עשרות אלפי פעמיםנכתב במקור על ידי ArMaGeDDoN
אני רוסי גאה..אני לא נראה רוסי נכון?
עשרות אלפי פעמיםנכתב במקור על ידי ArMaGeDDoN
אני רוסי גאה..אני לא נראה רוסי נכון?
|
|
אתה נראה, אבל אני זוכר שאמרת שאתה לא רוסי :/נכתב במקור על ידי russian vodka
חתיך...
אחלה חדר...
![]()
תודה כפרהנכתב במקור על ידי z0o0
עכשיו איפה מוטקוטו הזה שיעלה תמונה שלו ואז נשווה מי מבין שנינו מקרין יותר סקסיות
יש לך מסנג'ר בחור?
אני רוצה להתחיל איתך
כן אחי סתכל בפרופיל יש שם ת'מסנג'ר שלי....שנים לא נכנסתי לשם אולי אחר כך אני אתחבר ונפלרטט עד עלות השחרנכתב במקור על ידי z0o0
טוב זזתי לראות סרט
רן יש מצב אני אתחבר למסנג'ר אם אני עדיין זוכר את הסיסמה
הוספתי אותך בכל מקרה...
לא משו=\
הכי מצער שאתה עושה יותר מידי פוזות בפורום...חש יותר מידי ומקלל כמו איזה זונה קטנה
כמובן שהתגובה הבאה שלך על זה תהיה קללות כמו תמיד אבל חפיף
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
ואני לא אתפלא אם זאת תהיה קללה, למה אתה מתחיל לריב איתו? ועוד מראש מתחיל לבכות שהוא הולך לקלל אותך?נכתב במקור על ידי meidan
זה כמו שאני יאמר לך, אתה מכוער זונה מטומטם ואני יודע שהתגובה הבאה שלך יהיו קללות עליי (הקללות הן לא במכוון).
אני לא מתחיל לריב, אני רק מנסה לגרום לילד הזה להבין שדי כבר נמאס לראות קללות שלו מפוזרות בכל טופיק שני בפורום הזה :ןנכתב במקור על ידי ArMaGeDDoN
ואני ממש לא אלך להתלונן או לבכות, בחיים לא עשיתי את זה ובחיים אני לא אעשה, אני מתעלם פשוט, דבר שהוא יצטרך ללמוד
by zaneva
אז פשוט אל תגיב יותר בשום אשכול שלו אם אתה לא ביחסים טובים איתו, זה הכל.נכתב במקור על ידי meidan
מה גם, שאני לא ראיתי שהוא עובר על חוקי הפורום, אם הוא מעליב או מקלל מישהו או בכלל עובר על חוקי הפורום אז אתה מוזמן לדווח לי, או לצוות המנהלים הראשיים ואנחנו נטפל בו.
לא רוצים ריבים, כאן זאת קהילה מגובשת.
נערך לאחרונה על ידי ArMaGeDDoN; 18-02-2006 בשעה 03:02.
מיידן הרבה אשכולות אני רואה שאתה מנסה להתחיל תיגרה אז חלאס
אני לא מסה להתחיל כלום שיוווו חאלס כבר להמציא דברים, סך הכל מה שרציתי זה שיפסיק לקלל, כל אשכול שהוא מגיב הוא מקלל ודי זה נמאס לא נעים לקרוא, קח דוגמא: http://atraf-f.net/showthread.php?t=135843 פשוט עולה לי הפיוז כשאני רואה תגובות כאלו...סבבה אני אפסיק להגיד לו איך להיות, נשאיר את זה לטיפולכם המנהלים...נגמר הסיפורנכתב במקור על ידי z0o0
![]()
by zaneva