כן גם לדאנקן יש שחקנים גרועים מכל עבר שמשחקים לצידו נכון? איך רואים שאתה אוהד של הספרס... כי אתה מחרטט.... דאנקן הוא שחקן מעולה, אבל הוא מוקף בשחקנים מוכשרים בכל עמדה...... אתה רוצה באמת להגיד לי שדאנקן עושה את הקבוצה?נכתב במקור על ידי Michael
כן גם לדאנקן יש שחקנים גרועים מכל עבר שמשחקים לצידו נכון? איך רואים שאתה אוהד של הספרס... כי אתה מחרטט.... דאנקן הוא שחקן מעולה, אבל הוא מוקף בשחקנים מוכשרים בכל עמדה...... אתה רוצה באמת להגיד לי שדאנקן עושה את הקבוצה?נכתב במקור על ידי Michael
|
|
עזוב אותך מהחרטא שזה לא אותה רמה... שחקן כדורסל זה שחקן כדורסל, ואפשר להשוות כל אחד כל עוד הם באותה העמדה... אפשר להתווכח מהיום ועד המאה הבאה על השינויים שנעשו בתחום ההגנהנכתב במקור על ידי AllenIverson
אתה יכול להגיד שנאש העונה מוקף בשחקנים מוכשרים חוץ ממאריון? לא!נכתב במקור על ידי Frisky
תראה מה נאש עושה בפיניקס, שאקיל במיאמי ודאנקן בסאן אנטוניו הם משפרים את השחקנים לידם
להגיד שדאנקן היה מוקף בשחקנים כישרוניים?
ב99 הוא לקח אליפות עם ג'רום קרסי, מריו אילי, ג'ארן ג'קסון ובסדרת הגמר דאנקן כמעט לבד ניצח את הניקס (בעונתו השנייה בNBA)
ב2003 מי שיחק לידו? סטיבן ג'קסון, מאליק רוז, קווין וויליס והיו עוד כמה שחקני ספסל שאני אפילו לא זוכר איך קוראים להם
ומאנו ג'ינובילי וטוני פארקר(צעירים יותר אבל עדיין קיימים).
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
michael התשובה בגוף השאלה
ניצחו את הניקס ואת ניו ג'רזי :\
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
אין מה לעשות השוואה ! זה מייקל ג'ורדן ! זה אומר הכל ! ה"אגדה" של הNBA מאז וולט צ'מברלין !
הוא 23# The JumpMan !
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*