לול שמחה?, למה מורה תותחית, היא מלמדת אותנו ביולגיה...=]נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אמ.., מתי צריכים להחליט סופית...?
מה אתם לומדים בכללי בפיזיקה?
לול שמחה?, למה מורה תותחית, היא מלמדת אותנו ביולגיה...=]נכתב במקור על ידי Yellow Slider
אמ.., מתי צריכים להחליט סופית...?
מה אתם לומדים בכללי בפיזיקה?
|
|
זה הגיוני שאני כיתה ט' ועדיין לא דיברו איתי אפילו על בחירת מגמות?אפילו לא דיברו..זה הגיוני?
גרפיקה?!?!נכתב במקור על ידי Ron23
WTF!
אני בטכ"מ עכשיו..שדרך אגב למי שלא הבין:
טכנולוגיה ממוחשבת.
ו..גרפיקה ממוחשבת? WOW...את זה אני לא עושה לצערי..זה נשמע טוב..
אני לומד השנה פסקל - שתי יחידות
ואינטרנט - HTML, Java Script, ASP
HTML סיימנו...ג'אווה אנחנו באמצע..ASP בסוף...הבגרות שלי באינטרנט זה פרוייקט אישי[אתר אינטרנט] שאני מגיש.
בהצלחה חבר
אני בטכ"מ שיעמום רצחני !
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אחח כל ראשון לומדים פסקל..
מתי תבינו שאין לפסקל עתיד מתי
נכתב במקור על ידי Shobi Dobi
לא.. זה ממש ממש ממש לא הגיוני!!
כי בפסח ההרשמה לבתי ספר כבר..
אפילו לא התחלתם הכוון??
ואאלהה אני רשמתי תעשיה & ניהול
בטכמ יש מורה רוסיהה כזאת עם שיער אדום דומה לבן אבל שמעתיי שהיא הכי אחלה והיא גם הרצתה לנו חמודה כזאת חח
אתה ב-ט מראשון??נכתב במקור על ידי ofek
טכ"מ כיתה י' זה אחד הקליםםם!!! אתה עושה בגרות של 2 יח' שאין מצב שלא מוציאים בה 80+..
לומדים פסקל שזה אחד הדברים הקלים..יענו אם אתה מבין מחשבים זה קל אחושרמוטה
אבל אתה צריך להיות טוב במתמטיקה וזה הדפקה אצלי שלא השקעתי במתמטיקה ועכשיו אני 3 יח' ויש מצב שלא יתנו לי להגביר מחשביםם...באסה\=
מתמטיקה זה לא הבעיה, כי לא משנה לאיזה מגמה אני אלך, אני יעשה שאלון 005 בכיתה ' ואת ואת השאלונים 006 007שנשארו ביא', תוכנית כזאת שנקראת מצוינות.נכתב במקור על ידי ZoharisH
אני ינסה לשמוע עוד מאנשים שלמדו פיזיקה, איך זה ועל מה הם לומדים...
אנחנו לא לומדים אינרטנט (גם אתה לא תלמד רון)
וגרפיקה? חחחחחחחח
זה סה"כ בפסקל גרפיקה או שביא גם נתחיל ללמוד דלפי זה כל ה"גרפיקה" שלך לעשות עיגול על המסך בפסקל וואוו איזה גברים אנחנו..
נכתב במקור על ידי Yellow Slider
לול, בעסה עד שהיתי בטוח לאיזה מגמה אני רוצה ללכת, עכשיו אני כבר לא בטוח..
מקסימום תנו לי לשנות עד סוף השנה..=]
שוב לבאס אותך?
יש מצב שבסוף השנה המגמות יהיו מלאות כבר ותיהיה תקוע במגמה שאתה נמצא בה
כי טכ"מ מואצת ומדעית יש בהן הגבלות מקום,ברוב הפעמים המגמה מתלמאת לפני סוף השנה..
חחחחחחחח..., אל תדאג, אם אני רוצה יחזירו אותי למואצת...=], אבל מדעית לא ממש בא לי..., קיצר הכי טוב להשאיר בטכ"מ
המממ גם אני הולך לטכ"מ
אצלנו היחידות במחשבים נראה לי מתחלק אחרת =\ יש לנו 1 אינטרנט 2 פסקל ועוד 2 עיצוב תוכנה.. ואח"כ 5 פרויקט שזה אתר יותר מתקדם :|
ואני כנראה יגביר עוד 5 פיזיקה..
ויעשה את היחידה 1 מעשית של חדר כושר (כן יש לנו מגמת חדר כושר בבי"ס) נראה לי אפשר להוציא עם זה תעודת עוזר מדריך או משו כזה.. צריך לבדוק O.o
Bring the Violence-