הפעמיים שהוא הציל אותם .. אם אתה זוכר איזה שוערים היו לבארסה כמו רושטו ויטור באיה בתבוסות הגדולות לדינמו קייב מול שבצ'נקו זה היה לפני 6-7 שנים אולי פחות לא זוכר זה היה בושה להתסכל עכשיו יש להם שוער צעיר ומוכשר שמה לעשות עדיין צעיר שטויות עושה אבל ממש לא אשמתו שהתקפה של הקבוצה לא הבקיע גול ..
מה שכן אולי טעות גדולה של ואלדס אבל איזה שער כאילו בנגיעה איזה טכניקה .. שחקן ישראלי היה מעיף לקהל .
מה שכן אני דווקא לא ממש בטוח שיש לאוהדי בארסה יותר מדי מה לחשוש ולנסיה וריאל הרבה פחות יציבים אז לא צריך להיכנס ללחץ 6 נקודות זה עדיין הרבה ..
ורונן תמיד זוכרים את אלה שלא שיחקו אבל אלה שכן שיחקו היו צריכים לעשות את העבודה והם לא עשו
Indianapolis colts Champions!!!
לא הייתה לנו התקפה. ואלדס עשה טעות, קורה.
אבל ההתקפה לא זזה, אטו משחק כקשר ולא מספיק להגיע לרחבה עם מבצעים אישיים.
אזקרו איכזב, כמו תמיד.
לדעתי השחקן היחידי ששיחק טוב, כרגיל, הוא פויול.
לא קראתי פה הכל...
ואלדז לא שוער ברמה של בארסה הוא שוער בינוני, בלי קשר לשטות שהוא עשה אתמול....
הנה יש לבארסה הגנה מצוינת וזה הסיבה שהם לא סופגים הרבה שערים לא ואלדז
לדעתי ויקי שוער טוב אבל בגלל שהוא צעיר ולא מנוסה עושה שטויות.
איזה שטויות! אחד השוערים הטובים בעולם.
אולי השוער הכי טוב שלכם ב-16 שנים האחרונות.
ממש לא בין הטובים בעולם , שוער בינוני ביותר, הוא מקבל יותר מדי קרדיט רק בגלל שהוא פותח בברצלונה, ברצלונה פשוט לא יכולה כרגע להרשות לעצמה שוער בסדר גודל רציני.נכתב במקור על ידי Esheep
חוץ מחוסר ניסיון תביא לי עוד סיבות למה הוא שוער שלא ראוי להיות שוער ראשון?נכתב במקור על ידי MeToRaF
די די לבכות
כשהיה לכם 15 נצחונות רצופים וחטפתם גולים מפגרים לא התלוננת על ולדאס בכלל ועכשיו שיש שתי הפסדים ישר אתה בוכה
די לבכות על זה.
גם בופון לא היה בתחילת דרכו שוער ברמה הגבוהה ביותר ועשה טעויות וגם דידה וגם שמייכל וגם כול שוער אחר.
כול שוער עושה טעויות,ומטעויות לומדים,גם מה שזה שהוא צעיר וכבר עומד בשער יתן לו ניסיון לעתיד,להגיד שהוא היום אחד השוערים הטובים באירופה זה לא נכון,אבל אולי עוד 3-4 שנים כשיהיה לו עוד יותר ניסיון והוא יעמוד ברמות גבוהות באמת אז אולי יהיה אפשר להכניס אותו לרשימת השוערים הטובים באירופה,בנתיים עוד מוקדם.
לפחות תתנחמו בעובדה שלא היה לקבוצה שלכם שוער בשם קימנטי.
שוער טוב...תבוא תקופה שהוא יצא מהשטיות/טעויות שהוא עושה והוא יראה לכולם את היכולת האמיתית שלו.
נערך לאחרונה על ידי O~M~R~I; 14-02-2006 בשעה 17:51.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
טוב זהו נגמר.
היום ריאל עפיםםםםםםםםםםם