עזוב אותם רון ! ...
כשהם יגיעו לרמות 60 וירצו לעשות PVP =הם יפסידו עם הגלדיאטור שלהם ....
עזוב אותם רון ! ...
כשהם יגיעו לרמות 60 וירצו לעשות PVP =הם יפסידו עם הגלדיאטור שלהם ....
|
|
לול 60 זה נמוךנכתב במקור על ידי super boy
אם אתה אומר אתה צודק.
תביא לי מדריך לעבודה שנייה אני צריך.
עצה שלי!! אל תעשו גלדיאטור יש לי רמה 52 והו א נכה!! לפני כל מכה(סקייל) הוא צריך לטעון את עצמו 3 פעמים והוא ממש חלש יש לו רק הרבה הגנה =\ ולא כיף לשחק איתו תעשו את זה אם החינטות הוא מזה חזק והוא מרביץ למלא אנשים בסקייל אחד
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
אנחנו לא יודעים מה לבחור
מזה לוחם דאגר?
חניטות זה משעמם רצח זה מסריח
גשם של עופרת יצוקה.
חניט זה סוס :\נכתב במקור על ידי CrasH`
ד"א לוחם עם דאגר זה
TH
Treasure Hunter
יש לי אחד כזה
כנראה נפתח חדש נפתח תשחקן ללוחם דאגר או משונכתב במקור על ידי ron4ever
בכל זאת אנחנו א יכולים להיות th נכון?
גשם של עופרת יצוקה.
כהנכתב במקור על ידי CrasH`
=-O
בהחלט היה לי גלדיאטור רמה 68 נכה ביותר אבל בכל זאת יש שחקנים שיודעים לשחק איתו ויש שיטות להיות טוב בו..אבל הוא לא דמות לשחקנים מתחילים דאגייר לפני שפרשתי כל שחקן שני היה דאגייר אין מה לעשות לפני שהחלישו אותם הם היו סוסים והרגו כל קוסם כאילו הוא היה עשוי ממסטיק.. אין מה לעשות יש לו את הסקיל של הריצה .. תופס כל קוסם תוך שנייה... :\ כאילו עצוב.. ונכון שהוא אמור להיות טנק..
אבל עם אתם רוצים טנק לכו על DESTYDER ORC הוא ממש טנק.. אבל הוא איטי..
מה אתה גמור יש לינכתב במקור על ידי FreezeR
TH
אני משתמש ב
Dash
נותן ריצה לאמא של הקוסם הוא מנסה לעשות
Cancel
אח"כ אני שוב בורח עם
Dash
הוא לא מצליח בגלל המרחק ואז רץ בחזרה פותח לו ת'אמא יא דפוק חיסלתי קוסם רמה 70 ואני 65
DASH מה הזמן הטעינה שלו עכשיו מהיר? כי כאשר אני שיחקתי לקח זמן לטעון אותו שוב.. ובו נגיד איפשר היה לעשות את הקטע של תוקף ובורח..ונלחמת נגד קוסם עלוב :\ קוסם היה עושה לך SLEEP והיתה עומד כמו זין על המקום..נכתב במקור על ידי ron4ever
או היה עושה לך את הקסם של להאיט את ההליכה שלך.. אין בעיה.. זה פשוט היה קוסם שלא יודע להשתמש בקסמים שלו..
עם לי היה קוסם היתי משחק בך כמו גדול..
היתי משחק בך כמו גדול ...
אז בו תשחק !!!
למה עזבת ??
תפתחו קשת יש לו מלא סקיילים והוא חזק
אחי שלי המיקצוע הכי חזק בבני אדם זה TRAUSURE HANTER היה לי רמה 80 והוא פותח אחד אחד את מי שבא לכם
כי נמעס מהמשחק :\ כאילו היתי בסרבר הישראלי אבל הוא נסגר..נכתב במקור על ידי super boy
ועברתי למשחק שלפחות לדעתי הרבה יותר טוב וזה WOW..