חייב להודות שאטו
אולי שנים קודמות הנרי אבל השנה אטו לוקח
חייב להודות שאטו
אולי שנים קודמות הנרי אבל השנה אטו לוקח
|
|
קיצר אני לוקח חופשה של 3 ימים כדי שירדו לי האזהרות...אז 3 ימים ואני אחזור (את הדיון על משחקי ליגת האלופות תקיימו בלעדיי)
לא נוכל לעמוד בזה..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
תגובות יפות ראיתי פה
השנה באמת היה מגיע לאטו יותר
רוצה עוד תגובות
גשם של עופרת יצוקה.
אטו בהרבה, לפחות השנה הזו, אטו יותר מהיר ולפחות השנה יותר טכני, רואים איך הנרי נראה היום עם ארסנאל סלו שאולי לא תעלה לליגת האלופות שנה הבאה
אגב
כמה משחקים של אטו ראיתם וכמה של הנרי שאתם יכולים להסתמך? אני בטוח שרובכם פה לא ראיתםך את הנרי השנה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
כי אנחנו ישראלים קמצנים למה נשלם על ליגה אנגלית שיש לנו ספרדית בחינם
סמואל אטו הוא שחקן של הברקות במצבים הוא שחקן מעולה אבל בכל זאת לתיירי הנרי יש חשיבת משחק וראיית משחק ממש גדולה ורחבה וחכמה!!!
יש לו שכל על המגרש ולא רק כישרון כמו סמואל.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
שמעו...
אם הנרי היה בקבוצה כמו ברצלונה, הביצועים שלו היו לפחות ברמה של אטו השנה.
אטו יותר סקורר מאשר יוצר מצבים, והנרי יוצר מצבים אבל סקורר לא קטן.
הרמה של הנרי הרבה יותר גבוהה.
תחשבו על זה ככה: אם הייתם מחליפים בין אטו להנרי, נראה לכם שאטו היה מחזיק עם ארסנל כמו שהנרי מחזיק?
פשש אתה אין תגובה מעולהנכתב במקור על ידי O-MaN1
זה מה שאני יגיד לחבר שלי מחר :]
חחח באמת שלא ראיתי הרבה משחקים של ארסנל
לעומת זאת של ברצלונה אני רואה תסיקוראים שלה את המחזורים ואני ראיתי
כמה סמואל אטו טוב מהיר וכו.. אבל לדעתי הנרי יותר טוב שחקן חכם שעובד עם שכל
גשם של עופרת יצוקה.
נכתב במקור על ידי ArIeL-BaRcA
![]()
אטו הוא מחמיצן גדול, יש לו המון תכונות חיוביות אבל הוא לא משתווה להנרי וגם לא ישתווה בחיים.
עשו אותו יותר מדי גדול בגלל הקבוצה שמסביבו, ראינו במשחק הקודם שלהם ללא הקופיף ודקו הוא לא הגיע בכלל למצבים. הוא לא שחקן שיכול ליצור לעצמו מצבים בלי עזרה מהקבוצה (גם אם היא לא עזרה אקטיבית, עצם זה שרונאלדיניו נמצא על המגרש זה כבר גורם לו למשוך תשומת לב).
הנרי הוא הנשק העיקרי של ארסנל, כל קבוצה יודעת שכדי לעצור את ארסנל צריך לעצור את הנרי, ובכל זאת אף אחד לא מצליח. החלוץ הטוב בעולם.
הנה הסטטיסטיקה של אטו 20 משחקים 82 בעיטות לשער (27 למסגרת בלבד) 18 שערים.
דויד וייה לעומתו בעט רק 42 בעיטות לשער, 15 גולים.
ואת זה רוצים להשוות להנרי?
נערך לאחרונה על ידי SuB; 20-02-2006 בשעה 22:37.
אווו כמה שאתה צודק השנה ראיתי אולי שני משחקים של הנרי והרבה מאד של אטו ככה שאני לא יודע לענות מי יותר טוב כרגע. אני אישית אוהב מאד את צורת המשחק של שניהם וחושב שכל אחד שחקן ענק!נכתב במקור על ידי Jack D.