פיי.. ישן =/
מזמן הורדתי את זה ל XBOX.. המשחק לא משהו =/ משעמם כזה.. בכלל אני לא אוהב כלכך טוני הוק ..
הכי אדיר זה SSX ON TOUR =]
|
|
משהו יכול לעזור לי עם ההפעלה של המשחק התקנתי ואז לא פועל ראיתי פה מדריך אבל לא הבנתי כל כך צשהו יכול לתרגם אותו?
אני גם לא מצליח להפעיל..=\
זה מסובך להפעיל את זה צריך להוריד CureRom ואז ליצור פרופיל שמה ואז לשנות כמה דברים
גם למי שרוצה לדעת הנה דרישות מערכת:
# Operating System: Windows XP
# CPU : 1.2 GHz (1.5 GHz recommended)
# Memory: 256 MB or higher (512 MB recommended)
# Hard Disk Space: 3.5 GB free disk space
# Sound Card: DirectX 9.0c compliant
# Video Card: 64 MB DirectX 9.0c video card
# Media Required: 5X CD-ROM drive required to install and play
איפה ההוראות?נכתב במקור על ידי 007od
אני ינסה להפעיל..אני מת לשחק
הנה ההוראות אחינכתב במקור על ידי Oman
Install/Launch CureRom
Select "Create a new CureRom profile."
Click Next>
Click Options>CureROM Settings
Select "Thrid-Party Virtual CD/DVD-ROM"
In "Configure" Select: Daemon Tools (Version 4.0.x or newer recommended)
Set the Path to Application (make sure it's correct and pointing to daemon.exe)
click Apply/Close
Application: Find the THAW.EXE in the installed directory
NOTE: If you installed the game to the default "C:\Program Files\Aspyr Media, Inc\THAW" you will need to rename the "Aspyr Media, Inc" folder to "Aspyr Media Inc" so CureROM will be able to read it properly.
NOTE: Make sure you use THAW.EXE, Path is "C:\Program Files\Aspyr Media Inc\THAW\Game" by default
Click Next>
Select from Image Mounting Software: Use "DAEMON Tools" to mount my backup images.
Select from Backup Image: *Mount the bC-thawa.BWT file*
Select "Suspend CD/DVD-ROM Autorun while mounting backup image."
click Next>
Click Next>
Click Save
Click Finish
Navigate to "C:\Program Files\Aspyr Media Inc\THAW\Game" or wherever you installed the game to.
Right click THAW.EXE and goto Compatibility tab.
Check "Run this program in compatibility mode for" and select "Windows 2000" from the list.
Launch the THAW.EXE shortcut on your desktop and enjoy
קרדיט לTB
אנשים !! יש פתרון עובד בדוק.
עכשיו עובד לי המשחק בלי להסתבך יותר מידי.
זכויות ל FRISKY
http://www.atraf-f.net/showthread.php?t=135967
תעשו מה שהוא אמר שם ויעבוד לכם , בדוק
אין תקציב לחתימה
ואללה נכון עובד פייי איזה תותח הפריסקי הזה פשוט תותח על
שיט איזה מישחק מגעיל!!! חרא שליטה והשחקן זז יותר מהר בלי סקטבורד ביכלל... לסיכום חרא של מישחק.... גם הטריקים לא כתוב לך איזה כפתורים צריך ללחוץ פשוט מצויירת תמונה ואתה צריך להבין .... שלא תבינו לא נכון אני מת על מישחקי פעלולי אופניים וסקטבורד אבל המישחקיות של זה פשוט חרא וגם הכפתורים לא נוחים בגרוש ומרגיז לשנות אותם... הגרפיקה לא משהו שמתי הכל על HIGH(צללים רזולוציה הכל) וזה עדיין חרא גרפיקה אני אומר את התמונות שהם הפיצו באינטרנט זה ערוך במחשב.... פשוט חרא של מישחק חפיף אני יביא לחבר שלי כי הוא דפוק ולא יאמין לי איזה חרא זה...
**לא מומלץ להורדה** **למי שהוריד ולא מצליח לשחק אל תידאג את/ה לא מפסידים כלום** **נישאר רק עוד מישחק אחד לחכות עליו וזה הסנדק אני מקווה שהוא לא יעכזב אותי (למה רק הסנדק ? כי אני לא אוהב מישחקי אימה...)**
אני די מסכים איתך אחי.
משחק לא משהואר בכלללל ! יענו הוא לא שווה את כול ה 3 גיג'ה ושלא נדבר על הגראפיקה והשליטה.
פשוט זוועה ! הכפתורים חרא וההסברים לא מובנים בגרוש.
אין תקציב לחתימה
כל מי שאומר חרא?
שיחקתם פעם אנדרגאונד 2?
כן שיחקתי אנדרגאונד 2 וזה אחלה משיחק... רק החדש חראנכתב במקור על ידי Las3r
![]()
אנדרגראונד 2 היה בנזונה...ממש נהנתי מכל המשימות של באם מרג'רה והדוד שלו..נכתב במקור על ידי Las3r
משימות ג'קאס כאלה..
אבל בחדש..בעע אני לא מבין כלום
הגרפיקה היא בדיוק כמו של טוני הוק 2..=\ [כן כן..הראשון שיצא למחשב]
ו...לא הבטיחו אופניים גם או משהו?
יש אופניים אתה נכנס לסטורי מוד והולך שם לאיזה מקום ויש שם אופניים זרוקות על הריצפה אתה מרים אותם ונוסע
חחחח חבל שיותר מהיר לרוץ..... רציני כשאתה עם סקטבורד / אופניים אתה בקושי זז ובלי כלי תחבורה(כלומר ברגל) אתה רץ פי 10 יותר מהיר.....נכתב במקור על ידי ronbn1