קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר, דיון] השוער הטוב בעולם
    על ידי ISRAEL97 בפורום כדורגל
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 14-02-2009, 17:06
  2. [סקר, דיון] החלוץ הטוב בעולם
    על ידי ISRAEL97 בפורום כדורגל
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-01-2009, 19:27
  3. דיון|השוער הטוב בעולם
    על ידי ofirka בפורום כדורגל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 27-08-2008, 23:09
  4. [סקר\דיון]השחקן הטוב בעולם
    על ידי Tal בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 30-09-2007, 19:25
  5. החלוץ הטוב בעולם!!!
    על ידי adiel05 בפורום כדורגל
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 13:44
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 19 מתוך 19

[דיון] החלוץ הטוב בעולם - עמוד 2

Gigi Buffon
    אורח

אבל דעה אמורה להיות סובייקטיבית חחח שחושבים על זה כלומר אני יכול להגיד שדל פיירו הוא החלוץ הטוב בעולם.

יענו זה משוחד שאתה אומר סמואל אטו
    כי בתכלס תשאל אותי אני לא מתלהב ממנו משו ולא קשור לזה שאני לא מסמפט את בארסה פשוט אין לי חיבה לשחורים שחורים סתם לא רוצה להישמע גזען חחח,אני לא מבין מה כל ההתלהבות ממנו,סבבה גם ההגנות בספרד לא הכי קשיחות שיש בעולם,שים אותו באנגליה או איטליה הוא יאכל בוץ.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Gigi Buffon
    אבל דעה אמורה להיות סובייקטיבית חחח שחושבים על זה כלומר אני יכול להגיד שדל פיירו הוא החלוץ הטוב בעולם.

יענו זה משוחד שאתה אומר סמואל אטו
    כי בתכלס תשאל אותי אני לא מתלהב ממנו משו ולא קשור לזה שאני לא מסמפט את בארסה פשוט אין לי חיבה לשחורים שחורים סתם לא רוצה להישמע גזען חחח,אני לא מבין מה כל ההתלהבות ממנו,סבבה גם ההגנות בספרד לא הכי קשיחות שיש בעולם,שים אותו באנגליה או איטליה הוא יאכל בוץ.
    חחחח עלק יאכל בוץ..!
    וחוץ מזה ההגנה בספרד לא טובה?
    ההגנה של ריאל בין הטובות בעולם ובמשחק האחרון הם לא הצליחו לעצור את אטו בלי עבירה.. אולי הוא לא הכי טוב בעולם אבל הוא בטוח בין ה-3 וחוץ מזה גם אי אפשר לבחור אחד כי כל אחד טוב במשהו אחר...
    למשל הנרי חלוץ מצוין שמבקיע הרבה אבל הנגיחות שלו לא משהו בכלל..

Gigi Buffon
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי BarX
    חחחח עלק יאכל בוץ..!
    ההגנה של ריאל בין הטובות בעולם ובמשחק האחרון הם לא הצליחו לעצור את אטו בלי עבירה.. אולי הוא לא הכי טוב בעולם אבל הוא בטוח בין ה-3 וחוץ מזה גם אי אפשר לבחור אחד כי כל אחד טוב במשהו אחר...

חחח כמה שטויות בהודעה אחת.
    קודם כול ההגנה של ריאל רחוקה להיות אחת הטובות בעולם,שאתה מדבר על הגנות טובות אתה מדבר על ההגנה של יובה,ההגנה של בארסה[בעיקר פויול],ההגנה של באיירן מינכן וההגנה של צ'לסי.ריאל ממש רחוקה מלהיות ההגנה של פעם עם היירו סלגאדו וקרלוס בשיא כושרם,היום הם הגנה טובה אבל לא מספיק.
    תשים את אטו בליגה האנגלית או באיטליה[למרות שבאיטליה ההגנות התרככו ונהיו פרוצות יותר,הוא עדיין יאכל שם המון דשא].

עכשיו בקשר למה שרשמת על הנרי,תשמע אני לא רוצה להוציא אותך מפגר אבל להנרי יש משחק ראש בין הטובים באירופה,למרות שהוא כובש המון מהרגל,המשחק ראש שלו כל כך טוב,נכון שהוא כובש יותר שערים כשהכדור על המגרש,אבל לא פעם ולא פעמיים הוא כובש בנגיחות,אז לפני שאתה מוציא דברים תבדוק קודם.
    גם אם תשווה את הנרי לאטו הנרי עדיין עדיף עליו,הנרי סחב את ארסנל לאם אני לא טועה 3 אליפויות שבאחרונה מהן הוא היה השחקן המרכזי,וכמובן שסחב אותה בגביע,אטו מה לעשות מלך השערים והיה שותף לזכייה באליפות אומנם שותף מס' 2 כי בבארסה יש את רונלדיניו ולמרות שזה לא מוריד מההישג של אטו,עדיין הנרי עדיף עליו מכל הבחינות.

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

ציטוט נכתב במקור על ידי BarX
    חחחח עלק יאכל בוץ..!
    תגיד לי , אתה רציני?!
    אתה יכול להגיד שההגנה של רעל היא אחת ההגנות הטובות בעולם איך?!
    אתה בכלל ראית ת'משחק נגד בארסה? רונאלדיניו שהוא "טיפה" יותר מהרמה הכללית בספרד עשה צחוק מההגנה שלהם , הלגרה ופאבון זאת בדיחה, ראמוס כמעט לא משחק בגלל אדומים (ציניות) , קרלוס כבר מעבר לשיא למרות שהוא שחקן גדול וסיסיניו טיפה טיפה מייצב את עמדת המגן הימני.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,251 | הודעות: 8,173,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect